ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ρίο: H χειρότερη κατάδυση των αγώνων από Ρωσίδα πρωταθλήτρια

Ρίο: H χειρότερη κατάδυση των αγώνων από Ρωσίδα πρωταθλήτρια Facebook Twitter
2

Έχει κερδίσει πολλά χρυσά μετάλλια σε διάφορα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τόσο ως μέλος της ρωσικής ομάδας όσο και σε ατομικό επίπεδο, αλλά η Ναντέζντα Μπαζίνα μάλλον θα μνημονεύεται ως η αθλήτρια που έκανε την χειρότερη κατάδυση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο παίρνοντας βαθμολογία μηδέν.

Η Ρωσίδα έκανε μια καταστροφική εμφάνιση στην προσπάθειά της από βατήρα σε ύψος τριών μέτρων καθώς λίγο πριν το άλμα της για την κατάδυση το πόδι της γλίστρησε και τελικά είχε μια πολύ άχαρη πτώση με την πλάτη στο νερό.

Τελικά η άτυχη Ρωσίδα πρωταθλήτρια έμεινε εκτός τελικού αφήνοντας απογοητευμένη την προπονήτριά της και τους θεατές αμήχανους.

2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

2 σχόλια
Θα ήταν η χειρότερη κατάδυση όλων των εποχών αν η αθλήτρια ανέβαινε στο βατήρα και έδινε αυτό το αποτέλεσμα επειδή απλά δεν ήταν ικανή για κάτι καλύτερο. Εδώ όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, παραπάτησε η κοπέλα. Κατά συνέπεια, μάλλον η ατυχέστερη κατάδυση είναι. Προσέξτε λίγο με την αξιολόγηση και τους χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσπάθειες αθλητών, τα έχετε ισοπεδώσει όλα πια