ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2016 | 15:04

"σεξ" χωρις προφυλακτικο

Γεια σας,ειμαι 17 χρονων και τα εχω με τ αγορι μου 1μιση χρονο.Αποφασισαμε λοιπον να το κανουμε αλλα να μην μπει ολο γιατι πιστευει πως αν χασω την παρθενια μου θα το μετανιωσω.Πρεπει να βαζουμε προφυλακτικο εστω και για το λιγο που μπαινει;Το ξερω πως ειναι και για ασθενειες ομως το αγορι μου μου λεει πως αυτο ισχυει για ατομα που δεν ξερουν με ποσους εχουμ παει και εχουν κατι στα γενετικα τους οργανα.
9
 
 
 
 
σχόλια
Εε παιδιά ποιός σας τα είπε αυτα;;; Δεν θα σχολιασω αυτο το θα μπεί λίγο για να μην το μετανοιωσεις απλα γιατι δεν το καταλαβαίνω... οτι θα βγάλει και μεζουρα μην μπεί παραπάνω; ;;;Αυτό ομως που θα σχολιασω είναι οτι δεν γίνεται να προσχωρήσεις και να ενεργοποιηθεις σεξουαλικά αν δεν γνωρίζεις τα βασικά. Το προφυλακτικό δεν είναι μόνο για οσους εχουν αρκετούς συντρόφους ουτε μονο για οσους βγαζουν κάτι στα γεννητικά όργανα.... είναι για όλους που ειναι ενεργα σεξουαλικά.... Προφυλάσσει για να μην κολλήσεις κάτι και κολλας ασχετως αν εχεις πάει με πολλους ακμα και με εναν/μια .... επίσης σε προφυλάσσει απο τυχόν εγκυμοσύνη... Για μένα το προφυλακτικό ειναι όρος απαράβατος και δεν θα πρέπει να κάνεις πισω ...
Ωχ ωχ.. Αγαπητη εξομολογουμενη θα σε αρπαξω λιγο απο τα μουτρα οποτε συνεχιζεις την αναγνωση με δικη σου ευθυνη.1ον Απο τη στιγμη που θα μπει μεσα σου εστω και λιγο σημαινει οτι -ψυχολογικα τουλαχιστον- εισαι ετοιμη. Οποτε γιατι να το μετανιωσεις αν χασεις την παρθενια σου?Ενα πετσακι ειναι, δεν ειναι καποιος πολυτιμος θησαυρος που οφειλεις να κρατησεις για παντα.Εφοσον φυσικα νιωθεις ετοιμη να κανεις σεξ, το τονιζω!2ον Το προφυλακτικο δεν ειναι ενα θεμα στο οποιο πρεπει να συμβιβαζεσαι ουτε εσυ αλλα ουτε και αυτος.Εκτος απο ΣΜΝ που μπορεις να κολησεις απο την πρωτη κιολας φορα που θα κανεις σεξ (δεν ειναι αναγκη να πας με εκατο ατομα) υπαρχει και η πιθανοτητα να μεινεις εγκυος.Αν βαλεις τα προσπερματικα και την απειρια των 2 σας το αποτελεσμα ειναι ή ενα ροδαλο γκρινιαρικο μωρακι ή μια εκτρωση στα 18 σου.3ον Δεν αναφερεις την ηλικια του αγοριου σου, ουτε αν το αγορι σου ειχε κι αλλες εμπειριες αλλα ελπιζω πως οχι.4ον Σταματα να σκεφτεσαι τι λεει το αγορι σου ή οποιος αλλος και διαβασε και ανοιξε το μυαλο σου για να αποκτησεις δικη σου αποψη για το τι προτιμας και πως το προτιμας!Υ.γ Πρεπει να μπει σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση στα σχολεια τωρα!!
Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι πιο χαζός.Τέλος πάντων, ναι χρειάζεται προφύλαξη μιας και μπορείς να μείνεις έγκυος από διάφορα υγρά του άντρα πριν την εκσπερμάτωση.Επίσης πες του να το βάλει όλο να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα και να μετανιώσεις, θα σου περάσει. C'Est la vie.

MET GALA 2024