ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.7.2016 | 12:41

Ζ Η Σ Τ Ε !

Θυμάμαι, από μικρό κορίτσι έψαχνα τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο! Και τι κατάλαβα; Έφτασα 32 και τι έχω ζήσει; Μια συμβατική ζωή όλο με πρέπει και ηθικολογίες να περιμένω τον μοναδικό και να απορρίπτω όλα τα άλλα! Ζήστε παιδιά! Μην σκέφτεστε στα 18, 25 σας να κάνετε σχέσεις, γνωρίστε κόσμο, ερωτευτείτε κάντε σεξ τρέλες μην νοιάζεστε αν σας χαρακτηρίσουν εύκολες και όλα αυτά! Ζήστε έντονα με πάθος γεμίστε τη ζωή σας με ωραία πράματα, μην ψάχνετε δεσμεύσεις σε αυτήν την ηλικία. Φλαρτάρετε, γευτείτε κάντε ότι θέλει η ηλικία. Και μετά όταν φτάσετε στα 30 ψάξτε και αυτόν τον ένα που θα κάνετε οικογένεια. Αλλά να τον ψάξετε χωρίς απωθημένα, αφού έχετε γνωρίσει τις χαρές της ζωής και ίσως να ανήκετε σε αυτά τα ευτυχισμένα ζευγάρια του για πάντα μαζί
10
 
 
 
 
σχόλια
Τι πάει να πει να μη ψάχνω δεσμεύσεις σε αυτή την ηλικία; Δε το κάνω γιατί υπάρχουν πρέπει και ηθικολογίες, το κάνω επειδή το θέλω. Επειδή Θέλω να έχω μια κοπέλα δίπλα μου. Λες να ζήσουμε πρώτα τις χαρές της ζωής. Αν τις ζήσουμε αυτές τις χαρές με έναν άνθρωπο δηλαδή δε μετράει; Επίσης (όπως είπες) υπάρχουν πολλά ευτυχισμένα ζευγάρια που έχουν καταφέρει το για πάντα μαζί, ακριβώς επειδή το έψαξαν και το κέρδισαν.
Εκτός από διαπιστώσεις για τη ζωή σου και προτροπές στους άλλους, καλό θα ήταν να εφαρμόσεις και εσύ η ίδια τα όσα αναφέρεις, γιατί αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι τι να κάνουν οι άλλοι ενώ εσύ θα μείνεις ''βράχος'' περιμένοντας ακόμη τον πρίγκηπα.
Η δέσμευση δεν αποκλείει το πάθος και το εφημερο σεξ δεν υποκαθιστα τον έρωτα που σε κρατά αγρυπνο μέχρι το πρωί. Συμφωνώ όμως ότι καλό είναι να απολαμβάνεις υπευθυνα τη ζωή, χωρίς ακροτητες και εμμονές.
δεν το εννοω ετσι ακριβως, αλλα με την εννοια οτι δεν χρειαζεται να τα σκεφτεσαι πολυ σε τοσο νεαρη ηλικια και να αγχωνεσαι μην σε κακοχαρακτηρισουν επειδη κανεις τρελες και δεν ειμαι υπερ της αποψης να βρεις εναν στα 18 και να τον παντρευτεις στα 30, εκτος αν θεωρεις οτι ειναι το αλλο σου μισο.
Ωραία, θα ακούσω τη συμβουλή σου και θα τελειώσω το bucket list μου.1. Να πάω με ασιάτισα.2. Να πάω με πολύ μεγαλύτεση3. Να πάω με 200 (χλμ) την ώρα σε κάποιο δρόμο.Έφυγα.