Εντολή των Αρχών για διερεύνηση του περιστατικού με λιμενικό που χτυπά και βρίζει πρόσφυγα

Εντολή των Αρχών για διερεύνηση του περιστατικού με λιμενικό που χτυπά και βρίζει πρόσφυγα Facebook Twitter
3

Εντολή για διερεύνηση του περιστατικού με λιμενικό που φαίνεται να βρίζει και να χτυπά πρόσφυγα έδωσαν οι ελληνικές αρχές. To βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει έναν άνδρα του Λιμενικού να βρίζει και να χτυπά έναν πρόσφυγα.

 

Στο βίντεο που ανέβηκε στο dailymotion και έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στα social media, ο λιμενικός πάνω σε κάποιο πλωτό, τραβάει με βία τον πρόσφυγα, τον βρίζει και τον χτυπάει πισώπλατα. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε και πού τραβήχτηκε το βίντεο.

 

Η απάντηση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

 

Αναφορικά με οπτικοακουστικό υλικό που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, σύμφωνα με το οποίο στέλεχος του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. φαίνεται να χειροδικεί και να υβρίζει αλλοδαπό, από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώνεται, ότι το υπ' όψιν υλικό εξετάζεται, το περιστατικό ερευνάται και τα όποια αποτελέσματα και ενέργειες προκύψουν θα ανακοινωθούν άμεσα με νεότερο δελτίο τύπου.

Σε συνέχεια της ενημέρωσης, το Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. αναφέρει ότι ενημερώθηκαν αρμοδίως ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτης Ράπτης και οι οποίοι έδωσαν ήδη σχετικές εντολές για πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση του υπόψη περιστατικού.


GREEK COAST GUARD OFFICER BEAT REFUGEE από kwstangewr

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ρε παιδιά έχει τρελαθεί ο κόσμος; Εγώ βλέπω κάποιους μεταναστοπρόσφυγες να πνίγονται σε μία βάρκα, τους λιμενικούς να προσπαθούν να τους διασώσουν και έναν κύριο που θέλει να πιάσει κουβεντούλα και έχει μπλοκάρει την είσοδο για αυτούς που προσπαθούν να ανέβουν στο σκάφος. Ο λιμενικός του φώναξε λίγο και τον χτύπησε στη πλάτη.Ερωτώ: τι το επείγον είχε να πει αυτός ο κύριος που δε θα μπορούσε να περιμένει 5 λεπτά ώστε να διασωθούν πρώτα οι υπόλοιποι; ο δε λιμενικός μήπως θα έπρεπε να κάτσει να τα πει με την ησυχία του με τον κύριο όσο η άλλοι πάθαιναν υποθερμία;
Ε ναι ασφαλως θα εισπραξεις αρνητικες απο οσους εχουν την πολυτελεια να σχολιαζουν αμεριμνοι απο τη βολη του καναπε τους! Απο μενα παντως εχεις θετικη και με τα δυο χερια!