O Δήμος Αθηναίων "ξήλωσε" τις αφίσες του Epsilon

O Δήμος Αθηναίων "ξήλωσε" τις αφίσες του Epsilon Facebook Twitter
12
Στην "αποκαθήλωση" των διαφημιστικών αφισών της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη και των άλλων παρουσιαστών του τηλεοπτικού σταθμού Ε, έξω από το Παναθηναϊκό στάδιο, προχώρησαν το πρωί συνεργεία του Δήμου Αθηναίων.  
«Ο περιβάλλων χώρος του Καλλιμάρμαρου παίρνει ξανά τη μορφή που του αρμόζει. Αφαίρεση παράνομης διαφήμισης», έγραψε στο twitter, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Απαράδεκτη κίνηση λογοκρισίας που πλήττει τον πολιτισμό της χώρας, ίσως και του κόσμου ολόκληρου, εφάμιλλη με την καταστροφή των ναών της αρχαίας Παλμύρας από τους τζιχαντιστές.
Ναι ρε φιλε ναι ναι ναι γιατι οταν σε ψηφιζε ο κοσμος ηξερε οτι θα κανεις εργα και δε θα μεινεις μονο στα εργα. Και οσο για το " ο περιβαλλων χωρος του καλλιμαρμαρου παιρνει ξανα τη μορφη που του αρμοζει" ναι οι αφισες φυσικα ειναι το μονο μας προβλημα. Το ειχα καταλαβει κ εγω
Επιτέλους. Είναι κάποια χρόνια τώρα που η αισθητική παραβιάζεται βίαια στα αριστερά του Παναθηναϊκού Σταδίου. Αυτό το κτίσμα όπως και η απέναντί του πολυκατοικία η επονομαζόμενη "Λεβέντη", έχουν όψεις που εναρμονίζονται με την λευκή λιτότητα του Σταδίου, αρκεί να προφυλαχθούν από τριτοκοσμικές παρεμβάσεις...
Τρομερό έργο του Δήμου! Μιλάμε για το έργοτης χιλιετίας!!Χθές πέρναγα με το αυτοκίνητο απο Ομόνοια. Στη στροφή στη 3η Σεπτεμβρίου, λίγο κάτω απο το Hondos υπάρχει ένας άστεγος, λιώμα απο τα ναρκωτικά με τα ποδια του εκτεθειμένα με κάτι ανοιχτές πληγές απο τις οποιες, κυριολεκτικά, λοιπουν κομματια κρέας! Πρέπει και να βρώμαγε πάρα πολυ απο τη σάρκα που σάπιζε γιατι οι περαστικοι έτρεχαν πανικόβλητοι να αλλάξουν πεζοδρόμιο κρατώντας τη μυτη τους! Και όλο το κέντρο είναι κάπως έτσι. Ενα μεγάλο μπράβο στο δήμαρχο μας, με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο ολα αυτα τα χρόνια, καθώς και στην αριστερή μας κυβέρνηση που αγγαλίαζει αυτους τους ανθρώπους με ευαισθησία!
Δεν ηταν χρονια, ισως 1 - 2 το πολυ. Καλιο αργα παρα ποτε. Αν απαγορευσει και την (παρανομη) σταθμευση στα ξενοδοχεια γυρω απο το Συνταγμα θα τον παραδεχτω.
Σύμφωνα με το street view, ήδη από το δεκέμβριο του 2014 (αλλά όχι πολύ νωρίτερα) υπάρχουν τέτοιου *τύπου* αφίσες στο εν λόγω κτήριο.Ya-ta-bazah, μεν, αλλά όντως κι εμένα η ίδια απορία (με του Θωρηκτού), μου δημιουργείται.