ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Αποζημίωση υπό όρους στους κατόχους καρτών για τα ΜΜΜ

Αποζημίωση υπό όρους στους κατόχους καρτών για τα ΜΜΜ Facebook Twitter
6

Νομοθετική ρύθμιση για την αποζημίωση-υπό όρους όμως-των κατόχων μηνιαίας κάρτας για τα μέσα μαζικής μεταφοράς ετοιμάζει το υπουργείο Μεταφορών.  Με αφορμή την απεργία στα ΜΜΜ, κατά την οποία οι κάτοχοι των καρτών πλήρωσαν αλλά δεν εξυπηρετήθηκαν η ρύθμιση αυτή θα προβλέπει μεν αποζημίωση αλλά υπό όρους. Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, οι κάτοχοι μηνιαίων καρτών δεν αιτούνται αποζημίωσης τις ημέρες που λειτουργούσε το Μετρό και όχι το λεωφορεία ή αντιστρόφως. Αποζημίωση θα δοθεί δηλαδή μόνο για τις ημέρες του ολικού μπλακ άουτ στις μετακινήσεις. Η ημερήσια αποζημίωση για τους δικαιούχους εκτιμάται ότι θα καθοριστεί στο 1,5 ευρώ.

Ελλάδα
6

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για τη σύγκρουση των ελικοπτέρων: «Δύο μαχητές της πρώτης γραμμής χάθηκαν στη μάχη με τις φωτιές»

Ελλάδα / Μητσοτάκης για τη σύγκρουση των ελικοπτέρων: «Δύο μαχητές της πρώτης γραμμής χάθηκαν στη μάχη με τις φωτιές»

Τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Έλληνα συντονιστή και του Δανού χειριστή στη σύγκρουση των δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων εξέφρασε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
Βίντεο: Η στιγμή που συγκρούονται δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα στην Ψάθα — Έρευνες για τα πληρώματα

Ελλάδα / Βίντεο: Η στιγμή που συγκρούονται δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα στην Ψάθα — Έρευνες για τα πληρώματα

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πληρώματα εντοπίστηκαν σε χαράδρα και ότι υπάρχουν τραυματίες, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν διευκρινιστεί ο αριθμός τους και η σοβαρότητα της κατάστασής τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Και πόσο απαράδεκτο!! 1,50 ευρώ!!! έλεος κύριοι δεν είμαστε ζητιάνοι! 1,50 δεν έχει ούτε ο καφές που πίνετε, αν η μετακίνηση σας κοστίζει 1,50 ευρώ, εγώ είμαι αεροπλάνο!
ειναι γελοιοι... γιατι η καρτα των 45 ευρω αφορα το μετρο!!!! ΤΟ ΜΕΤΡΟ! τα λεωφορεια τα εχουν κοψει εξαιτιας του μετρο με αποτελεσμα να μην εξυπηρετει σχεδον πουθενα!!!!!!!!!!!!!!!κλεφτες..