Ο 35χρονος Μακόλεϊ Κάλκιν αρνείται τη χρήση ναρκωτικών

Ο 35χρονος Μακόλεϊ Κάλκιν αρνείται τη χρήση ναρκωτικών Facebook Twitter
2

Ο 35χρονος πλέον, πρώην παιδί θαύμα Μακόλεϊ Κάλκιν, προσπαθεί να ζήσει μία ήσυχη ζωή, κυρίως στη Γαλλία και προετοιμάζει την επιστροφή του στην ηθοποιία.

 

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα The Guardian, το αστέρι της κινηματογραφικής επιτυχίας «Μόνος στο σπίτι» υποστήριξε ότι αυτό που επιθυμεί είναι να ασχοληθεί και πάλι με την υποκριτική. Ωστόσο παραδέχτηκε ότι δεν έχει κάποιες σοβαρές προτάσεις για τις οποίες μπορεί να μιλήσει. Έτσι μίλησε κυρίως για το κυνήγι των παπαράτσι, αλλά και για την πρόταση που έχει να κάνει με μία διαφήμιση για μια ευρωπαϊκή ασφαλιστική εταιρεία.

 

«Δεν θέλω να γυρίσω εκεί που ήμουν, στην ακρίβεια δεν το θέλω αυτό», δήλωσε ο Κάλκιν.

 

Ο ηθοποιός είπε ακόμα ότι καταδιώκεται καθημερινά από τους φωτογράφους, λέγοντας ότι οι κάμερες βρίσκονται παντού από τότε που ήταν τεσσάρων χρόνων.

 

Δήλωσε ακόμα ότι ποτέ δεν έπαιρνε ηρωίνη ή άλλες ναρκωτικές ουσίες. «Μου αρέσει έτσι όπως διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας μου, δεν θα άλλαζα τίποτα», είπε και πρόσθεσε: «Δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα για το φαγητό μου, τα οικονομικά μου μού επιτρέπουν να αντιμετωπίζω την κάθε μου εμφάνιση σαν να είναι η τελευταία».

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Το επιβλητικό κτίριο εκτείνεται σε περίπου 500.000 τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενεί περισσότερα από 100.000 εκθέματα που καλύπτουν επτά χιλιετίες αιγυπτιακής ιστορίας
LIFO NEWSROOM
Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο φόρος τιμής στη «Nouvelle Vague» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, το «Amrum» του αγαπητού στη χώρα μας Φατίχ Ακίν και μια ακόμα διασκευή μυθιστορήματος της Κόλιν Χούβερ είναι μερικές από τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Τι μας λες ρε Μακολει... Ειναι σαν να βγει η Τζούλια και να πει τι λετε ρε παιδια εγω δεν εβγαλα ποτε τσοντα!! Τελικά όντως τα ναρκωτικά μπορεί να καίνε το μυαλο... :P