H Μiley Cyrus δηλώνει πως δεν ξαναπατάει σε κόκκινο χαλί - και το εξηγεί τέλεια

H Μiley Cyrus δηλώνει πως δεν ξαναπατάει σε κόκκινο χαλί - και το εξηγεί τέλεια Facebook Twitter
Φωτο: Getty Images
9

H Miley Cyrus έχει κάνει πολλές προκλητικές φωτογραφήσεις, εξίσου πολλά εκκεντρικά εξώφυλλα και εμφανίσεις που συζητήθηκαν σε πάρτι και events. 

Eίναι μόνο 23 ετών και έχει δει το όνομά της να φιγουράρει σε άπειρα δημοσιεύματα, καθώς ο τρόπος διαχείρισης της φήμης της την έφερνε πάντα στο προσκήνιο. Εδώ και λίγο καιρό, μοιάζει να έχει εξαφανιστεί και δείχνει να αποφεύγει τη δημοσιότητα και την προβολή.

Η ποπ σταρ μίλησε στο περιοδικό Elle και εξήγησε τον λόγο που έχουμε καιρό να τη δούμε σε κόκκινο χαλί, να ποζάρει για τις στρατιές φωτογράφων. Για την ακρίβεια, κάτι τέτοιο έχει να συμβεί από τον Νοέμβριο του 2015, όταν τίμησε τον Bill Murray για την πρεμιέρα του "A Very Murray Christmas" στο Netflix. "Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που με είδατε σε κόκκινο χαλί" δηλώνει η τραγουδίστρια και εξηγεί πως δεν θα ξαναεμφανιστεί ποτέ σε κάτι ανάλογο. "Γιατί όσο πεινάνε άνθρωποι, εγώ να βρίσκομαι σε ένα κόκκινο χαλί; Επειδή είμαι σημαντική; Επειδή είμαι διάσημη; Δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Είναι σαν κουκλοθέατρο. Σαν να είμαι στο Zoolander" εξηγεί περαιτέρω.

Στα πλαίσια αυτής της ακτιβιστικής φιλοσοφίας, έχει όμως προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές στη ζωή της και εγκαταλείπει σταδιακά όλα τα κλισέ της βιομηχανίας.  Για παράδειγμα έπαψε εδώ και καιρό να χρησιμοποιεί ατζέντη και πλέον διαχειρίζεται μόνη της την επικοινωνία της, ακόμη και με τους θαυμαστές της.

Πολιτισμός
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
κατα τα αλλα το δουλεμα και οι ψυχαναγκαστικες της συμπεριφορες πανε συννεφο. Αλλα ας ειναι καλα το "αλοθι" των πεινασμενων παιδιων, που λες και θα ξεπεινασουν πλεον. Δεν κοιταει να μαζεψει ολη τη σαρα τη μαρα και το κακο συναπαντημα στον κυκλο της πουναι τιγκα στην πρεζα και ξοδευουνε εκατομμυρια στα ελφρια και στα βαρια, και να παναφτιαξουν μια κινηση για να υποστηριξει ουσιαστικα και στην πραξη αυτα τα πεινασμενα παιδια, που οι ιδιοι οι συμπατριωτες της και το συστημα που υπηρετουν εσπρωξαν με τις ανεγκεφαλες εξωτερικες πολιτικες τους στην κατασταση που βρισκονται,αλλα μας πουλαει και δηθεν "ευαισθητοποιηση" μεταξυ μαλιστα ξεβρακωσιας και ξετσιπωσιας. Βρε αειντε και...
Εχμ...νεανικες ατασθαλιες. Της δινω 6 μηνες πριν ξανακυλιστει στα τρυφερα κοκκινα χαλακια: αποφασισα οτι ετσι μιλαω για τα παιδακια που πεινανε, οποτε, να μαι! Τα πιασε τα καψερα στο στομα της. Ασε καλυτερα βγαλε γλωσσιτσα, οπως παλια
Α τέλεια. Τώρα που η Μάιλι δεν θα ξαναπατήσει στο κόκκινο χαλί θα πάψουν να πεινάνε.Μπράβο Μάιλι την καταπολέμησες την παγκόσμια πείνα.Πες καλύτερα ότι σε είχες βαρεθεί μέχρι κι εσύ να εμφανίζεσαι παντού και είπες να κάνεις ένα διάλειμμα κι άσε τους δήθεν ακτιβισμούς.