ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2016 | 14:37

Είμαι απαίσια;

Είμαι σε σχέση 4 χρόνια με έναν καταπληκτικό άνθρωπο ( πρώτη μας σχέση και για τους 2 ). Τώρα τελευταία όμως, ενώ τον αγαπάω πολύ και δε μπορώ χωρίς αυτόν, νιώθω ότι μου λείπει αυτό το φλερτ και ο ενθουσιασμός που υπάρχει στην αρχή μιας γνωριμίας. Φυσικά δε φλερτάρω με άλλους ή κάτι τέτοιο. Έχω προσπαθήσει να κάνουμε διαφορετικά πράγματα κλπ για να ανανεωθεί κάπως η σχέση. Όμως ακόμα αισθάνομαι να μου λείπει αυτό και νιώθω πολύ άσχημα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ με Διογένη. Φαίνεται ότι το αγαπάς το παιδί, οπότε αξίζει να κάνεις προσπάθεια να ξαναβρείς τη φλόγα.Θα σου πρότεινα, ειδικά αν είστε συνέχεια μαζί ή μένετε μαζί, να ξεκινήσετε μερικές διαφορετικές δραστηριότητες ώστε να μην είστε συνέχεια μαζί αλλά και να έχετε πράγματα να συζητήσετε που δεν έχετε πει ήδη πενήντα φορές. Και μπορείς επίσης να του κάνεις εκπλήξεις όπως στην αρχή της σχέσης, πχ μικροδωράκια, να κλείνετε ραντεβού και να βρίσκεστε έξω αντί να πηγαίνετε μαζί (εκτός αν μένετε μαζί, λολ), να ετοιμάζεσαι όπως στα πρώτα ραντεβού, ψάξε και δωρεάν δραστηριότητες στην πόλη μήπως υπάρχει κάτι που σας ενθουσιάζει και θα σας δώσει χαρά. Πολύ καλό είναι να κάνετε κάτι που απαιτεί κίνηση μαζί, όπως χορό ή μια πολεμική τέχνη.Αν είναι δυνατόν πού και πού να μην τον βλέπεις για μια-δυό μέρες ώστε να σου λείψει, και φρόντισε στο ενδιάμεσο να κάνεις πράγματα ώστε να έχετε μετά φρέσκα πράγματα να μοιραστείτε. Κυρίως αυτό που έχω να προτείνω είναι, αν έχετε χόμπου που παραμελείτε, να επικεντρωθείτε λιγάκι σε αυτά, γιατί θα σας δώσουν ενθουσιασμό και χαρά που μπορεί να μεταφερθεί και στη σχέση. Χαρούμενες μονάδες = χαρούμενη δυάδα.Όλα εξαρτώνται από τις ηλικίες σας και αν μένετε μαζί και την οικονομική σας κατάσταση φυσικά, αλλά ελπίζω κλατι απ'ολα αυτά να σε βοηθήσει. Ψάξε και στο youtube ξερω γω μπας υπάρχουν ζευγάρια που είναι μαζί πολλά χρόνια και δίνουν συμβουλές για να ξαναβρείς τον ενθουσιασμό.
Όχι, δεν είσαι απαίσια, φυσιολογικό είναι, συνέχισε να κάνεις πράγματα που σπάνε τη ρουτίνα, δείτε το σαν παιχνίδι γνωριμίας και φλερτ εξαρχής, μην το βάζεις κάτω και μην κάνεις μαύρες σκέψεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ