Συνελήφθησαν στη Λακωνία οι αντιεξουσιαστές Σακκάς και Σεϊσίδης

Συνελήφθησαν στη Λακωνία οι αντιεξουσιαστές Σακκάς και Σεϊσίδης Facebook Twitter
8

Συνελήφθησαν, στη Λακωνία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά από ολονύχτια επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ο Κώστας Σακκάς, ο οποίος κατηγορείται ως μέλος της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» και είχε παραβιάσει τον Φεβρουάριο του 2014 τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, καθώς και ο Μάριος Σεϊσίδης, που κατηγορείται ως μέλος των αντιεξουσιαστών «ληστών με τα μαύρα», τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία εδώ και εννέα χρόνια.

Αργότερα αναμένεται να γίνουν σχετικές ανακοινώσεις από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Ο Σακκάς κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Πυρήνες της Φωτιάς ενώ ο Σεϊσίδης για συμμετοχή στη δράση των «ληστών με τα μαύρα».

Τα ίχνη του Σακκά είχαν χαθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2014, καθώς δεν είχε δώσει το παρόν στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων όπως προέβλεπαν οι περιοριστικοί όροι που του είχαν τότε επιβληθεί.

Ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την τρομοκρατική οργάνωση.


Ο Σεϊσίδης δεν είχε ποτέ συλληφθεί από τις αρχές και ήταν καταζητούμενος για πάνω από 10 χρόνια. Το 2009 είχε επικηρυχθεί για 600.000 ευρώ μαζί με τους  Σίμο Σεϊσίδη και Γρηγόρη Τσιρώνη.

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Ολα αυτα τα καλοπαιδα πρεπει να τιμωρουνται παραδειγματικα για να αποτρεπεται να λειτουργουν ως "προτυπα" για αλλους εκκολαπτομενους δηθεν επαναστατες, που ειτε εχουν χασει τον δρομο τους και προσπαθουν να βρουν νοημα υπαρξης σε τετοιου ειδους εγκληματικες οργανωσεις που περιβαλλονται απο ενα επαναστατικο μανδυα ειτε γιατι προφανως εχουν λυμενα τα προβληματα τους και βρισκουν κατι με τό οποιο να ασχοληθουν. Και ολοι αυτοι που υπεραμυνονται των δικαιωματων τους ας σκεφτουν οτι οταν ο νομος ειναι ελαστικος απεναντι τους ολα αυτα τα καλοπαιδα απειλουν και καταπατουν τα δικαιωματα ολων των υπολοιπων. Στο κατω κατω ας καταλαβουν οτι καθε πραξη εχει και τις συνεπειες της κι οχι να πυροβολουν αθωους πολιτες και αστυνομικους, να ληστευουν τραπεζες και μετα να βγαινουν οι μαναδες τους στα καναλια και να κλαιγόνται γιατι ματωσε το ρουθουνι τους (βλ. Ρομανο).
Ο σακκας ηταν προφυλακισμένος 36 μηνες.αρνήθηκε συμμετοχή Πυρήνες και δεν υπήρχαν αποδεικτικά παρολα αυτα είχε οσο σκληρες ποινές γίνεται. Η Χ.Α πόσο ηταν μέσα? Οι Χ.Α δολοφονησαν σαν οργανοση καμια 10 σιγουρα και μαχαίρωσαν καμια 50αρια (και ειναι ακομα λεφθεροι και βουλευτες.Μήπως η αντιτρομοκρατικη και η ελληνικη δικαιοσύνη εχει λιγο περιεργες προτεραιοτητες ?λευτερια στο noor one λοιπον και καλη ελλαδα να χετε.
Λες: Ο σακκας ηταν προφυλακισμένος 36 μηνες. Δεν λες: Ότι ο λόγος που δεν τον αποφυλάκιζαν ήταν ότι τον έκκριναν επικίνδυνο διαφυγής. Αυτό που έκανε δηλαδή.Όλα τα άλλα για ΧΑ και Noor One θυμίζουν οπαδούς ομάδων που παραπονούνται ότι κυνηγάνε μόνο αυτούς και όχι τους άλλους.
θα ήταν προτιμότερο να ήταν οπαδοί ομάδων. δυστυχώς πρόκειται για την ελληνική δικαιοσύνη η οποια εχει δώσει μαθήματα προστασίας ανθρωπινων δικαιωμάτων ιδίως ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου οι οποιοι είχαν το θράσος να καταστρέψουν δημοσια κρατική περιουσια, όπως καρέκλες τζαμαρίες αλλα δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει απόλυτος τίποτα για μεγαλοαπατεώνες οι οποιοι περιεφεροντε ελεύθεροι στους κόλπους της. Το μονο σίγουρο είναι ότι τελικά σας δουλεύουν όλους να πληρώνεται τα φέσια τους και τις κομπίνες τους, νομίζοντας ότι ζείτε ελεύθεροι περιμένοντας να κάνετε κριτική στον Σάκα και οτι άλλη αρλούμπα τάχα μου επιτυχία του πιο οργανωμένου πανηγυριού στήθηκε ποτε εις βάρος σας
Τελευταια φορα που θυμαμαι επι "επαρατου" η ΧΑ ηταν μεσα. Το νουρ οουαν φημολογειτε οτι ειναι του παραγοντα που συνεργαζομενος με ΧΑ και ... Συριζα εδωσε την περιφερεια στην εθνοσωτηριο.