ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2016 | 00:36

Πως να το πω?

Ειμαι 30 χρονων γυναικα κ πιστευω πως κατι κανω λαθος δεν μπορει..ολοι χρειαζονται μια συντροφια..εγω νιωθω πως το εχασα το τραινο.
7
 
 
 
 
σχόλια
Σκεψου ποσα τραινα εχεις χασει απο επιλογη....σκεψου ποσα τραινα μπορει να καθονται στην αποβάθρα για μερες μηνες χρονια να περιμένουν να μπεις μεσα και συ να κανεις πως δεν τα βλεπεις καν...ξεκολα χαλαρωσε και αν γίνει έγινε αν δεν γίνει δεν θα τα βαψουμε και μαυρα
εντάξει 30 χρονώ δεν είσαι και γυναίκα , κοριτσόπουλο είσαι ακόμα , αυτό το πράμα που κάποιες σας μολις πατάτε τα -αντα σας πιάνει το ζόρι να παντρευτείτε και να βρείτε γαμπρό δεν θα το καταλάβω ποτέ μου.
Θεωρητικά είσαι στην καλύτερη ηλικία. Έχεις αποκτήσει εμπειρίες, έχεις κάνει λάθη και έχεις μάθει μέσα από αυτά τον εαυτό σου. Αν δεν έχεις κάνει κάτι από τα παραπάνω, δραστηριοποιήσου ΑΜΕΣΑ! Το τραίνο εσύ το κατευθύνεις.
Ποοοο.... Μου θύμησες τρομερή κομματάρα!! Στην αφιερώνω γιατί μεράκλωσα! και Να θυμάσαι, κανείς δεν πάει χαμένος! Ή έτσι θέλω να πιστεύω τέλος πάντων!! :Phttps://youtu.be/vc-svJ2gfpw" Όταν θα'ρθείς να με ξεθάψεις απ’ τις στάχτεςκαι διώξεις από πάνω μου όλη τη σκουριάκαι ξαναβάλεις τις ρόδες μου σε ράγεςκαι εγώ αρχίσω να κυλάω ξανά.Τότε οι λύπες θα με ψάχνουνκαι άνεργες θα θρηνούνΘα πέφτουν μανιασμένες οι βροχέςκαι θα ρωτούν.Τι έγινε εκείνο το τρένο που έβλεπετα άλλα τρένα να περνούν..."

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ