Μυστηριώδες drone πάνω από την Καλλιθέα ενώ οι εν δυνάμει καναλάρχες παραμένουν κλεισμένοι στη Γ. Γ. Ενημέρωσης

Μυστηριώδες drone πάνω από την Καλλιθέα ενώ οι εν δυνάμει καναλάρχες παραμένουν κλεισμένοι στη Γ. Γ. Ενημέρωσης Facebook Twitter
2

Kαι ενώ οι έγκλειστοι επιχειρηματίες και εν δυνάμει καναλάρχες παραμένουν για δεύτερη νύχτα κλεισμένοι στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ένα drone προκάλεσε αναστάτωση και κινητοποίησε τις αρχές.

Το drone έκανε την εμφάνισή του νωρίς το βράδυ και πλησίασε στο ύψος των παραθύρων του 3ου και 4ου ορόφου της Γενικής Γραμματείας. Το drone εξαφανίστηκε πριν οι αστυνομικοί κατορθώσουν να εντοπίσουν τον χειριστή το σημείο από το οποίο είχε ξεκινήσει την πτήση του.

Το protothema.gr  μεταδίδει πως λίγο μετά τις 9 το βράδυ εμφανίστηκε, νέο μεγαλύτερο drone, αλλά αυτή τη φορά, η Αστυνομία ήταν καλύτερα οργανωμένη και με πτήση δικού της drone το καταδίωξε χωρίς ωστόσο και πάλι να έχει βρεθεί ο μυστηριώδης ιδιοκτήτης.

Αυτή την ώρα, ελικόπτερο της αστυνομίας βρίσκεται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει ένα ενδεχόμενο νέο ιπτάμενο επισκέπτη.

Η νύχτα πάντως προβλέπεται μακρά και ίσως τελικά δεν έχουμε απόψε τα τέσσερα πολυπόθητα ονόματα. Το σενάριο που θέλει την ολοκλήρωση της δημοπρασίας να ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Πέμπτης, μοιάζει όλο και πιο πιθανό.

Οι επιχειρηματίες αλλά και οι εκπρόσωποι των επιχειρηματικών σχημάτων που διεκδικούν τις τέσσερις άδειες, βρίσκονται στη ΓΓΕΕ εδώ και 36 ώρες, ενώ πριν από λίγη ώρα κατέφθασε στην πύλη της ΓΓΕΕ το catering με το βραδινό μενού.

Παρά τα σενάρια, ουδείς γνωρίζει το παραμικρό για την πορεία της διαδικασίας μέσα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ενώ υπενθυμίζεται ότι ακόμα και οι «νικητές» των πρώτων αδειών είναι υποχρεωμένοι να μείνουν στα ειδικά διαμορφωμένα γραφεία τους μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας της δημοπρασίας και για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Από το πρωί υπήρξαν συνεχείς επιδόσεις ασφαλιστικών μέτρων, οι οποίες θυροκολλήθηκαν από δικαστικούς επιμελητές στην είσοδο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, και αφορούν είτε τη διαδικασία της δημοπρασίας είτε τους ίδιους τους επιχειρηματίες στρεφόμενοι ο ένας κατά του άλλου.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
"Το protothema.gr μεταδίδει πως λίγο μετά τις 9 το βράδυ εμφανίστηκε, νέο μεγαλύτερο drone, αλλά αυτή τη φορά, η Αστυνομία ήταν καλύτερα οργανωμένη και με πτήση δικού της drone το καταδίωξε χωρίς ωστόσο και πάλι να έχει βρεθεί ο μυστηριώδης ιδιοκτήτης."Μυστηριώδης ιδιοκτήτης και αστυνομικοί δήλωσαν αργότερα ότι είχαν πολύ καιρό να περάσουν τόσο καλά την ώρα της δουλειάς. Σχετικό: http://9gag.com/gag/azj9Q2B/drone-war