Στ. Θεοδωράκης: «Η κυβέρνηση με νέα ψέματα προσπαθεί να καλύψει τα παλιά της ψέματα»

Στ. Θεοδωράκης: «Η κυβέρνηση με νέα ψέματα προσπαθεί να καλύψει τα παλιά της ψέματα» Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
2

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Την ώρα που η οικονομία θέλει συγκεκριμένες απαντήσεις και ενώ η κυβέρνηση δεν τις έχει, αντί να κατευθύνει τη συζήτηση στο τι θα κάνουμε με την ανεργία και τι θα κάνουμε με την οικονομία, στήνει φιέστες για το Σύνταγμα», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης και έκανε λόγο για «κοροϊδία της κυβέρνησης», η οποία «δημιουργεί το ένα ψέμα πάνω στο άλλο» και «αντί να πει ότι οι υπολογισμοί της ήταν λάθος και πρέπει να πάμε σε μια διαφορετική πολιτική, προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι. Κάνει συνέχεια περικοπές, μοιράζοντας όμως νέα δώρα που και αυτά θα είναι εις βάρος των πολιτών».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε, επίσης, ότι η κυβέρνηση μοιράζει «νέα δώρα» που «θα είναι εις βάρος των πολιτών», και φέρνοντας ως παράδειγμα την κυβερνητική απόφαση για δωρεάν μετακίνηση των ανέργων με τις αστικές συγκοινωνίες προσέθεσε πως η κυβέρνηση αντί να βρει «μια πραγματική λύση, για τις δουλειές, για την ανάπτυξη, για τις εξαγωγές, προσθέτει ένα μικρό δωράκι στους ανέργους το οποίο σημαίνει μικρά καινούρια ελλείμματα στους οργανισμούς».

Ερωτώμενος για το ταξίδι μελών της κυβέρνησης στην Πάρο, απάντησε ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και οι υπουργοί έχουν δικαίωμα να πάνε ένα ταξίδι, αλλά όχι με χρήματα του ελληνικού λαού, συμπλήρωσε ωστόσο πως η τροπολογία που ψηφίστηκε από τη Βουλή σχετικά με τη συνοδεία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης στα ταξίδια στο εξωτερικό, τόνισε ότι αυτό θα επιβαρύνει με κάποια εκατομμύρια τον προϋπολογισμό.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ο Σταυρος Θεοδωρακης επικρινει την Κυβερνηση και τον Αλεξη Τσιπρα.Οτι δεν ειναι ειλικρινης.Οτι λεει ψεματα.Σε αντιθεση,υποθετω με τους προκατοχους του,η ακομη και με τον ιδιο τον Σταυρο, ο οποιος προφανως και δεν εχει επιτρεψει ποτε σε ψευδος να ξεφυγει "εκ του ερκους οδοντων του".Και εμεις καθομαστε και τους ακουμε.Ακομη.Το ποιοι ειναι οι επγγελματιες μαρονετιστες και ποιοι οι μαριονετες σε αυτη την ιστορια επαφιεται εις την κρισην του "νοημονος κοινου".
Αν και με προβληματίζει πολύ σοβαρά ο συγκεκριμένος ως πολιτική περσόνα, απ' την αρχή της άκρως οπορτουνιστικής εμπλοκής του στα Κοινά, εδώ ο τύπος περιγράφει αυτονόητες αλήθειες... Go figure...