Αίσθηση προκαλεί στις ΗΠΑ το βίντεο με την κόρη του Ομπάμα να καπνίζει μαριχουάνα

Αίσθηση προκαλεί στις ΗΠΑ το βίντεο με την κόρη του Ομπάμα να καπνίζει μαριχουάνα Facebook Twitter
7

Πριν από περίπου δέκα μέρες, η 18χρονη κόρη του Ομπάμα πρωταγωνίστησε σε χιλιάδες δημοσιεύματα και ακόμη περισσότερα σχόλια στα social media καθώς κυκλοφόρησαν βίντεο που την έδειχναν να διασκεδάζει στο φεστιβάλ μουσικής Lollapalooza στο Σικάγο.

Εκείνο το βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να κάνει "twerking" και να σηκώνει το δεμένο στη μέση της ζακετάκι για να δείξει το σορτσάκι της προκάλεσε με το γεγονός πως την ίδια μέρα της συναυλίας ήταν και το συνέδριο των Δημοκρατικών στο οποίο μίλησε ο πατέρας της, o αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Όμως σήμερα, ένα νέο βίντεο έρχεται να προσθέσει ακόμη έναν "πονοκέφαλο" για τον αμερικανό πρόεδρο και το στρατόπεδο των Δημοκρατικών την ώρα που η προεκλογική περίοδος κορυφώνεται. Το σκανδαλοθηρικό Radar Online δημοσίευσε πριν λίγο ένα νέο βίντεο από τη διασκέδαση της 18χρονης Μαλία στο φεστιβάλ και σε αυτό διακρίνεται να καπνίζει - σύμφωνα με το δημοσίευμα - μαριχουάνα. Το Radar Online αναφέρει πως υπάρχει και μια μαρτυρία 18χρονης που επιβεβαιώνει πως η Μαλία πήρε το τσιγάρο και την είδε να εισπνέει τουλάχιστον μια φορά ενώ σημειώνει πως το είχε για τουλάχιστον ένα λεπτό στο χέρι της πριν το δώσει πίσω.

Ήδη στα social media έχει αρχίσει και δεύτερος κύκλος αντιπαράθεσης μεταξύ συντηρητικών και όσων υποστηρίζουν πως η 18χρονη δεν έκανε κάτι αφύσικο και ότι δεν πρέπει να στοχοποιείται. Αρκετοί υπενθυμίζουν μάλιστα τις παλιότερες δηλώσεις του ίδιου του Ομπάμα ο οποίος έχει παραδεχτεί πως έχει δοκιμάσει απαγορευμένες ουσίες στα φοιτητικά του χρόνια.

Πολιτισμός
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δουλειά έχει ο Ποπάι σε μια γκαλερί της Νέας Υόρκης;

Πολιτισμός / Τι δουλειά έχει ο Ποπάι σε μια γκαλερί της Νέας Υόρκης;

Η έκθεση «Martin Wong: Popeye», που ανοίγει στις 18 Απριλίου στη Νέα Υόρκη, ξαναφέρνει στο προσκήνιο μια από τις πιο παράξενες εμμονές του Αμερικανού ζωγράφου: τον Ποπάι όχι ως αθώα ποπ φιγούρα, αλλά ως σώμα, σύμβολο και queer φαντασίωση.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Γιατί ο Ματίς είναι ξανά παντού αυτή την άνοιξη

Πολιτισμός / Γιατί ο Ματίς είναι ξανά παντού αυτή την άνοιξη

Από τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο μέχρι το Παρίσι, ο Ματίς επιστρέφει φέτος την άνοιξη με μια ασυνήθιστη πυκνότητα εκθέσεων. Και μαζί τους επιστρέφει και το ερώτημα γιατί ο κόσμος ξαναγυρίζει τώρα σε έναν ζωγράφο της αρμονίας.
THE LIFO TEAM
Μπορεί το OnlyFans να γίνει το νέο σωσίβιο της μόδας;

Πολιτισμός / Μπορεί το OnlyFans να γίνει το νέο σωσίβιο της μόδας;

Μέσα στην πίεση που δέχονται οι ανεξάρτητες φίρμες και σε μια στιγμή που το σεξ επιστρέφει δυνατά στη μόδα, κάποιοι σχεδιαστές δοκιμάζουν το OnlyFans όχι μόνο ως εργαλείο πρόκλησης αλλά και ως νέο χώρο άμεσης επαφής με το κοινό.
THE LIFO TEAM
ΡΩΜΗ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ

Πολιτισμός / Κολοσσαίο: Ανακαλύφθηκαν τμήματα της αρχικής του δομής που ήταν κρυμμένα για αιώνες

Οι επισκέπτες του Κολοσσαίου έχουν πλέον μια ευκαιρία να πάνε πίσω στην ιστορία, χάρη σε ένα έργο ανακαίνισης που έφερε στο φως αρκετές κολόνες της εισόδου, οι οποίες παρέμεναν θαμμένες για εκατοντάδες χρόνια
THE LIFO TEAM
Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ λέει ότι η ποπ δεν θα υπήρχε χωρίς την queer κοινότητα

Πολιτισμός / Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ λέει ότι η ποπ δεν θα υπήρχε χωρίς την queer κοινότητα

Λίγο πριν από τη μεγάλη της εμφάνιση στο Coachella, η Σαμπρίνα Κάρπεντερ μίλησε στον Μαρκ Τζέικομπς για τη ζωή πάνω και κάτω από τη σκηνή, για την εικόνα που χτίζει ως ποπ σταρ και για τον ρόλο της queer κοινότητας, λέγοντας καθαρά ότι χωρίς αυτήν «η ποπ μουσική δεν θα υπήρχε».
THE LIFO TEAM
Ο Νέιθαν Λέιν θυμάται πόσο δύσκολο ήταν να είσαι γκέι στα 90s

Πολιτισμός / Ο Νέιθαν Λέιν θυμάται πόσο δύσκολο ήταν να είσαι γκέι στα 90s

Από το Κλουβί με τις Τρελές, μέχρι τον Γουίλι Λόμαν του Άρθουρ Μίλερ, ο Λέιν κοιτάζει πίσω σε μια καριέρα πέντε δεκαετιών χωρίς να χάνει το χιούμορ, την οξύτητα και τη σκοτεινή ειρωνεία που τον κάνουν πάντα αναγνωρίσιμο.
THE LIFO TEAM
Ντόροθι και Χερμπ Βόγκελ: πώς ένα ζευγάρι δημοσίων υπαλλήλων έφτιαξε μία από τις σημαντικότερες συλλογές σύγχρονης τέχνης

Πολιτισμός / Ντόροθι και Χερμπ Βόγκελ: πώς ένα ζευγάρι δημοσίων υπαλλήλων έφτιαξε μία από τις σημαντικότερες συλλογές σύγχρονης τέχνης

Ζούσαν σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Μανχάταν, αγόραζαν έργα κατευθείαν από τους καλλιτέχνες, στήριξαν ονόματα όπως ο Σολ ΛεΒίτ και ο Ντόναλντ Τζαντ πριν τους ανακαλύψει η αγορά και στο τέλος άφησαν τη συλλογή τους στο κοινό.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Ινές ντε λα Φρεσάνζ λέει κάτι που πολλές γυναίκες σκέφτονται για τα 60 σήμερα

Πολιτισμός / Η Ινές ντε λα Φρεσάνζ λέει κάτι που πολλές γυναίκες σκέφτονται για τα 60 σήμερα

Με αφορμή το νέο της βιβλίο, η Γαλλίδα σχεδιάστρια και πρώην μοντέλο μιλά για τη νέα εικόνα των 60, για τη φιλία, την ελευθερία, την επιθυμία και για μια ηλικία που δεν θέλει πια να παίζει τον ρόλο της «γιαγιάς με φιόγκο»
THE LIFO TEAM
Ο Γκότφριντ Χέλνβαϊν φέρνει στη Μαδρίτη εικόνες που δύσκολα αντέχεις να κοιτάξεις

Πολιτισμός / Ο Γκότφριντ Χέλνβαϊν φέρνει στη Μαδρίτη εικόνες που δύσκολα αντέχεις να κοιτάξεις

Ο Αυστριακός καλλιτέχνης, γνωστός για τις υπερρεαλιστικές και βαθιά ανήσυχες εικόνες του, επιστρέφει στην παιδική ηλικία, τη βία, τον φασισμό και τη σκοτεινή όψη της μαζικής κουλτούρας.
THE LIFO TEAM
«Ακούστε, άνθρωποι!»: ο μυστικός ποιητής του Ιράν και η φωνή ενός πολιτισμού που απειλείται με αφανισμό από τον Τραμπ

Πολιτισμός / «Ακούστε, άνθρωποι!»: ο μυστικός ποιητής ενός πολιτισμού που απειλείται με αφανισμό από τον Τραμπ

Γνωστός έξω από το Ιράν πολύ λιγότερο από όσο του αναλογεί, ο Γιουσίτζ άνοιξε τον δρόμο για τη νεότερη ιρανική ποίηση και επηρέασε γενιές ποιητών που ακολούθησαν.
THE LIFO TEAM
Ο Prince όπως δεν τον βλέπαμε συνήθως, μέσα από το λεύκωμα του στενού συνεργάτη του

Πολιτισμός / Ο Prince όπως δεν τον βλέπαμε συνήθως, στο νέο λεύκωμα του Στιβ Παρκ

Το βιβλίο φέρνει στο φως έναν Prince λιγότερο σκηνικό και πιο κοντινό: στο σπίτι, στο στούντιο, στη Μαρμπέγια, στο Paisley Park, σε στιγμές που μέχρι σήμερα έμεναν έξω από τη μεγάλη εικόνα του μύθου του
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Αν και δεν μπορώ να καταλάβω πως ξεχώρισαν το τσιγάρο από τη φώτο, χαίρομαι που αυτή η φωτογραφία είναι ένα ρήγμα στην αγία αμερικάνικη οικογένεια. Ειλικρινά, προτιμώ αυτή τη φώτο παρά την προηγούμενη στημένη φώτο με την κόρη του Ομπάμα να δουλεύει στο φαστφουντάδικο.
Γιατί δεν αφήνουν την κοπέλα ήσυχη;; Έλεος δηλαδή επειδή είναι ο πατέρας της πρόεδρος θα πρέπει και εκείνη να θυσιάσει τα καλύτερά της χρόνια κρατώντας μια ζωή τους τύπους; Αν θέλει να δοκιμάσει ας δοκιμάσει (εξάλλου ποιός είπε πως δεν είναι στριφτό τσιγάρο;) αν θέλει να χορέψει ας την αφήσουν να χορέψει. Και εγώ κάπου γύρω στην ηλικία της είμαι και την καταλαβαίνω..Και η άλλη μπροστά καλό φρούτο κι εκείνη να τραβάει βίντεο την κοπελιά τάχα μου πως βγάζει selfie..