ΕΛΣΤΑΤ: Σε ύφεση η οικονομία και το β' τρίμηνο του 2016

ΕΛΣΤΑΤ: Σε ύφεση η οικονομία και το β' τρίμηνο του 2016 Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
3

Σε ύφεση παρέμεινε η οικονομία και το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή προαναγγέλλοντας νέα εκτίμηση στις 28 Αυγούστου που θα περιλαμβάνει στοιχεία του τζίρου υπηρεσιών, της έρευνας εργατικού δυναμικού και άλλων πεδίων.

Συγκεκριμένα το ΑΕΠ παρουσίασε μείωση 0,7% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015. Ωστόσο καταγράφηκε αύξηση του ΑΕΠ κατά 0,3% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Η ΕΛΣΤΑΤ επίσης, προχώρησε σε αναθεώρηση της ύφεσης για το πρώτο τρίμηνο του έτους από το 1,3% στο 0,8%.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

CHEVRON HELLENIQ ENERGY ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ

Οικονομία / Chevron: Κοινό αίτημα με τη Helleniq Energy για επέκταση και στον Κυπαρισσιακό Κόλπο

«Συνιστά μια σημαντική εξέλιξη για την εθνική προσπάθεια ανάπτυξης του τομέα υδρογονανθράκων», δήλωσε - μεταξύ άλλων - ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου
THE LIFO TEAM
ΔΕΗ: Ρεκόρ με 18 δισ. ΑΜΚ - Η μεγαλύτερη προσέλκυση κεφαλαίων στην ελληνική αγορά

Οικονομία / ΔΕΗ: Ρεκόρ με 18 δισ. ΑΜΚ - Η μεγαλύτερη προσέλκυση κεφαλαίων στην ελληνική αγορά

Ψήφος εμπιστοσύνης από κορυφαίους επενδυτές παγκοσμίως στο νέο στρατηγικό σχέδιο του Ομίλου – ιστορικό ρεκόρ το συνολικό ποσό των προσφορών για το ελληνικό χρηματιστήριο 
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ας συλλάβει κάποιος τους υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ επιτέλους!Η διαφθορά έχει και τα όρια της! Αν είναι δυνατόν, να κάνουν τέτοια προπαγάνδα ενάντια στην Λαϊκή κυβέρνηση της Αριστεράς. Προφανώς τα νούμερα είναι τέλεια, είναι καταπληκτικά. Όποιος δεν το βλέπει έχει πρόβλημα αντίληψης. Άλλωστε η κυβέρνηση επιβεβαιώνει πως έχουμε βγει από την κρίση (ίσως και την Δύση) και έχουμε απεμπλακεί από τα άθλια μνημόνια και τους επάρατους Θεσμούς.