ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2016 | 18:25

Οι κρισεις πανικου μπορει να ειναι και δωρο

Σε προειδοποιουν για το ποιον εχεις απεναντι σου και δεν σε αφηνουν να συγχωρεις 'λαθη' του.Ο ανθρωπος δεν αλλαζει αγαπητοι!Οταν εσεις αυταπαταστε και σερνεστε σα σκυλακια πισω απο τον αλλο,διαιωνιζοντας ασκοπες καταστασεις,εγω εχω παθει 5-6 κρισεις απανωτες και εχω ξεγραψει τον αλλο.Ουτε ξεφτιλικια ουτε τιποτα;)Ειναι αμυνα του οργανισμου.Εκει που ειχα μηνες τσουπ 'λογω' του σκατοχαρακτηρα του και delete!Αυτο εννοω οταν λεω 'εξαιτιας του',dont panic bitches δεν θα τον μηνυσω χαχαχχαχαΜην τα παιρνετε ολα κυριολεκτικα και εγωκεντρικα βρε χαιβανια.Τελος,τα φαρμακα βρε χαζουληδες εξαφανιζουν τα συμπτωματα και εχουν 166262 παρενεργειες.ΔΕΝ αποτελουν αντιμετωπιση.Η μαγκια ειναι να μαθεις να ζεις με αυτο;)ΥΓ Οταν βλεπετε ανθρωπο με ψυχικη διαταραχη να ειστε σιγουροι οτι ειναι 10 φορες πιο δυνατος απο εσας;)Ελπιζω να μη διεκοψα την κλαψα σας εδω μεσα με τη δυναμικη μου εξομολογηση.Ευχαριστω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ε οχι λοιπον δεν ειναι! Αμα ειχες περασει πραγματικες κρισεις πανικου δεν θα το αντεχες! Και ναι και εγω υποφερω απο αγχωδη διαταραχη (επειδη ειδα πριν μια αλλη εξομολογηση σου και καταλαβα οτι ησουν εσυ) αλλα αυτο με πεισμωνει για να το νικησω, οχι να ζησω μα αυτο! Και ειτε το θελεις ειτε οχι και τα φαρμακα και η ψυχολογικη βοηθεια βοηθανε οσο δεν φανταζεσαι. Αντε γιατι βαρεθηκα να ακουω χαζομαρες (και εδω)
Α και ηθελα να συμπληρωσω οτι οι ψυχικες ασθενειες ειναι ιδιες με τις χρονια σωματικες. Ετσι λοιπον οπως θα πονουσες καπου και θα πηγαινες στον γιατρο να βρεις το προβλημα, ετσι ακριβως λειτουργουν και οι κρισεις πανικου. Δεν ειναι το προβλημα, αλλα ειναι η προειδοποιηση του οργανισμου οτι υπαρχει κατι στο βαθος. Αλλα πραγματικα αμα το σκεφτοσουν διαφορετικα και ειχες μια σωματικη ασθενεια, θα καθοσουν να υποφερεις και με μονη αμυνα οτι αυτο σε κανει πιο δυνατη; Για think about it...
@ berry_zooΧμμ.. λοιπον θα το ψαξω λιγο παραπανω στο κατα ποσο μπορουν να αποφευχθουν οι παρενεργειες γιατι με ενδιαφερει το θεμα.Ναι και εγω διαφωνω με την αδιακριτη χορηγηση φαρμακων!

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ