Παραολυμπιονίκης από το Βέλγιο θέλει να κάνει ευθανασία μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίο

Παραολυμπιονίκης από το Βέλγιο θέλει να κάνει ευθανασία μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίο Facebook Twitter
4

Το ενδεχόμενο να κάνει ευθανασία μετά τους παραολυμπιακούς του Ρίο μελετά η παραολυμπιονίκης Marieke Vervoort από το Βέλγιο, η οποία είχε κερδίσει ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο στο Λονδίνο.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη της σε ραδιόφωνο της χώρας της η Vervoort, υποφέρει από πόνους που είναι δύσκολο να τους αντέξει και της είναι δύσκολο να προπονηθεί με την ένταση που θέλει.

 "Θα σταματήσω την καριέρα μου μετά τους Παραολυμπιακούς του Ρίο. Μετά, θα δούμε τι θα φέρει η ζωή για μένα...  Άρχισα να σκέφτομαι την ευθανασία", δήλωσε η 37χρονη σπρίντερ στο ραδιόφωνο του RTL.

Η Vervoort που πάσχει από μια ανίατη εκφυλιστική ασθένεια, εξομολογήθηκε ότι πονάει κάθε μέρα και δεν κοιμάται τα βράδια.  Όπως είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό, της είναι δύσκολο να ξεπεράσει τον πόνο.

 

Η αθλήτρια από το Βέλγιο είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα σπριντ με αναπηρική καρέκλα και το ασημένιο στα 200 μέτρα κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο.

Με πληροφορίες από το rt.com

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια