ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2016 | 11:40

Άντρες

Γιατί όσους άντρες γνωρίζω (μικρούς, μεγαλους) λενε δεν θέλουν σχέση αλλά αποζητούν τα προνόμια της?(να κοιμόμαστε μαζι.να τους μαγειρεύω και γενικα να περναμε χρονο μαζί ) Ουτε εμενα μου αρεσουν οι ταμπέλες αλλα ρε φίλε μην λες δεν θελω σχεση...
5
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί το βασανίζουμε έτσι; εννοούν δε θέλουν σχέση σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα ΜΕ ΣΕΝΑ. Θέλουν τα ''οφέλη'' της σχέσης (αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο διαθέσιμο), πλην όμως ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ. Και αυτό τους απενοχοποιεί όταν μία ωραία πρωΐα σου δώσουν τα παπούτσια στο χέρι στα ξαφνικά αφού ''δε χωρίζουν από σχέση''.
Αν σου λένε "δεν θέλω σχέση" και παρόλα αυτά εσύ τους παρέχεις τα "προνόμια" της σχέσης, τι περιμένεις; Να μη βολευτούν; Όταν κάποιος δηλώνει "δεν θέλω σχέση" γιατί ΕΣΥ δεν τους κόβεις τα προνόμια (που θα τους έδινες αν ήθελαν σχέση) και φυσικά μόνο στην περίπτωση που κι εσύ δεν θέλεις σχέση (που αμφιβάλλω). Προφανώς το κάνεις με την ελπίδα ότι έτσι θα τους πείσεις να θέλουν σχέση.
Αυτό το πράγμα που μας τρομάζει μία λέξη, δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω. Σοβαρά.Δηλαδή υπάρχουν απείρως χειρότερες και άσχημες λέξεις, υβριστικές κτλ. Αλλά η λέξη "σχέση" έχει καταντήσει να ακούγεται χειρότερη από όλες τις άλλες μαζί.
Κι αυτό σχέση είναι, απλά θέλουν να έχουν την ψευδαίσθηση πως δεν είναι σε σχέση, για να νιώθουν πιο ελεύθεροι...Ιδίως αν μαγειρεύεις και καλά!!!