ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.8.2016 | 15:01

Πώς κλείνουμε το ρημάδι το "πράσινο φως"!

Γεία σας!Με αφορμή της εξομολόγησης '' Πώς ανάβουμε το ρημάδι το πράσινο φώς'' θα ήθελα να ρωτήσω πως σβήνουμε το ρημάδι το πράσινο φως. Κοινώς, πώς δίνουμε χυλόπιτα, ευγενικά και όμορφα, χωρίς να γινόμαστε στρίντζες και χωρίς να φτάσει στα τάρταρα η αυτοπεποίθηση του ανθρώπου που μας πλησιάζει.Τελευταίο πέσιμο ήταν στο γυμναστήριο. Ήταν ένα παιδί που με κάρφωνε με το βλέμμα του. Εγώ προσπαθούσα να κοιτάω αλλού ή έδειχνα απασχολημένη με το κινητό. Εκείνος όμως το συνέχισε και ήρθε και μου μίλησε λόγω ενός όργανου που έκανα και μου είπε να το σφίξω λίγο παραπάνω*. Εγώ όντας ντροπαλή απλά σηκώθηκα και έφυγα. Κρίμα δεν είναι; *Όχι δεν ήταν ο γυμναστής.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εσυ κλειστο το ειχες το πρασινο φως...απλα αυτος ειχε αχρωματοψια. Ενταξει, βεβαια θα μπορουσες να κατσεις να ακουσεις τι ακριβως θα σου ελεγε και να εκλεινες με ενα ευχαριστω. Αν εισαι ευγενικη δεν πεφτει καμια αυτοπεποιθηση. Μεσα στο παιχνιδι ειναι ολα.