ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.8.2016 | 02:03

Παθέτικ ?

Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο ! Τρελά ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Αλλά εγώ, χωρίς να τον ζαλίζω ή να έχει ιδέα, έχω ψύχωση με την πρώην του. Είναι τύπος που είναι πολύ ειλικρινής και στην αρχή της σχέσης μας μου είχε μιλήσει για αυτήν η οποία τον απάτησε και χώρισαν. Ήταν μαζί 3 χρόνια , όμως σε ηλικία εφηβική. Παρόλα αυτά ήταν ο πρώτος του έρωτας. Και μου είπε πως τότε τη μίσησε. Έχουν περάσει πλέον 4,5 χρόνια από το χωρισμό τους αλλά η επόμενη σχέση του είμαι εγώ. Τα θέματά μου είναι δύο.1) Ζηλεύω τη χρονική διάρκεια της σχέσης που είχαν και δεν μπορώ να ηρεμήσω αν δεν νιώσω πως το ξεπεράσαμε, γιατί υποθέτω πως έζησαν παραπάνω πράγματα από εμάς. ΑΝ και άλλο τα σχολικά χρόνια , άλλο τα τωρινά έτσι? Είναι η πρώτη μου σχέση και ζηλεύω που για εκείνον είναι κάτι που έχει ξαναζήσει...2) Η κοπέλα δεν μου φταίει σε κάτι, πέρα από το ότι πλήγωσε κάποτε αυτόν που αγαπώ, αλλά νιώθω αισθήματα για εκείνη που με δυσκολεύουν, μεγάλη δυσφορία, άγχος, τη σκέφτομαι πριν κοιμηθώ..Είναι και όμορφη πανάθεμα την. Η μισή από ότι ήταν τότε και πολύ όμορφη. Δεν είμαι καλά! Δεν ξέρω γιατί τόσο πολύ, όταν είχαν γίνει οι αναφορές στο πρόσωπό της δεν με πείραξε τόσο, τώρα ετεροχρονισμένα φρικάρω...Το πρόβλημα έχει πάρει διαστάσεις. Προσπαθώ να μαθαίνω πράγματα που δεν έχει κάνει ως τώρα ο σύντροφός μου για να τα κάνουμε μαζί. Κάπου μέσα μου ξέρω πως δεν θα με άφηνε για καμία κοπέλα , πόσο μάλλον εκείνη. Αλλά...ζηλεύω αυτό που είχε, είμαι ανασφαλής. Ρε γαμώτο βασανίζομαι.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ένα στοίχημα με τον εαυτό σου έχεις βάλει...και η πρώην του η ιδανική αφορμή γι αυτό.Το στοίχημα-ερώτημα σου είναι είμαι ικανή να κάνω σχέση και μάλιστα σχέση μακροχρόνια.Τον εαυτό σου προσπαθείς να ανταγωνιστείς με ανορθόδοξο τρόπο...κοιτώντας το παρελθόν του...Κοιτώντας όμως το παρελθόν του,χάνεις το παρόν σας και απάντηση στο ερώτημα σου θα δώσει μόνο το παρόν σας.
Θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα , δηλαδή από την τελευταία σου διαπίστωση .Αναφέρεις , ότι κάπου μέσα σου ξέρεις ότι δεν θα σε άφηνε για καμιά κοπέλα , πόσο δε μάλλον για εκείνη . Ποτέ μην είσαι σίγουρη για τίποτα ! Αν εσύ δεν είσαι καλά λόγω της προηγούμενης σχέσης του , είναι κάτι που βγαίνει στη δική σας σχέση . Οι άνθρωποι που έχουμε στη ζωή μας , εκτός από το παρών έχουν και παρελθόν . Αποδέξου το ! Σκέψου το λίγο , είναι σαν να θέλεις να ξεκίνησε να αναπνέει τη μέρα που σε γνώρισε . Γίνεται ;Να ξέρεις όμως ότι το μέλλον είναι στο χέρι σας . Ζήστε το παρέα , απαλλαγμένοι από φαντάσματα του παρελθόντος που ίσως κακώς είναι στο μυαλό σου . Έτσι θα σου δωθεί η ευκαιρία να ζήσει μαζί σου περισσότερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αφού αυτό είναι το ζητούμενό σου .Καλή επιτυχία στη ζωή σου !
Πρέπει να κάτσεις να το δουλέψεις με τον εαυτό σου και να το αποβάλλεις το συντομότερο.. Αλλιώς θα σε καταστρέψει! Και το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι; Ότι εσύ χαλιέσαι.. Ο σύντροφός σου έχει συμβιβαστεί με την ιδέα του χωρισμού τους οπότε είναι μια χαρά!Σκέψου: Αξίζει να έρχομαι σε αυτή την κατάσταση; Αξίζει να μου χαλάει τη διάθεση; Η απάντηση προφανώς είναι ΟΧΙ! Μην υποβιβάζεις τον εαυτό σου για κανέναν! Όσο και αν λες πως "δεν τον ζαλίζω ή δεν έχει ιδέα", υποσυνείδητα αυτό μπορεί να βγαίνει στον φίλο σου ο οποίος αργά ή γρήγορα, μπορεί να ξενερώσει..Καλή συνέχεια :)