ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.8.2016 | 13:10

ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ?

Πόσο θα ήθελα να είμαι ανώτερος άνθρωπος. Να μην με ταλανίζουν οι σκέψεις για το άδικό, για τη ρουφιανιά και την ανηθικότητα. Εγκατέλειψα πριν καιρό μία μεγάλη αγάπη, το μόνο πράγμα στο οποίο είχα ταλέντο γιατί μου ήταν αδύνατο να ανταπεξέρθω στην πουστιά, την παλιανθρωπιά και την έλλειψη αξιοπρέπειας, γιατί δεν μπορούσα να πουλήσω την ψυχή μου και το σώμα μου όπως άλλες εκκολαπτόμενες κυρίες στον χώρο αυτό που τώρα ντύνονται με το μανδύα της σοβαροφάνειας και της κατασκευασμένης παιδείας ενώ πριν λίγο καιρό κατέβαλλαν κάθε αθέμιτο και πρόστυχο μέσο (ναι το γνωστό είμαι 22 κοιμάμαι με τον 60 διευθυντή μου και εξοστρακίζω όσους έχουν ταλέντο στη δουλειά με το ταλέντο που έχω...στο χχχ). Τώρα πια 26-27 ετών φιγουράρουν σε άρθρα ως απόφοιτες σχολών (από τις οποίες ποτέ δεν αποφοίτησαν) και ως καλά παιδιά που αποτελούν το μέλλον του κλάδου με ψεύτικες καλοφτιαγμένες ιστορίες για την ανάδειξη του πηγαίου ταλέντου τους. Καλή τύχη και καλή συνέχεια εύχομαι και εις ανώτερα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ερώτηση προς αυτούς που υποστηρίζουν τον/ την gays. Άρα για εσάς οι ευνοημεενοι απο τη φύση - πάνε με ηλικωμενους σε θεσειθς κύρους. Απαιτούν να απολυθούν άτομα επειδή φοβούνται το ταλέντο τους. Α και συγχρόνως για όσο καιρό δουλεύουν τους διαβαλλουν καθημερινά και τους βάζουν τρικλοποδιές για να κάνουν λάθη εις μάτην ευτυχως για εμάς τους μη ευνοημένους. Υ.γ ποιος ας είπε ότι επειδήιλησα για ταλέντο σημαίνει οτι δεν ειμαι ευνοημένη απο τη φύση; Υ.γ δυστυχώς ειμαι για αυτό μπήκα στο στόχαστρο. Και βασικά δέχομαι τη γνώμη σας αλλα συγνώμη που δεν εστερνιζομαι κιόλας. Υ.γ Όταν έχεις πακεττο δεν υποκυπτερις εύκολα γιατί ξερεεις οτι αξίζεις αντίθετα όταν δεν το έχεις καταφεύγεις στα εύκολα μέσα για να ερξοβελισεις αυτόν που παλεύει δίκαια. Και ναι χρειάστηκε πολλές πλαστικές και αρκετά παρτυ με ούζα για να επιβληθεί το συγκεκριμένο άτομο και εγώ να σιχαθω ανθρώπους που εκτιμούσα. Αυτά. Ο καθένας έχει την αποψη του. ςξεθεσ τη δική μου και σέβομαι την κριτική σας αλλά αυτό που σκέφτομαι είτε μιζεο σας φαίνεται είτε οτιδήποτε ειναι αυτό που βίωσα και το έβγαλα απο μέσα μου και από όσο θυμάμαι ακομη υπάρχει ελευθερία λόγου.