ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2016 | 18:10

Νομίζω πως ερωτεύτηκα..

Είμαι 58 χρονών γυναικά αρκετά γυμνασμένη που προσέχει πολύ το σώμα της και τον εαυτό της γενικότερα και σίγουρα δεν με κάνουν για την ηλικία μου. Πριν λίγο καιρό γνωρίστηκα με ένα νεαρό γύρω στα 30 που με φλέρταρε και δεν σας κρύβω ότι γοητεύτηκα αρκετά.Από το πρώτο ραντεβού ολοκληρώσαμε και δεν σας κρύβω ότι ήταν απλά μαγευτικό (έχοντας κιόλας αποχή αρκετά χρόνια). Αρχίσαμε να βγαίνουμε, να επικοινωνούμε πολύ ωραία και να μιλάμε στο τηλέφωνο με τις ώρες. 1 μήνα μαζί λοιπόν με καθημερινή επικοινωνία και καθημερινή συνάντηση. Δούλευε μέχρι αργά αλλά δεν πέρασε μέρα που δεν ειδωθήκαμε (και όπως καταλάβατε ολοκληρώσαμε). Ήταν σαν να γύρισα 40 χρόνια πίσω ώρες να φτιάχνομαι στον καθρέπτη για να γίνω όσο πιο όμορφη γίνεται, τι ρούχα θα φορέσω για να του αρέσω, καθημερινό έρωτα, σε διάφορα μέρη, καθημερινές εξόδους, τα σαβατοκύριακα κοιμόμασταν αφού ξημέρωνε, κάναμε τρέλες, πράγματα που είχα ξεχάσει ότι υπάρχουν.Είναι ωραίο να ξυπνάς πιασμένη και να μην είναι απο γυμναστική και μ ένα παίδαρο δίπλα σου. Ένιωθα ζωντανή και πάλι και ερωτευμένη γιατί εκτός από το πολύ ωραίο σώμα του, με τρέλαινε το μυαλό και οι συζητήσεις που κάναμε. Έτσι αποφασίσαμε να πάμε μαζί διακοπές σε νησί (όλα τα έξοδα μισά-μισά) τα βλέμματα και τα σχόλια όμως πικρόχολα. Στο ξενοδοχείο η οποία μας κοίταζε μ ένα ύφος όλο δηλητήριο όταν ζητήσαμε διπλό κρεβάτι, αγκαλιά στην παραλία όταν αρχίσαμε να φιλιόμαστε τα σχόλια από δίπλα άπειρα και ακουυγόντουσαν, βόλτα πιασμένοι αγκαλιά γυρίζανε όλοι και κοιτάζανε λες και ήταν αξιοθέατο.Δηλαδή τόσο κακό είναι και πρέπει να είναι όλοι τόσο αδιάκριτοι. Και όταν είχαμε πάει για ποτό ένα 20 χρόνο του την έπεφτε μες τα μούρα μου. Τέλοσπαντων, ήταν οι ωραιότερες διακοπές που έκανα στη ζωή μου, τόσο έρωτα στη ζωή μου δεν έχω νιώσει. Είναι απίστευτο να σαι μ ένα νέο άντρα, μες τη ζωή, την ενέργεια, την όρεξη για έρωτα για να ζήσει τη ζωή. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έκανα όσο δεν είχα κάνει τα τελευταία 10 χρόνια με τον πρώην μου. Τώρα πραγματικά καταλαβαίνω τους άντρες που ξεμυαλίζονται με τις μικρούλες και τα παρατάνε όλα για αυτές. Το θέμα είναι τώρα ότι μου ζήτησε να μείνουμε μαζί (μένουμε και οι 2 μόνοι μας) βέβαια φοβάμαι τι έχω να ακούσω από τον κόσμο γύρω μας και το που θα καταλήξει όλο αυτό, δε σας κρύβω ότι είμαι αρκετά προβληματισμένη. Θέλω να ακούσω πολύ τα σχολιά σας και την άποψη σας.
8
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ σας χαίρομαι. Άμα ήμουν στην θέση σας θα πήγαινα να μείνω μαζί του. Η ζωή είναι μικρή για να ασχολιόμαστε όλη την ώρα με το τι έχει να πει μια προκατειλημμένη κοινωνία. Κοιτάξτε να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε, γιατί στο τέλος τις ημέρας αυτά που θα σας μείνουν δεν θα είναι τα πικρόχολα σχόλια ενός ζευγαριού που καθόταν δίπλα σας στην παραλία, αλλά ο χρόνος που περάσατε με το πρόσωπο που θέλετε πιο πολύ από οποιονδήποτε άλλον. Που σας έκανε να αισθάνεστε σαν παιδί ξανά και θέλετε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωή σας μαζί του. Σας εύχομαι ότι καλύτερο :)
Προσωπικα,δεν βλεπω να ενοχλειται καποιος απο την σχεση σας..Αν καθομασταν και ακουγαμε τι λεει ο καθενας ,απλα δεν θα ζουσαμε...Τα σχολια περι χρηματων και σωματων ηταν περιττα για μενα...Ειμαστε με καποιον επειδη μας γεμιζει...Τωρα οσον αφορα το τελευταιο σχολιο οτι καταλαβαινεις εκεινους που παρατανε τα παντα για τις μικρουλες,νομιζω οτι δεν εχει να κανει με αυτο που ζεις εσυ...Καταλαβαινω πως το λες αλλα εκει μιλαμε για ασχημες -κατ'εμε-καταστασεις που μαλλον ,αν τις ειχες ζησει δεν θα σου αρεσαν και δεν θα τις κατανοουσες...
"Τώρα πραγματικά καταλαβαίνω τους άντρες που ξεμυαλίζονται με τις μικρούλες και τα παρατάνε όλα για αυτές."ε ναι μωρε τι ειναι το κερατο και η κοροιδια που τρωνε οι (συνομηλικες σου ενιοτε )συζυγοι ,καθως και οι οικογενειες που διαλυονται στο βωμο του π@@@ του καθενος που θυμαται να παθει γεροντοερωτα στα 60!ακου,ωραια ολα αυτα,ναι, δικαιωμα σου,ναι τα παμε καθενας κανει ο,τι του αρεσει και με οποιον του αρεσει στο κρεβατι του,αλλα χανεις τι δικιο σου με το να καθαγιαζεις τετοιου ειδους καταστασεις και γενικα για μενα η εξομολογηση,ισως ο τροπος γραφης ,τα εκφραστικα μεσα και η ανωριμοτητα που εκπνεει,παιρνει αρνητικο προσημο!
Κυρία μου, το τι θα πει ο κόσμος είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να σας απασχολεί. Θα σας έλεγα όμως βάσει στυγνής λογικής να μη μείνετε μαζί: η σχέση σας θεωρώ ότι έχει ημερομηνία λήξης εκ των πραγμάτων, ζήστε την για το σήμερα και το τώρα χωρίς να επενδύετε συναισθηματικά μεσομακροπρόθεσμα.
Να κάνεις αυτό που γουστάρεις, μεγάλο κορίτσι είσαι, αλλά να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να μην παραμυθιάζεσαι. Οι τρίτοι και η γνώμη τους δεν έχουν καμία δουλειά στο πώς ρυθμίζεις την ζωή σου.