ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2016 | 12:53

Ειμαστε

μαζι 6-7 χρονια, ζουμε μαζι τα τελευταια 2, περναμε πολυ καλα κτλΟταν κανουμε σεξ ειναι εξαιρετικο! Το παθος, η ενταση, ο συντονισμος..Ομως, δεν κανουμε συχνα (ποτε δεν καναμε καθε μερα και αυτο μειωνεται οσο περναει ο καιρος) και το πιο σημαντικο που με προβληματιζει.. δεν το ζητα.. δηλαδη δεν μου την πεφτει ρε παιδι μου πω ςτο λενε.. ειναι σαν να μην τον ενοχλει που μπορει να περασουν 1-2 βδομαδες -μπορει και 3 σπανια και αν το αφησω..Προσπαθω να σκεφτω τι να σκεφτω.. και δεν ξερω και πως να του το συζητησω.Και δεν μου αρεσει να το ξεκινω συνεχεια εγω.. κι επειτα απο ενα σημειο και μετα, ολο αυτο κανει κακο και στην αυτοπεπειθηση μου.
4
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα μου κάνει εντύπωση που λες ότι δεν ξέρεις πώς να του το συζητήσεις, λες και πρόκειται να αποκαλύψεις κανένα ένοχο μυστικό!Και είστε και 6-7 χρόνια μαζί.Και έχετε κάνει κι ένα παιδί μαζί.
Καταρχήν η αραίωση της συχνότητας είναι κάτι που επέρχεται στην περίπτωση της συμβίωσης για πλείστους όσους λόγους. Από την άλλη πλευρά, οι 3 εβδομάδες (εάν μιλάμε για άντρα μικρότερο των 40 ετών και λίγο λέω) μου ακούγονται ΠΑΡΑ πολλές ώστε να μην έχει ερωτική επιθυμία για τόσο μεγάλο διάστημα. Δεν θέλω να βάλω κάποια ιδέα ότι παίζει κάτι παράλληλο, αλλά μήπως έχει κορεσθεί από σένα πολύ περισσότερο από όσο φαίνεται;
καλη ερωτηση προφανως πρεπει να την κανω με τη σειρα μου εκει που πρεπει..Το ερωτημα που ειναι για μενα, ειναι τι κανω?Γιατι να βαλω κατι πιο 'ελαφρυ' και να προκαλεσω ειναι το πιο ευκολο, δεν λυνει ομως το προβλημα μονιμα.Μου φαινεται λιγο αδιεξοδο, καθως ο αλλος μπορει καλλιστα να απαντησει "ετσι ειμαι, μου φθανει" και τοτε τι κανεις?
απ εχω αμελησει μια εξαιρετικα σημαντικη πληροφορια.. εχουμε κανει παιδι εδω και καποιους μηνες. Αλλα πριν πουμε εδω οτι "ε κανατε παιδι βρε παιδι μου, περιμενε λιγο καιρο", θα προσθεσω οτι αυτο συνεβαινε λιγο πιο μειωμενο και παλιοτερα, οπως επισης και οτι.. κι εγω εκανα παιδι, ετσι δεν εκανα! Δηλαδη, ετσι θα παει απο δω και περα?

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ