ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.8.2016 | 22:53

Θέλω

Θα ήθελα να ημουν μια όμορφη κοπέλα, με τέλειο γυμνασμένο σώμα, λεπτή μέση, μεγάλο στήθος, ωραίο θηλυκό πρόσωπο και μαλλιά, γατίσιο βλέμμα και πολύ, πολύ έξυπνη. Θα ήθελα να ήμουν έτσι για να θαυμάζω τον εαυτό μου και για να κάνω σεξ. Πολύ σεξ. Σεξ με όποιον μου αρέσει εμφανισιακά. Σεξ με άντρες γυμνασμένους, ωραίους, επιτυχημένους, με νεότερους, με λίγο μεγαλύτερους, με δυτικών προαστίων, με αναρχικούς, μπάρμεν, σερβιτόρους, φοιτητές, ναυαγοσώστες, αστυνομικούς και πυροσβέστες, μαύρους, Άγγλους, Ρώσους, Ολλανδούς, ναύτες, με το αγόρι της διπλανής πόρτας αλλά και τον καταστημάταρχη. Θα ήθελα να ζήσω φαντασιώσεις μου (που δεν θα τις γράψω γιατί θα κοπεί η εξομολόγηση :Ρ) να ευχαριστώ και να ευχαριστιέμαι το σεξ. Να λιώνει ο άλλος για το κορμί μου, να με θεωρεί μια θεά, μια γυναίκα που άξιζε τον κόπο να πάει μαζί της έστω και για 1 βράδυ. Κι εγώ να νιώθω τον πόθο τους και να έχω κι εγώ τον ίδιο γι' αυτούς. Γι' αυτό θα ήθελα να είμαι μια πολύ ωραία. Τύπου Ιρίνα Σάικ. Μόνο τότε θα μπορούσα να απολαύσω τη ζωή αλλά και να με απολαμβάνουν οι άλλοι. Βλέπω στο δρόμο αρκετά ωραίες κοπέλες, που όλοι τις θέλουν, είχα και φίλες μου κάποιες από αυτές και πραγματικά απολαμβάνουν την ζωή τους με τόσες ευκαιρίες αντρών που έχουν. Η επιβεβαίωση είναι μεγάλο πράγμα. Δεν θα ήθελα μόνιμη σχέση με κανέναν εκτός αν ερωτευόμασταν τόσο πολύ. Πιστεύω όμως ότι ο έρωτας περνάει κάποια στιγμή. Ας είχαμε με κάποιον 1 χρόνο σχέση. ΜΕτά θα χωρίζαμε και θα κρατούσα την εμπειρία στο μυαλό μου για τα γεράματα, δεν θα λυπόμουν. Κρίμα να μην γεννήθηκα μια όμορφη Γυναίκα αντιθέτως να μοιάζω σε κάποια σαν την Γωγώ Τσάμπα...Ματαιωμένες ζωές...Δεν υπάρχει δεν μπορώ λέτε, υπάρχει δεν θέλω κι όμως κάνετε μεγάλο λάθος.
6
 
 
 
 
σχόλια
Αφού εστιάζεις τόσο στο σεξουαλικό κομμάτι, ασχολήσου με το σώμα σου. Γυμνάσου και φάε σωστά, έτσι θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου και θα σε προσέξουν πιο πολλοί άντρες. Από την άλλη όμως υπάρχουν γυναίκες που δεν είναι εμφανισιμες και κάνουν χαμό, γιατί γουστάρουν τον εαυτό τους όπως είναι κι είναι ερωτικές, δεν κολλάνε στα αρνητικά τους σημεία.
Επειδη βαριεμαι να σου αναλυω θα σου πω μονο το εξης:Μπορεις να κανεις σεξ και να εκπληρωσεις τις φαντασιωσεις σου και να βρεις καποιον που να σε θελει και ας μην εχεις αυτα τα χαρακτηριστικα.Αλλα οσο η αυτοεκτιμηση σου εξαρταται απο αυτο δεν θα σε παρει ουτε ταξιτζης για κουρσα.
Καλά ολα αυτά αλλά η γυναίκα δεν είναι μόνο εμφανιση ειναι και αλλα πράγματα, τα οποία έλκουν το άλλο φύλο. Είναι μυαλό, επικοινωνία, χιουμορ, αθλήτρια, δραστήρια, πολιτικοποιημένη, μορφωμένη, με ενδιαφέροντα με καλλιτεχνικές τάσεις, με κοινωνικες ανησυχίες.. Και απο αυτά μπορείς να παρεις επιβεβαίωση αντάξια με αυτή της ομορφιάς... Εξάλλου η ομορφιά ειναι υποκειμενική .. Στα μάτια καποιου μπορεί να φανταζεις θεά...Είναι κρίμα να τοποθετεις όλο σου το είναι στην ομορφιά . Δεν είναι το πάν. Η ομορφιά απο μονη της με την ιδια ευκολία που σου ανοίγει πόρτες με την ίδια τις κλείνει....και πολλές φορές δεν αρκεί να σταθεί μονη της..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ