ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2016 | 23:05

Έμπλεξα με παντρεμένη...

Εδώ και μια βδομάδα, με 8 χρόνια μεγαλύτερη.Δεν έχουμε βγει ραντεβού, δεν έχουμε μπει στον κόπο να γνωριστούμε καλύτερα.Απλά βρισκόμαστε και κάνουμε σεξ.Ξέρω οτι δεν είναι σωστό, κάνω αυτό που δεν θα ήθελα να μου κάνει κάποιος άλλος όμως νιώθω άλλος άνθρωπος.Η αυτοπεποίθηση μου έχει εκτοξευθεί, αισθάνομαι φρέσκος, ανανεωμένος.Είναι η τέλεια γυναίκα, με ανεβάζει.
7
 
 
 
 
σχόλια
"Δεν έχουμε βγει ραντεβού, δεν έχουμε μπει στον κόπο να γνωριστούμε καλύτερα. Η αυτοπεποίθηση μου έχει εκτοξευθεί, αισθάνομαι φρέσκος, ανανεωμένος "τώρα κατάλαβα που είναι το πρόβλημα των ανδρών και δεν θέλουν σχέση και τόσες κοπέλες κούκλες είναι μόνες τους ..τελικά αυτό είναι θέλουν οι άνδρες.. ξερό σεξ
Πας να πεις ότι οι άντρες είναι ρηχοί μέσω ενός τύπου που γουστάρει το σεξ με μια γυναίκα λέγοντας ότι υπάρχουν "ΤΟΣΕΣ" κοπέλες "κούκλες" που είναι μόνες.Ότι τι; Αν δηλαδή ο άλλος δεν ήτανε ρηχός θα έψαχνε να κάνει σχέση με τις "κούκλες" που λες εσύ;Γιατί; Επειδή είναι "κούκλες"; Ότι τι; Η εμφάνιση σε κάνει κάτι;Χωρίς μυαλό τι να τις κάνουμε;Ξέρεις τι λένε για τις τουαλέτες ε; Οι καλές είναι πιασμένες και οι ελεύθερες χεσμένες.
και φυσικά επειδή οι "καλές τουαλέτες" είναι πιασμένες δεν σας νοιάζει καθόλου ..και μπαίνετε στην πιασμένη μαζί με τον άλλο που είναι μέσα.....και μετά θέλετε γυναίκα με μυαλό ..!!!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ