ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2016 | 18:04

με γελιοποιησε

Γνωριστηκα με ενα παιδι μεσω fb. Επρεπε να υποψιαστω τι παιζει γιατι ζηταγε απο την αρχη επιμονα φωτογραφιες μου κοντινες και ολοσωμες. Λεω στην αρχη, ενταξει λογικο ειναι θελει να δει αν ταιριαζουμε. Του τις εστειλα και δεν ειπε κατι ολα καλα. Με τα πολλα, κανονισαμε να βγουμε. Εδειξε οτι του αρεσα. Βγηκαμε και δευτερη και τριτη φορα. Ε στην τεταρτη βρεθηκαμε μαζι στο κρεβατι. Εγω νομιζα πως ηταν ολα καλα και ωραια, ημουν και ευτυχισμενη η ηλιθια. Ο κυριος ομως εκοψε λασπη. Του τηλεφωνησα πολλες φορες του εστειλα μνμ και δεν απαντουσε. Εγινα και εγω πιο πιεστικη και πηγα να τον συνατησω. Ε, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ γιατι εχεις μικρο στηθος και χαλαρωση στα ποδια (αυτος ειναι πολυ γυμνασμενος). Μονο που δεν εβαλα τα κλαμματα μπροστα του, Ενιωσα τοσο χαλια και ρεζιλι που ακομα δεν μπορω να συνελθω.
13
 
 
 
 
σχόλια
Πφφ αυτό που τώρα τελευταία μαζευτήκαμε πολλοί εδώ μέσα και σχολιάζουν όλοι με αποτέλεσμα να διατυπώνονται όλες οι απόψεις πριν προλάβω να διαβάσω και να σχολιάσω τις εξομολογήσεις, με ξεπερνάει!Πλάκα κάνω, πραγματικά μ' αρέσει να διαβάζω διαφορετικές γνώμες, ειδικά σε κάτι τέτοια "πιασάρικα" θέματα.Τι να πω τώρα κι εγώ, περαστικά και το πάθημα να γίνει μάθημα...
Αρχικά έπρεπε να καταλάβεις οτι ενδιαφέρεται μονο για την εμφάνιση σου... Εξ αρχής φάνηκε ζητώντας σου φωτο ολόσωμες μέσω φβ κλπ ... Γενικά ειμαι κατα σε όσους γράφουν " τι περίμενες να βρεις απο το φβ" ξέρω ανθρώπους που έχουν παντρευτεί που έχουν κάνει σχέσεις και ειναι και πολυ ευτυχισμένοι!! Δεν εχει να κάνει ! Απλά πρόσεχε λίγο με πιους επιλέγεις να μιλας και να εισαι πιο επιλεκτική ! Επιπλέον να μην αφήνεις κανέναν να σε μειώνει και να σε κάνει να νιώθεις άσχημα για τον εαυτό σου ! Εσυ εισαι αυτη και σε όποιον αρέσεις !
Ρε κοπελάρα, επρεπε εκεινη την ωρα να του πεις 'κι εσυ εχεις μικρο πουλι και ακομα μικροτερο εγκεφαλο'.Προφανως ο τυπος εψαχνε ενα σωμα να το χει να το κυκλοφορει, οχι εναν ανθρωπο να συνεννοηθει. Αλλα ηθελε αυτος, αλλα εσυ.Next.
Ανετα μπορει να τον εψαχνε αν της αρεσε γενικως Ή αν ειχε ανασφαλειες και ηθελε απλα να εχει καποιον.Τεσπα, εγω δεν εννοουσα οτι ο τυπος την εχει μικρη, αρα ειναι ακυρο να το συζηταμε αυτο. Εννοουσα απλως οτι επρεπε να τον ειχε πληρωσει με το ιδιο νομισμα μπας και χαμηλωσει ο τυπος το τουπε του καμια οκταβα.
Αυτό μου έδωσε μια ιδέα.Κάποιος που δε βαριέται ας κάνει μια εξ για το αν θα έβλεπε τον γκόμενο της αν μετά τα πρώτα ραντεβού έβλεπε πως την έχει μικρή. Έτσι και αλλιώς η LiFo δεν έχει κάποιο επίπεδο, οπότε δεν θα πέσει.
Με ολο το σεβασμο, εγω πιστευα μεχρι τωρα οτι οι ανθρωποι βλεπουμε αν ταιριαζουμε με τον αλλο σε επιπεδο χαρακτηρα,προσωπικοτητας,επιθυμιων κτλ. Εσυ θεωρησες λογικο οπως γραφεις, οτι σου ζητησε τις φωτο για να δει αν ταιριαζετε. Τις φωτο τις ζητησε προφανως για να τσεκαρει αν του κανεις απο αποψη εξωτερικης εμφανισης! Οποτε πιστευω οτι χαλαστηκες γιατι δεν περασες το τεστ του συγκεκριμενου γυμνασμενου τυπου,οχι απο γνησιο ενδιαφερον προς το ατομο του. Ενα κομματι κρεας ειμαστε επιτελους? Για ονομα του θεου!
Βγάλατε όλοι λίγο κόμπλεξ για τους γυμνασμένους, τις γνωριμίες από το ίντερνετ, τις φωτογραφίες κλπ.Το σωστό όμως το είπε ο Σταρένιος, πριν κάνεις οτιδήποτε για τον άλλο, είτε από το νετ είτε από κοντά, ψυχολόγησε τον. Σταματήστε να είστε πρόβατα.Όλα μπορούν να γίνουν, μυαλό θέλει.
Θα βρεις κάποιον 1000 φορές καλύτερο. Όταν ο άλλος δεν κοιτάει την προσωπικότητα σου, αλλά την "χαλάρωση στα πόδια" απλά δεν αξίζει. Δεν σε έκανε ρεζίλη και δεν πρέπει να αισθάνεσαι άσχημα. Αντιθέτως αυτός εκτέθηκε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ