ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Το Εpsilon ανακοίνωσε πως θα λειτουργεί για πολλά ακόμη χρονια

Το Εpsilon ανακοίνωσε πως θα λειτουργεί για πολλά ακόμη χρονια Facebook Twitter
5

Ανακοίνωση για την λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού  μετά την δημοπράτηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών εξέδωσε σήμερα το «EPSILON» το οποίο υπενθυμίζεται πως δεν συμμετείχε στο διαγωνισμό.

Από το κανάλι τονίζεται πως το ΣτΕ θα κρίνει την νομιμότητα της δημοπράτησης των αδειών και καταθέτει την δική του πρόταση για την αδειοδότηση των καναλιών, την οποία χαρακτηρίζει ως τη μόνη βιώσιμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας «ΕPSILON», συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, που τον έχει ήδη καθιερώσει στην εκτίμηση του κοινού, ξεκινά δυναμικά στις 12 Σεπτεμβρίου 2016 το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμά του για την σεζόν 2016-2017. Με νέες μεγάλες ελληνικές και διεθνείς οπτικοακουστικές παραγωγές και με σημαντικούς παρουσιαστές, τόσο τους ήδη καταξιωμένους του δυναμικού του όσο και άλλους πασίγνωστους, όπως η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας.

Το «ΕPSILON» θα συνεχίσει με την ίδια, όπως μέχρι τώρα, δυναμική λειτουργία αποδεικνύοντας, ότι σε μια δύσκολη για τα Μέσα Ενημέρωσης περίοδο, εξακολουθεί να επενδύει σε αυτό που η πολιτεία και οι πολίτες ζητούν: Να κάνει τηλεόραση ποιοτικής προσφοράς στην Ενημέρωση, στην Ψυχαγωγία και στον Πολιτισμό.

Η εταιρεία «Ραδιοτηλεοπτική» που έχει την ευθύνη λειτουργίας του «ΕPSILON», διαβεβαιώνει ότι το πανελλαδικό αυτό κανάλι θα εξακολουθήσει για πολλά χρόνια να λειτουργεί απρόσκοπτα. Και τούτο παρά την σημερινή θεσμική αβεβαιότητα, τις νομοθετικές ατέλειες και την πρόσφατη δημοπρασία τηλεοπτικών αδειών, της οποίας η νομιμότητα αμφισβητείται και θα κριθεί τόσο από το Συμβούλιο της Επικρατείας όσο και από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς (Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Δικαστήρια) στο χρονικά αόριστο μέλλον.

Με την ευκαιρία η «Ραδιοτηλεοπτική» επαναφέρει την πρόταση που έχει επίσημα και δημόσια καταθέσει, για την αδειοδότηση εταιρειών ΜΜΕ και την ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου στη χώρα μας. Δηλαδή την παροχή αδειών σε όποιες εταιρείες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις του νόμου, «χωράνε» στο επίσημο φάσμα συχνοτήτων και καταβάλλουν συγκεκριμένο και ίσο για όλες ποσόν για την απόκτηση άδειας, σε ισόποσες ετήσιες δόσεις για όλα τα χρόνια ισχύος της.

Πρόκειται για τη μοναδική βιώσιμη και σύμφωνη με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία αντιμετώπιση, που ακόμα και εκείνοι οι οποίοι την αγνόησαν ή έσπευσαν άκριτα να τη χλευάσουν, τώρα αναγνωρίζουν την ορθότητά της (βλ. σχετικά δημοσιεύματα της «Αυγής» και της «Εφημερίδας των Συντακτών»).

Είναι η μόνη λύση του ραδιοτηλεοπτικού προβλήματος στη χώρα μας, όπως ισχύει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που αποφεύγει μάταιες και χρονοβόρες δικαστικές περιπέτειες αγνώστου αποτελέσματος, επιτρέπει τον καλώς νοούμενο ανταγωνισμό, καθώς και την ευρωπαϊκή οδηγία περί ισότητας και εξασφαλίζει αλλά και πολλαπλασιάζει τις θέσεις εργασίας στον ραδιοτηλεοπτικό χώρο αντί της ανεργίας χιλιάδων ατόμων, που δεν αντιμετωπίζεται με θνησιγενή περιφερειακά κανάλια, όπως εντελώς αβάσιμες απόψεις ισχυρίζονται».

5

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ λάνσαρε κρατικό cooking show για τη «υγιεινή» Αμερική

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ λάνσαρε κρατική εκπομπή μαγειρικής για τη «υγιεινή» Αμερική

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ λάνσαρε κρατική εκπομπή μαγειρικής με σύνθημα το «αληθινό φαγητό», περνώντας τις νέες διατροφικές οδηγίες του Τραμπ μέσα από το YouTube, το ξινολάχανο και την αμερικανική wellness παράνοια.
THE LIFO TEAM
Ο Μπεν Άφλεκ κέρδισε 1 εκατ. δολάρια στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»

TV & Media / Ο Μπεν Άφλεκ κέρδισε 1 εκατ. δολάρια στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»

Ο Μπεν Άφλεκ και ο Τζέιμι Ντινγκ του «Jeopardy!» κέρδισαν 1 εκατ. δολάρια στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Τζίμι Κίμελ να τους δίνει την κρίσιμη τελευταία βοήθεια.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ παίρνει βραβείο κατά της λογοκρισίας μετά το τέλος του «Late Show»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ παίρνει βραβείο κατά της λογοκρισίας μετά το τέλος του «Late Show»

Μετά το τέλος του «Late Show», ο Στίβεν Κόλμπερτ δεν αποχαιρέτησε απλώς την τηλεόραση. Τώρα βραβεύεται ως φωνή κατά της λογοκρισίας, σε μια συγκυρία όπου η σάτιρα μοιάζει ξανά πολιτικά επικίνδυνη.
THE LIFO TEAM
Το Netflix προσπέρασε για πρώτη φορά το BBC ως πρώτη επιλογή των Βρετανών

TV & Media / Το Netflix προσπέρασε για πρώτη φορά το BBC ως πρώτη επιλογή των Βρετανών

Νέα έκθεση της Ofcom καταγράφει μια συμβολική ανατροπή: το Netflix έγινε οριακά η πρώτη επιλογή των Βρετανών, μπροστά από το BBC. Το BBC κρατά ακόμη τον χρόνο θέασης, αλλά το βρετανικό τηλεκοντρόλ αλλάζει χέρια.
THE LIFO TEAM
ΕΒΙΤΑ ΑΓΑΙΤΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

TV & Media / Εβίτα Αγαΐτση για καρκίνο: «Είμαστε πάρα πολλοί, αλλά σημασία έχει τι απόχρωση δίνουμε εμείς σε ό,τι μας συμβαίνει»

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο γέμισε η ψυχή μου με όλα τα μηνύματα που μου έχετε στείλει», λέει η ηθοποιός στο νέο βίντεο που δημοσίευσε μετά την ανακοίνωση ότι έχει διαγνωσθεί με καρκίνο
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Όταν χρησιμοποιούν ως δυνατό τους σημείο και σημαία τους το σύνθημα ''ποιοτική προσφορά στην ενημέρωση, στην ψυχαγωγία και στον πολιτισμό'', εκεί είναι που κυλά ένα δάκρυ.