ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.9.2016 | 11:52

Βοήθεια παιδιά.. τι κάνω??

Η κολλητή μου είναι και αυτή όπως και εγώ γύρω στα 50 και παντρεμένη όπως και εγώ. Πριν λίγο μου είπε ότι γνώρισε ένα παιδί γύρω στα 30 και ότι ξεκινήσανε να βρίσκονται. Η μόνιμη δικαιολογία της στον άντρα της και στο σπίτι της ήταν ότι είναι μαζί μου. Πριν λίγες μέρες είχε τα γενέθλια του ο νεαρός και θα έκανε κάτι σαν party στο σπίτι του και της ζήτησε να πάει και η φίλη μου και γενικότερα να το δείχνουν ότι είναι μαζί στους στενούς τους φίλους. Αυτή δέχτηκε και έτσι μου είπε να πάω εγώ και μια άλλη φίλη μας.Εκεί ήταν άλλοι 5 φίλοι του όλοι γύρω στα 30 και άλλες 2 κοπέλες ακόμα μικρότερες. Εγώ δεν σταμάτησα να τις λέω τους ενδοιασμούς μου, τι θα κάνουμε εκεί μεγάλες γυναίκες θα μας σχολιάζουν όλοι, έχεις άντρα μεγάλα παιδιά. Αυτή δεν άκουγε τίποτα. Όλο το βράδυ την είχε αγκαλιά, φιλιόντουσαν μπροστά σε όλους λέγανε ερωτόλογα και φερόντουσαν σαν κανονικό ερωτευμένο ζευγάρι. Βέβαια κανείς εκεί μπροστά σχολίασε το οτιδήποτε για τη διαφορά ηλικίας, το είναι παντρεμένη (δεν ξέρω εάν το ξέρανε αυτό). Φάγαμε, ήπιαμε συζητάγαμε όλοι ήταν πολύ φιλικοί και οι 2 κοπέλες επίσης. Η άλλη φίλη μας δεν σταμάτησε να παίζει με ένα φίλο του αθλητή. Εμένα πάλι με φλέρταρε ένας άλλος φίλος του γιατρός τον οποίο απέφευγα όλο το βράδυ και όλο δίπλα μου βρισκότανε. Προς το τέλος της βραδιάς είχανε φύγει όλοι και μείναμε μόνο εμείς οι 3 που ήρθαμε μαζί και θα φεύγαμε μαζί για την κάλυψη της και οι 2 φίλοι του του εορταζόμενου. Η φίλη μου με τον εορτάζοντα πήγανε στην μια κρεβατοκάμαρα μιας και θέλανε να μένανε και λίγο μόνοι τους και η άλλη η φίλη μας με το αθλητή στην άλλη κρεβατοκάμαρα βγάζανε τα μάτια τους. Και εγώ είχα μείνει στο σαλόνι να τις περιμένω με το γιατρό που μου την έπεφτε κανονικότατα ενώ εγώ να μην δίνω καμία σημασία. Γυρνώντας σπίτι μες το αυτοκίνητο είχα μια φίλη τρελά ερωτευμένη να μου λέει πόσο τέλεια ήταν όλα και η άλλη να στέλνει μηνύματα με τον αθλητή στο κινητό και να αγχώνεται εάν θα της στείλει να βγούνε που της είπε. Και ότι έκανε ότι καλύτερο να τον τρελάνει τον τελείωσε μέσα σε μια ώρα 3 φορές. Συγγνώμη εγώ είμαι η λογική ή η παράλογη που όλα αυτά μου φαίνονται γελοία και τραγικά? Της έκραξα και τις 2 καθώς γυρνάγαμε ότιξεφτιλίζονται ότι όλοι θα γελάνε με αυτή που κάνει σα σχολιαρόπαιδο μπροστά σε τόσο κόσμο μεγάλη και παντρεμένη γυναίκα και μαλώσαμε άσχημα. Είμαι όντως τόσο παράλογη θέλω την δικιά σας άποψη.Υ.Γ. Με πήρε την άλλη μέρα σαν να μην συμβαίνει τίποτα παρόλο τον τσακωμό μας και μου λέει ότι ο γιατρός έχει τρελαθεί μαζί μου και ότι πέρασε γενικά πολύ ωραία και μας καλεί και τις 3 μας στο εξοχικό του στις Σπέτσες μαζί με τον γκόμενο της φίλης μου και τον αθλητή για το σκ. Παιδιά βοήθεια θέλω γνώμες απόψεις συμβουλές κάτι. Με τις 2 φίλες μου δεν μπορώ να το συζητήσω λογικά έχουν χάσει το μυαλό τους. Σε άλλον δεν μπορώ να πω αυτά που συμβαίνουν οπότε εδώ αλλιώς σε ψυχιάτρο με βλέπω!!
13
 
 
 
 
σχόλια
"Koλλητες" γυρω στα πενηντα...παντρεμενες κιολας...με παιδια!!! Ηδη εκανες 'πλατες' και συμμετειχες νοερως εστω στα εκτροπα που εκτυλιχθηκαν στο παρτυ... Και ειστε φιλες και χρονια... Και θες να μας πεισεις τωρα εσυ οτι οι "κολλητες" τοσο καιρο ηταν αρνακια και τωρα ξαφνικα παραστρατησαν και εσυ εχεις αηδιασει και δεν αντεχει το φιλοτιμο σου... Για ποσο ακριβως μ@λακες μας περνας;; πες μας... :/
Αντι απαντησης μια μικρη ιστορια.. Στο διπλανο διαμερισμα απο το πατρικο μου εμενε μια μονη κ μοναχικη κυρια.. Τη λεγαμε με τον αδερφο μου αρια, γιατι συχνα ακουγε κλασικη μουσικη, με συνταγη ψυχιατρου μαλλον, καθως επασχε απο τα νευρα της.. Η κυρια αυτη σε νεοτερη ηλικια ειχε "αμαρτησει", παρεα με αλλες παντρεμενες φιλες της, καμια φορα η διαθεση προς απιστιες ειναι μεταδοτικη, ασε που παντα παιζει κ η ψυχολογια του οχλου, η συνενοχη κλπ.. Τις κυριες ομως εκανα τσακωτες οι κυριοι.. Τις συγχωρησαν ολοι, η αρια ηταν η μονη ατυχη.. Εζησε μονη κ απομονωμενη ως το τελος, με εμφανη σημαδια ψυχικης διαταραχης.
Μα εννοειται... Απο τοτε που πιασανε τον ευλογητο της λαμψης, ποιος θα αποκαταστησει την ηθικη ταξη σε αυτη τη χωρα? Φοβαμαι ακομη και για τον εαυτο μου... Καλα τωρα που ειμαι 40... Αν παμε ετσι τι θα κανω κι εγω στα 50? Παντως η ιστορια αναφερεται σε αλλη εποχη και επισης σε μικρη επαρχιακη πολη. Αν γινοταν κατι τετοιο σημερα, η κυρια θα γινοταν περιζητητη!! Θα γλιτωνε και την κατακραυγη και την απομονωση και τη διαταραχη..
Δύο λύσεις έχεις.Κόβεις λάσπη και τις αφήνεις να βγάζουν τα μάτια τους με τους γκόμενους.Στο τέλος θα βρεις το μπελά σου γιατί αυτές θα σε χρησιμοποιούν για κάλυψη.Συμμετέχεις στο παιχνίδι και είστε όλοι μια ωραία χαρούμενη παρέα μέχρι οι γκόμενοι να βαρεθούν το παιχνίδι με τις μεγάλες κυρίες και μετά να κλαίγεστε εδώ για το πόσο άδικη είναι η ζωή!
Απλά σκέψου πως θα αισθανόσουνα αν εβρισκε καμια γκομενα ο αντρας σου, απο την απάντηση σου θα καταλάβεις τι πρεπει να κάνεις... Η πας με τον γιατρο και omerta ή παρατάς τις φιλες σου.
Έκανες λάθος που πήγες εξαρχής σε αυτό το πάρτυ του 30αρη όντας και συ παντρεμένη. Αφού συνειδητοποίησες το λάθος σου δεν χρειάζεται να κάνεις άλλο παρέα με αυτές σου τις φίλες αν όντως δεν θέλεις να χαλάσεις το σπιτικό σου. Δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι τι θα κάνεις, αν θα πας εκεί που σε καλέσανε, απλά κόβεις παρτίδες και ας παρεξηγηθούν.
έλα πες τώρα... πολύ το γούσταρες το σκηνικό ε? παίζεις λίγο τη δύσκολη στο γιατρό μέχρι να βρεις την κατάλληλη ευκαιρία να γίνει το "μοιραίο".. πέρα από την πλάκα, στη θέση σου δεν θα είχα πάει από την αρχή. ξεφτιλίζεστε και οι 3 (γιατί παίρνει και εσένα η μπάλα) στα 30χρονα...
Εγώ το μόνο που διακρίνω είναι κομπασμός. Κατά τα άλλα, μεγάλη γυναίκα είσαι, δε χρειάζεσαι τις συμβουλές αγνώστων (και κατά κύριο όγκο μικρότερων) για να ξέρεις πως να συμπεριφερθείς
Καλά έκανες και είπες ότι δεν σου αρέσει αυτή η κατάσταση, αφού όντως δεν σου αρέσει. Εμένα θα με ενοχλούσε ιδιαίτερως το να με χρησιμοποιεί σαν δικαιολογία για να κάνει ό,τι θέλει με τον τύπο.Από εκεί και έπειτα, δεν μπορείς να κρίνεις το πως θα ζήσει η κάθε φίλη σου την ζωή της, αρκεί βέβαια να μην σε μπλέκει μέσα σε όλα αυτά και βρεις κανένα μπελά από εκεί που δεν το περιμένεις!