ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2016 | 17:58

Πανελληνιες..

Γεια σας,ειμαι απο την επαρχια και περασα σε μια αλλη επαρχιακη πολη.Ηταν η τελευταια μου επιλογη και την επιασα.Εννοειται οτι ειμαι χαρουμενη που περασα καπου και δεν πηγε ολη η χρονια χαμενη και ο κοπος ανταμειφθηκε.Ηθελα να περασω στην πολη μου για ευνοιτους λογους.Περασα στο τμημα ιστοριας σε αλλη πολη και εχασα τι ιστορικο-αρχαιολογικο της πολης μου για 140 μοναδες.Αισθανομαι χαρουμενη απο τη μια και απογοητευμενη και αδικημενη απο την αλλη γιατι με τις περσινες βασεις περνουσα ανετα.Σκεφτηκα για μεταγραφη αλλα ειναι χρονοβορο,αβεβαιο και αν εγκριθει θα ειμαι στο ιστορικο-αραχαιολογικο της πολης μου αλλα μονο στο τμημα ιστοριας μιας κ αυτο εχει στην πολη που περασα,κατι π θεωρω ειναι κριμα απ'το θεο.Το δηλωσα αυτο καθαρα για την αρχαιολογια.Σκεφτηκα λοιπον να ξαναδωσω πανελληνιες για δευτερη φορα.Πιστευω οτι αξιζω μια δευτερη ευκαιρια.Λεω να ξαναστρωθω στο διαβασμα κ αυτη τη φορα να πετυχω το στοχο μου.Γιατι λεω καλυτερα να ''χασω'' ενα χρονο κ να πετυχω αυτο π πραγματικα θελω,παρα να χασω 4 χρονια σπουδαζοντας κατι που ναι μεν με ενδιαφερει αλλα κατα το ημυσι.Στο μεταξυ σκεφτομαι να βγαλω διπλωμα οδηγησης,και να ψαξω για καμια δουλεια part-time.Ομως ρε παιδια αληθεια δεν ξερω τι θελω να κανω γιατι ολοι μ δημιουργουν αμφιβολιες.Αξιζει λετε να ξαναπροσπαθησω? Να παω απο ιστορικο σε ιστορικο-αραχαιολογικο?Ποτε δεν ημουν απο αυτους που με την πρωτη δυσκολια το βαζουν κατω και λενε''αυτο μ ετυχε,με αυτο θα πορευτω''.Αισθανομαι μεγαλο πεισμα γιατι ιστορια-αραχαιολογια ηθελα να σπουασω.Οι γονεις μου με στηριζουν 100% κ μου λενε να κανω αυτο που θελω εγω.Σας παρακαλω πειτε μου τη γνωμη σας,οποια και να ειναι αυτη! Συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Κ γω ειχα δώσει δευτερη φορα κ πέρασα εκει που ονειρευόμουν....ξαναδώσε!!!1ον ειναι πιο ευκολο διότι δεν εχεις σχολείο κ 2ον πας με αλλον αερα τγ δεύτερη φορα...πιο χαλαρα!!!
Εννοείται να ξανά προσπαθήσεις! Εάν κάνεις μεθοδικό διάβασμα σε συνδυασμό με το ότι θα έχεις πολλές ώρες την ημέρα και για ξεκούραση η επιτυχία θα είναι βέβαιη.. Και θυμήσου ότι του χρόνου τέτοια εποχή το χαμόγελο θα έχει φτάσει στα αυτιά :)
Πιστευω οτι αυτο θα κανω τελικα.Θα ακολουθησω το ονειρο μου.Βεβαια θα παω δοκιμαστικα για 1-2 μήνες κ μετα θα αποφασισω.Στην τελικη θα ξαναπροσπαθησω.Δεν θα κατσω να σκασω.Σε ευχαριστώ που απαντησες!