ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2016 | 04:27

Επεσα στην παγιδα του γοη

Χαζοερωτηση που θα μπορουσε να κανει 15χρονο αλλα για δες που οι εφηβικες συμπεριφορες δεν ξεπερνιουνται ποτε :P Αυτος ειναι πολυ εμφανισιμος, εγω ειμαι καλη θα ελεγα. Ειμαστε διαφορετικα ετη, γραφαμε μαθημα και μου ζητησε βοηθεια(παντελως αγνωστοι τοτε) που του την προσεφερα. Γυρνωντας σπιτι με ειχε κανει φιλη στο φμπ(δεν εχω ιδεα που με βρηκε), μου εστειλε ευχαριστω πολυ, στο χρωσταω, και προθυμοποιηθηκε να μου δωσει κατι θεματα για το επομενο μαθημα οπως και εκανε. Μου ξαναεστειλε για τα θεματα, μου ξαναεστειλε τριτη φορα το βραδυ πριν δωσουμε το επομενο μαθημα και καλα πως παει. Εγω ψιλιαστηκα οτι ηθελε παλι βοηθεια για το αυριανο μαθημα και ημουν καπως αυστηρη αλλα ευγενικη για να μην του δωσω θαρρος και απο τοτε δεν ξαναμιλησαμε. Εγω αδιαφορη αλλα παντα ευγενικη σε ολα τα μηνυματα και αυτος αρκετα φιλικος αλλα δεν το πηγε αλλου. Τον ξαναειδα τωρα εξεταστικη σεπτεμβριου απο μακρια, ημασταν στην ιδια αιθουσα και ενω μιλουσα με κατι παιδια ειδα πως με κοιταζε αλλα δεν ηρθε να μου μιλησει και εγω απεφυγα να κοιταξω και να τον χαιρετησω με φυσικοτητα ομως. Υπαρχει καμια πιθανοτητα να με βλεπει αλλιως ή απλα θεωρησε πως επειδη ειναι εμφανισιμος θα πεσω με την γοητεια του και θα του προσφερω βοηθεια στις εξεταστικες και για αυτο επιδιωξε επικοινωνια; Με παραξενευει πως με εντοπισε στο φμπ ενω δεν γνωριζομασταν και πως με αντιληφθηκε με ευκολια στην αιθουσα τωρα στην εξεταστικη και νομιζω κοιταξε αρκετα. Πως να προσπαθησω να καταλαβω τι παιζει; Σκεφτηκα την επομενη φορα που θα τον ξαναπετυχω στη σχολη να χαιρετησω και να πιασω λιγη αδιαφορη κουβεντουλα για να τσεκαρω και κατα προσωπο επικοινωνια. Απλα στο πρωτο βημα δεν τα πηγαινω καλα και προτιμω να ειμαι φιλικη και να κανει ο αλλος το πρωτο βημα. Τι μπορω να κανω για να καταλαβω τις διαθεσεις του με καποιο τροπο πολυ διακριτικο; Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας:)
3
 
 
 
 
σχόλια
Του'πα, μου'πε, να δείξω, να το παίξω...αυτή είναι η παγίδα, όχι ο γόης.Τι θα έλεγες να είσαι ο εαυτός σου και σε ό,τι σε ενδιαφέρει να ανταποκρίνεσαι ξεκάθαρα;Μάζεψε την αυτοπεποίθησή σου και χαμογέλα, μίλησε, δείξε ενδιαφέρον.Μια καλή αρχή θα ήταν να του θέσεις αυτή την απορία που έχεις, οτι δηλαδή από πού σε βρήκε στο φβ.Εκεί θα του δώσεις και πάτημα να εκφραστεί.Αν ακούσεις κάτι που σου αρέσει εκδήλωσε τη χαρά σου ανοιχτά και θα πάρει το δρόμο του.
(η εξομολογουμενη εδω)Συμφωνω απολυτα με τις παροτρυνσεις και ο τροπος προσεγγισης που προτεινετε ειναι ο ιδανικος και αρκετα διακριτικος. Το σχολιο σας ηταν ευστοχο απο καθε αποψη. Οι αναστολες μου υποκινουνται απο δυο γεγονοτα, κυριως απο το ενστικτο που με προειδοποιει οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι απο αυτους που εκμεταλλευονται για το συμφερον, σε συνδυασμο με το οτι ανηκει σε γνωστη φοιτητικη παραταξη(ισως οχι τοσο ενεργα αλλα ναι) που παρελειψα να το αναφερω και απο το οτι ειναι πλεον εμφανισιμος και μπορει να εχει οποια θελει, πραγμα που συνδεεται και με δικες μου ανασφαλειες. Εν τελει θα εκανα ολα οσα προτεινετε αν εβλεπα μια πιο ισοτιμη, αληθινη και ξεκαθαρη κατασταση ενω εδω ελλοχευει ο κινδυνος να πεσω "θυμα" μιας τακτικης με γνωμονα το συμφερον.