Βρετανός ιμάμης προτρέπει αγόρια να έχουν σκλάβες του σεξ

Βρετανός ιμάμης προτρέπει αγόρια να έχουν σκλάβες του σεξ Facebook Twitter
16

Σε ένα παραληρηματικό κήρυγμα από εκείνα που καταγράφουν σε βίντεο μέλη του «Ισλαμικού Κράτους» προέβη ένας ιμάμης σε τζαμί στο Κάρντιφ της Αγγλίας. 


Τα όσα κατάφερε να καταγράψει μυστικά ο δημοσιογράφος που εισχώρησε σε έναν στενό κύκλο «μελέτης των θρησκευτικών κειμένων», τα μέλη του οποίου συναντιούνταν στο τζαμί Αλ Μανάρ και να δημοσιοποιήσει η Daily Mail συγκλονίζουν. Ο Ali Hammuda καταγράφηκε να προτρέπει 13χρονους μαθητές να έχουν σκλάβες του σεξ λέγοντας τους πως είναι επιτρεπτό από το Κοράνι. 

 

Ο Ali Hammuda, ιμάμης στο τζαμί του Κάρντιφ όπου, σύμφωνα με την Daily Mail, πιστεύεται πως ριζοσπαστικοποήθηκαν τρεις νεαροί Βρετανοί τζιχαντιστές προτού φύγουν από την Μ. Βρετανία για να ταξιδέψουν στη Συρία και να ενταχθούν στον ISIS, ανέφερε πως «η μέρα της Κρίσης» είναι κοντά. Μια φράση-κλειδί της προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους. 

 

Ένα από αυτά είναι όταν ο μουσουλμάνος κληρικός αναλύει μία σειρά απο χαντίθ (γνωμικά του Μωάμεθ), στα οποία ο προφήτης λέει ότι μία ένδειξη του ερχομού της ημέρας της Κρίσης θα είναι όταν «μία σκλάβα γεννήσει τον αφέντη της». 

 

Επιχειρώντας να ερμηνεύσει το γνωμικό, ο Ali Hammuda αναφέρει «Μία από τις ερμηνείες αυτού του χαντίθ είναι ότι στο τέλος των ημερών θα υπάρξουν πολλοί πόλεμοι, όπως αυτοί που έχουμε σήμερα, και εξαιτίας αυτών των πολέμων αρκετές γυναίκες θα πιαστούν αιχμάλωτες, ως σκλάβες. Ο αφέντης μιας τέτοιας γυναίκας θα μπορεί να έχει ερωτικές σχέσεις μαζί της, γιατί αυτό επιτρέπεται από το Ισλάμ. Επιτρέπεται να έχεις σχέσεις με μια γυναίκα που είναι είτε σκλάβα είτε γυναίκα σου».

 

Σε καμία στιγμή του κηρύγματός του ο Hammuda δεν αναφέρει στα παιδιά πως η δουλεία δεν επιτρέπεται πλέον σε καμία περίπτωση από το Ισλάμ και ότι είναι παράνομη στη Μ.Βρετανία.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Ο τύπος είναι εντελώς βλαμμένος και το πρόβλημα είναι ότι ζούμε σε μια εποχή που το ισλάμ έχει αρκετούς τέτοιους, σε αντίθεση με άλλες εποχές που δημιουργούσε αραβική τέχνη και επιστήμες στη Βαλένθια ή την Καρθαγένη. Το επιθετικό ισλάμ μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ευρώπη μόνο με λογική (και δυστυχώς μόνο με πόλεμο στο Ιράκ και τη Συρία, μέχρι να ξεριζωθεί από εκεί). Μια τέτοια λογική είναι η διαφώτιση από τα σχολεία κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως θρησκεύματος να μη συνάπτει σχέση με μουσουλμάνο που ενστερνίζεται τέτοιες ιδέες - μπορεί να υπάρξει προβολή και δημοσιότητα γι'αυτό. Αν τηρηθεί, τότε αντί με γυναίκες, ο τυπάκος και οι οπαδοί του θα συνουσιάζονται με φρούτα και λαχανικά ....
και γιατι να ασπαστει τη λογικη οταν το παραμυθι αυτου του Ισλαμ εχει σεξ βια και παραδεισο στο μελλον;τι εχει η λογικη ανθρωπινα δικαιωματα αγαπατε αλληλους και λοιπα χριστιανικα;ξεπερασμενα για αυτους απο τον 7αι μχ. Μην ξεχναμε ο Μωαμεθ ηταν ιστορικο προσωπο - στρατιωτικος και πολιτικος ηγετης.
Υποθέτω ότι ο Βάγγος εννοεί:Οι ακόλουθοι της Ιsis έχουν αυτές τις ιδέες. Ο Ιμάμης αυτός έχει αυτές τις ιδέες. Ο Ιμάμης αυτός είναι δυτικός. Άρα η οργάνωση Isis είναι δυτική!!!Κατά το παράδειγμα ψευδούς επιχειρήματος που παραθέτει ο Πλάτων σε έναν από τους διαλόγους του:-Βλέπω ότι έχεις σκύλο.-Ναι, είναι δικός μου.-Βλέπω ότι ο σκύλος σου έχει κουταβάκια.-Ναι είναι πατέρας.-Άρα ο σκύλος είναι πατέρας σου.
Πιθανώς να κάνω λάθος αλλά εξηγούμαοι. Βλέπω ότι αρκετοί από τους ακόλουθους του ISIS είναι μετανάστες δεύτερης ή τρίτης γενεάς από χώρες της Δύσης. Η ριζοσπαστικοποίηση ανάλογων ατόμων είναι που έχει δώσει αρκετούς από αυτούς. Εκτός των επιθέσεων σε χώρες της Δύσης που είναι λογικό να πραγματοποιήθηκαν από άτομα που έχουν άμεση σχέση με τη χώρα της επίθεσης και σε δράσεις σε Συρία βλέπεις άτομα τα οποία προέρχονται / έχουν γεννηθεί σε χώρες της Ευρώπης. Οι Σύριοι αντάρτες (από τις μικρές μου γνώσεις) έχουν προσεταιριστεί άλλες, επίσης φονταμενταλιστικές, αλλά διαφορετικές οργανώσεις.
Ξερασογλου.Τι τραβανε μια ζωη τα κοριτσακια... Μπουμπουκια που αντι να εχουν ελευθερη βουληση, να ανθίζουν και να κανουν ονειρα, μαραινονται προτου καν ξεκινησει η ζωή τους. Βιαζονται ψυχή τε και σωματι.Απαραδεκτα κτηνη, το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να πραγματοποιησουν τα διεστραμμένα θελω τους.
Ειναι άξιοι της μοιρας τους εαν εξακολουθουν να του επιτρεπουν να παταει στο εδαφος της βρετανιας και δεν τον εχουν στειλει εκει που ανηκει,δηλαδη στην ερημο που ξερασε τη φυλη του.
bagle και Ποκοπίκο κανετε τη τρίχα τριχιά και παιζετε με τις λέξεις.Ναι δεν εχω κανενα προβλημα να σας πω οτι πιστέυω οτι δεν ειναι τυχαιο πως οι πιο επιρρεπεις μουσουλμάνοι σε εγκληματικες ενεργειες ειναι μεσοανατολικης καταγωγης.Βεβαιως και απαρτιζονται απο πολλες φυλες .Αυτο που προανεφερα ηταν σχημα λογου και επισης η ιστορια τους μας δείχνη οτι και πριν το μωαμεθ και το ισλαμ ειχαν τη συνηθεια να εχουν πολλες γυναικες.τιποτα δεν ειναι τυχαιο
'Ολο σου το σχόλιο,από την αρχή μέχρι τέλους,είναι αναληθές.Έλα με τα στατιστικά σου εγκληματολογίας και ίσως να το ξανασυζητήσουμε.Στο μεταξύ,παρακάμπτοντας τον,όχι και τόσο,συγκεκαλυμμένο σου ρατσισμό (ή να το πω φυλετική ανωτερότητα;) δυσκολεύομαι να βρω ποιοτική διαφορά,ανάμεσα σε αυτήν την κατήχηση και την τραχύτατη,ομοφοβική άλλη.Με απλά λόγια,θρησκευτικός λειτουργός είναι,τί περίμενες;
bagle μου λες ''Με απλα λογια,θρησκευτικος λειτουργος ειναι,τι περίμενες;'' Και κατηγορεις εμένα για ρατσισμο;δηλαδη για εσενα ολοι οι θρησκευτικοι λειτουργοι ειναι εν δυναμη εγκληματιες!!!Να σου θυμισω οτι στην κηδεια του καθολικου παπα που σφαγιαστηκε προσφατα απο μουσουλμανο,το βρικα εξαιρετικα υπεροχο οτι παρεστησαν αρκετοι ιμαμηδες ως ενδειξη σεβασμου,υπαρχουν και ανθρωποι σιγουρα.Προφανως τα δικα σου εγκληματολογικα στατιστικα ειναι πιο εγκυρα.Τέλος παντων,δεν με ενδιαφερει να πείσω κανεναν για τις αποψεις μου,απλα τις παραθετω χωρις να φοβαμαι.Αυτη ειναι η γνώμη μου και επιμενω οτι εφοσον οι μεσοανατολιτες λαοι (ισως και αλλοι,δεν ξερω) ειχαν απο χιλιετιες τη συνηθεια οι Ανδρες να εχουν απο ενα τσουρμο Γυναικες στη καθισια τους,δεν ειναι τυχαιο οτι εξακολουθουν μεχρι και σημερα να τις αντιμετωπιζουν σαν αντικειμενα.Ειναι θεμα κουλτουρας ή μαλλον υποκουλτουρας
Κανείς δεν προσπάθησε να σε σταματήσει από το να πεις την άποψή σου mimikos,καλά κάνεις.Απλώς κατέδειξα ότι είναι ατεκμηρίωτη και εξακολουθεί να είναι.Δεν υπάρχουν δικά μου στατιστικά,το έγκλημα είναι παγκόσμιο φαινόμενο και επιδίδονται όλοι ανεξαιρέτως,όχι μόνο κάποιες φυλές.Στο λέω ευθέως,μια δίκαιη αγανάκτηση κατά του φονταμενταλισμού δεν δικαιολογεί φυλετικές διακρίσεις.Μόλις καταλάβεις ποιο είναι το πρόβλημα,θα σταματήσεις να είσαι μέρος του.Παρεμπιπτόντως,δεν έχω καμιά ρατσιστική τάση απέναντι σε θρησκευτικούς λειτουργούς,μόνο που πρέπει να το πω αυτό,όταν ακούω σεβάσμιους ορθόδοξους να καταφέρονται κατά μειονοτήτων (με προτροπές στο ποίμνιο κλπ κλπ) και δεν ανοιγοκλείνει ούτε βλέφαρο,πέρα από τότε που τα συζητάμε μεταξύ μας,σημαίνει ότι ο προοδευτισμός έχει πάει περίπατο και διασπείρεται μίσος και μάλιστα σε πρόσφορο έδαφος απ'ότι φαίνεται.Κατάλαβα κάτι λάθος mimikos;Τέλος πάντων,νά'σαι καλά.