Στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ - Ο σύζυγος και υποψήφιος πρόεδρος απαντά πως δεν ενοχλείται

Στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ - Ο σύζυγος και υποψήφιος πρόεδρος απαντά πως δεν ενοχλείται Facebook Twitter
7

Αρκετές δεκαετίες πριν αρχίσει να φορά ρούχα διάσημων σχεδιαστών και τρία χρόνια πριν γνωρίσει τον σημερινό της σύζυγο και υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, η Μέλανια Τραμπ πόζαρε γυμνή για μια φωτογράφιση γαλλικού περιοδικού μαζί με άλλο ένα μοντέλο.

Τις φωτογραφίες δημοσιοποίησε η Νew York Post και όπως ήταν αναμενόμενο ο θόρυβος που προκαλούν στις ΗΠΑ εδώ και λίγες ώρες είναι μεγάλος. Σε αυτές, η 25χρονη τότε νυν Μελάνια Τραμπ -πρώην Melania Knauss και γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Melania K.- φαίνεται να ποζάρει γυμνή σε ένα κρεβάτι μαζί με την Emma Eriksson από τη Σκανδιναβία για λογαριασμό του γάλλου φωτογράφου Alé de Basse­ville για το τεύχος Ιανουαρίου 1996 του περιοδικού Max.

Στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ - Ο σύζυγος και υποψήφιος πρόεδρος απαντά πως δεν ενοχλείται Facebook Twitter
Στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ - Ο σύζυγος και υποψήφιος πρόεδρος απαντά πως δεν ενοχλείται Facebook Twitter

Τα αισθησιακά στιγμιότυπα τραβήχτηκαν στο Μανχάταν το 1995, όταν η Μελάνια είχε μόλις έρθει στη Νέα Υόρκη μετά το Παρίσι και το Μιλάνο, όπου βρισκόταν για άλλες φωτογραφίσεις. Όπως λέει ο φωτογράφος, η ίδια "δεν είχε καθόλου άγχος με το γυμνό και συμπεριφέρθηκε σαν επαγγελματίας". Εκτός από τα ενσταντανέ με τις δύο γυναίκες στο κρεβάτι, ο de Basseville τράβηξε κι αρκετές γυμνές πόζες με την Μελάνια μόνη της. Όπως λέει, για τη φωτογράφιση εμπνεύστηκε από την Αναγέννηση και ήθελε με το κόνσεπτ να είναι μια "γιορτή του γυναικείου σώματος".

 

Όμως ο υποψήφιος πρόεδρος κάθε άλλο παρά ενοχλημένος εμφανίζεται. Όταν ρωτήθηκε για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, είπε στο The Post: "Η Μελάνια ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα και έκανε τόσες πολλές φωτογραφίσεις για εξώφυλλα και μεγάλα περιοδικά. Αυτή ήταν μια φωτογραφία τραβηγμένη για ευρωπαϊκό περιοδικό πολύ πριν την γνωριμία μου μαζί της. Στην Ευρώπη, τέτοιου είδους φωτογραφίες είναι πολύ μόδα και συνηθισμένες". Πολλοί είναι επίσης οι χρήστες των social media που σπεύδουν να υπερασπιστούν την Μελάνια και αναφέρουν πως η δημοσιοποίηση είναι ένα σεξιστικό "χτύπημα" στην προεκλογική καμπάνια του μεγιστάνα.

Σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ σχολίασε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το δημοσίευμα του New York Post που έφερε στο φως την φωτογράφιση της Μελάνια Τραμπ. "Είναι μια γιορτή του ανθρώπινου σώματος ως τέχνη" δήλωσε στο CNN ο Jason Miller, επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του.

Για την ιστορία, Μελάνια και Ντόναλντ γνωρίστηκαν το 1998 σε ένα πάρτι στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Παντρεύτηκαν το 2005.

Στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ - Ο σύζυγος και υποψήφιος πρόεδρος απαντά πως δεν ενοχλείται Facebook Twitter
Στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ - Ο σύζυγος και υποψήφιος πρόεδρος απαντά πως δεν ενοχλείται Facebook Twitter
Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας άντρας παίζει μια γυναίκα που υποδύεται έναν άντρα: Ο Τζόναθαν Γκροφ συναντά τον Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Ένας άντρας παίζει μια γυναίκα που υποδύεται έναν άντρα: Ο Τζόναθαν Γκροφ συναντά τον Σαίξπηρ

Στο «Όπως σας αρέσει» της Royal Shakespeare Company, ο Γκροφ ανακαλύπτει ξανά τη χαρά της μεταμφίεσης. Και μιλά για το coming out, το «Looking» και όσα φοβόταν ότι θα του στερούσε η ομοφυλοφιλία του.
THE LIFO TEAM
Λουκ Έβανς: «Φυσικά και θεωρώ τον εαυτό μου woke»

Πολιτισμός / Λουκ Έβανς: «Φυσικά και θεωρώ τον εαυτό μου woke»

Ο ηθοποιός επανήλθε μετά τη δήλωσή του ότι οι γκέι δεν είναι απαραίτητα «woke», υποστηρίζοντας πως ορισμένοι τίτλοι δεν απέδωσαν σωστά τη θέση του. Μίλησε επίσης για τους ηθοποιούς του Χόλιγουντ που εξακολουθούν να κρύβουν τη σεξουαλικότητά τους.
THE LIFO TEAM
Ο Ίαν ΜακΚέλεν βράβευσε τους Pet Shop Boys, 38 χρόνια μετά το βιντεοκλίπ «Heart»

Πολιτισμός / Ο Ίαν ΜακΚέλεν βράβευσε τους Pet Shop Boys, 38 χρόνια μετά το βιντεοκλίπ «Heart»

Ο ηθοποιός απένειμε το Legend Award στους Pet Shop Boys, 38 χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο βιντεοκλίπ «Heart» ως Δράκουλας. Θυμήθηκε το coming out του και τη χρονιά που τους έφερε κοντά ο αγώνας για τα γκέι δικαιώματα.
THE LIFO TEAM
Αντίο, Τσόρτσιλ: Οι Βρετανοί προτίμησαν σκαντζόχοιρους και μέλισσες στα χαρτονομίσματά τους

Διεθνή / Αντίο, Τσόρτσιλ: Οι Βρετανοί προτίμησαν σκαντζόχοιρους και μέλισσες στα χαρτονομίσματά τους

Κουκουβάγιες, αγριομέλισσες και σκαντζόχοιροι θα αντικαταστήσουν ιστορικές προσωπικότητες στα νέα χαρτονομίσματα της Βρετανίας. Η απόφαση έχει ήδη προκαλέσει έναν απροσδόκητο καβγά για την εθνική ιστορία.
THE LIFO TEAM
O Μπεν Άφλεκ και o Ματ Ντέιμον δημιουργούν νέο κινηματογραφικό τμήμα για ανεξάρτητες ταινίες

Πολιτισμός / O Μπεν Άφλεκ και o Ματ Ντέιμον δημιουργούν νέο κινηματογραφικό τμήμα για ανεξάρτητες ταινίες

Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ επενδύουν σε νέους σκηνοθέτες, με ξεχωριστό χρηματοδοτικό κεφάλαιο και δύο ταινίες ήδη στα σκαριά. Στην πρώτη πρωταγωνιστούν η Ρενέ Ζελβέγκερ και η Σίσι Σπέισεκ.
THE LIFO TEAM
Μάθιου Λίλαρντ: Η οργισμένη παρέμβαση για τα τρανς παιδιά και τις καταγγελίες βιασμού στο Κορνέλ

Πολιτισμός / Μάθιου Λίλαρντ: Η οργισμένη παρέμβαση για τα τρανς παιδιά και τις καταγγελίες βιασμού στο Κορνέλ

Ο ηθοποιός των «Scream» και «Scooby-Doo» μίλησε για τα παιδιά που μεγαλώνουν στο περιθώριο και συνέδεσε τη συζήτηση για τους τρανς αθλητές με την υπόθεση σεξουαλικής βίας στο Κορνέλ.
THE LIFO TEAM
Ο Άντριου Γκάρφιλντ σταμάτησε να χρησιμοποιεί το ChatGPT: «Ούτε αυτοί που το προωθούν ξέρουν τι μπορεί να κάνει»

Πολιτισμός / Ο Άντριου Γκάρφιλντ σταμάτησε να χρησιμοποιεί το ChatGPT: «Ούτε αυτοί που το προωθούν ξέρουν τι μπορεί να κάνει»

Ο Άντριου Γκάρφιλντ εξηγεί γιατί εγκατέλειψε το ChatGPT μετά την ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο. Αυτό που ανακάλυψε μελετώντας τον κόσμο της OpenAI τον έκανε να χάσει την εμπιστοσύνη του στην τεχνολογία.
THE LIFO TEAM
Η θεά Νουτ με «στρινγκ»: Η παράξενη νέα απόκτηση του Αιγυπτιακού Μουσείου της Βαρκελώνης

Πολιτισμός / Η θεά Νουτ με «στρινγκ»: Το παράξενο νέο απόκτημα του Αιγυπτιακού Μουσείου της Βαρκελώνης

Η παράσταση βρίσκεται στο εσωτερικό ενός σπάνιου ταφικού συνόλου που απέκτησε το Αιγυπτιακό Μουσείο της Βαρκελώνης. Οι αιγυπτιολόγοι δεν είναι βέβαιοι αν η μαύρη λεπτομέρεια είναι ένδυμα ή απόδοση της ηβικής τριχοφυΐας της θεάς.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Και γιατι να ενοχληθει που η ...κυρια του οχι απλα φωτογραφηθηκε γυμνη αλλα ειναι προφανες οτι ,οσο ναναι,δεν ειναι ακριβως ...κυρια !!!Ψηφαλακια φερνει και αυτη.Τωρα βεβαια θα μου πειτε οτι τον Ντοναλντ τον υποστηριζει οτι πιο συντηρητικο,πουριτανικο,και θρησκοληπτο στοιχειο υπαρχει στην αμερικανικη ενδοχωρα.Πως γινεται να συμβιβαζονται αυτοι με...δαυτην ; !!Μα πολυ ευκολα,υποθετω.Διοτι,οπως ειπε εναμιση αιωνα πριν ο μεγαλος διανοητης και λογιος Friedrich von Schiller :""Mit der Dummheit kaempfen Goetter selbst vergebens""(Εναντια στην βλακεια ακομη και οι Θεοι ματαια αγωνιζονται).
Συγγνωμη η χρηση των αποσιοποιητικων πριν την αναφορα στην κυρια Τραμπ για ποιο λογο;;Δεν ειναι κυρια αλλα ...κυρια ;;; ξερετε κατι που εμεις οι αλλοι δε το γνωριζουμε; η επειδη εκανε μια γυμνη φωτογρφιση ξαφνικα δεν ειναι κυρια. Απ οτι καταλαβαινω απ τον τροπο γραφης σας μαλλον η γυμνη φωτογραφιση ειναι ο λογος για να πεσει μια γυναικα στα ματια σας θα επρεπε να σκεφτειτε 2 φορε πριν αφησετε το σχολιο σας εδω. Ειναι κριμα να πεφτει το επιπεδο των σχολιαστων απ σεξιστες σαν και εσας.Και αν μπειτε στο κοπο να απαντησετε εξηγηστε μου ξανα για ποιο λογο συμβιβαζονται οι αμερικανοι..γιατι προφανως η γερμανικη φραση που γραψατε για να μας εντυπωσιαασει
@ Ρόζ ΜονόκεροςΟ πειρασμος ειναι μεγαλος να απαντησω στο σχολιο σου,το οποιο με θιγει ιδιατερως, με το αρμοζον υφος,αλλα δεν θα το κανω.Απλα θα παραθεσω καποια "σφαλματα"τα οποια εντοπισα στο κειμενο σου.Δεν υπαρχει,και ειναι προφανεστατο αυτο,η παραμικρη υποψια σεξισμου στο σχολιο μου.Οχι για λογους καθωσπρεπισμου,αλλα διοτι θεωρω τον σεξισμο ,οπως και τον ρατσισμο,"προνομιο των ηλιθιων".Διοτι οποιος πιστευει οτι το φυλο η το χρωμα του δερματος,και οχι οι πραξεις, αποτελουν κριτηρια της ποιοτητας ενος ανθρωπου,εαν δεν ειναι ηλιθιος,ειναι ψυχοπροβληματικος.Εαν ο Μπιλ Κλιντον,ο συζυγος της Χιλλρυ,ειχε κανει τετοιες φωτογραφησεις,εγω θα εγραφα ακριβως τα ιδια-προσθετοντας φυσικα και την διασταση του γελοιου.Δεν θα ειχαν ομως,πιστευω, τις ιδιες αντιδρασεις καποιοι που τωρα γραφουν "ωραιο κομματι η γυναικα του Τραμπ",αλλα μαλλον θα επεφταν να "φανε"το "αλλο ζευγαρι"..Εκτος εαν θεωρεις οτι το "οικογενειακο προτυπο"το οποιο προβαλλεται λυσσωδως απο ολους τους αμερικανους πολιτικους περιλαμβανει και κυριες-η κυριους-αναλογες/ους της κας Τραμπ. Τωρα για οσα ανεφερα περι ηλιθιοτητος.Εχω εκτεταμενη γνωση της αμερικανικης πραγματικοτητας διοτι εχω ζησει εκει αρκετα χρονια.Οι πουριτανοσυντηρητικοθρησκοληπτες πληθυσμιακες ομαδες της αμερικανικης ενδοχωρας ειναι κατι το οποιο σε σοκαρει βαθεια οταν τις πρωτογνωρισεις.Σε σημειο που σε κανει να αναρωτιεσαι αν μπηκες σε καποια μηχανη του χρονου και γυρισες μερικους αιωνες πισω.Οι αλαλαζοντες υστερικα χριστιανικους υμνους στις απειρες επιχειρησεις οι οποιες εκει αποκαλουνται "εκκλησιες" ,μολις γυρισουν σπιτι τους αγκαλιαζουν το ιδιωτικο τους οπλοστασιο με περισοοτερο παθος απο οτι αγαλιαζεται ενα νεαρο ζευγαρι.Ο φονος,ειτε ζωου για σπορ ειτε ανθρωπου για ψυλλου πηδημα ,ειναι καθημερινοτητα .Κι η ΝΡΑ ειναι "κρατος εν κρατει".Εαν καποιος δεν θελει να αντιληφθει οτι το κηρυγμα της χριστιανικης αγαπης και το "καθαριζω οτι μου γουσταρει" συνιστουν την απολυτη αντιφαση και ΔΕΝ ειναι λογικο να λατρευονται εξ ισου,τοτε ειναι δικαιωμα μου να τον θεωρω ηλιθιο.Η ,εστω,αποβλακωμενο απο το περιβαλλον του.Το σχολιο μκου,συνεπως,το οποιο εσυ το αντεληφθης ως ....σεξιστικο(..αν ειναι δυνατον...),ηταν καθαρα πολιτικο,και τιποτε αλλο.Τα υπολοιπα τα οποια αναφερεις περι αποσιωπητικων και εισαγωγικων δεν χρειαζεται να τα σχολιασω.Υπαρχει και ο...Μπαμπινιωτης γι αυτο.Οσοαν αφορα στην κα Τραμπ εαν δεν σου ειναι κατανοητο για ποιον λογο θεωρω οτι η εν λογω κυρια ειναι,μαλλον προφανεστατα"κυρια",(madam)εγω δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο.Και εαν η χρηση ενος σοφου γνωμικου πιστευεις οτι γινεται για λογους εντυπωσιασμου,και οχι για λογους ουσιας,τοτε συγχαρητηρια.Διοτι ειναι μεγαλο κατορθωμα το να καταφερεις να ακυρωσεις μεσα σε μια φραση την τεραστια σημασια που εχει το μεγαλυτερο συνολο σοφων γνωμικων της ιστοριας,αφου αυτο αποτελει προιoν της σκεψης των αρχαιων ελληνων φιλοσοφων.Εκτος εαν εσυ θεωρεις οτι τα αρχαια ελληνικα γνωμικα πρεπει να κρινονται με διαφορετικα κριτηρια απο οτι τα γερμανικα,τα αγγλικα,η τα κινεζικα.Οποτε εγω "παω πασσο".....
Ο Τραμπ έχει όλα εκείνα για τα οποία δεν πρέπει να εκλεγεί πρόεδρος. Όλα είναι επιλογές του και δεν φταίει κανείς άλλος. Οι γυμνές φωτογραφίες της συζύγου του δεν είναι κάτι κακό, είναι ίσως το μόνο για το οποίο μπορεί να φανεί λίγο φυσιολογικός, σαν τους άλλους άνδρες: είδε μια ωραία γυναίκα και την κατέκτησε. Η Μελάνια Τραμπ ήταν μοντέλο και απλά έκανε τη δουλειά της, δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο. Το σώμα δεν είναι βρόμικο και οι γυμνές φωτογραφίες δεν είναι ανήθικες, ανεξάρτητα αν στη συντηρητική μερίδα των αμερικανών είναι αρνητικό ότι υπήρξαν. Χιλιάδες γυναίκες ευχαριστιούνται ποζάροντας γυμνές και κανένας δεν ενδιαφέρεται γι'αυτό, όταν δεν είναι διάσημες.