ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ο 35χρονος Μακόλεϊ Κάλκιν αρνείται τη χρήση ναρκωτικών

Ο 35χρονος Μακόλεϊ Κάλκιν αρνείται τη χρήση ναρκωτικών Facebook Twitter
2

Ο 35χρονος πλέον, πρώην παιδί θαύμα Μακόλεϊ Κάλκιν, προσπαθεί να ζήσει μία ήσυχη ζωή, κυρίως στη Γαλλία και προετοιμάζει την επιστροφή του στην ηθοποιία.

 

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα The Guardian, το αστέρι της κινηματογραφικής επιτυχίας «Μόνος στο σπίτι» υποστήριξε ότι αυτό που επιθυμεί είναι να ασχοληθεί και πάλι με την υποκριτική. Ωστόσο παραδέχτηκε ότι δεν έχει κάποιες σοβαρές προτάσεις για τις οποίες μπορεί να μιλήσει. Έτσι μίλησε κυρίως για το κυνήγι των παπαράτσι, αλλά και για την πρόταση που έχει να κάνει με μία διαφήμιση για μια ευρωπαϊκή ασφαλιστική εταιρεία.

 

«Δεν θέλω να γυρίσω εκεί που ήμουν, στην ακρίβεια δεν το θέλω αυτό», δήλωσε ο Κάλκιν.

 

Ο ηθοποιός είπε ακόμα ότι καταδιώκεται καθημερινά από τους φωτογράφους, λέγοντας ότι οι κάμερες βρίσκονται παντού από τότε που ήταν τεσσάρων χρόνων.

 

Δήλωσε ακόμα ότι ποτέ δεν έπαιρνε ηρωίνη ή άλλες ναρκωτικές ουσίες. «Μου αρέσει έτσι όπως διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας μου, δεν θα άλλαζα τίποτα», είπε και πρόσθεσε: «Δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα για το φαγητό μου, τα οικονομικά μου μού επιτρέπουν να αντιμετωπίζω την κάθε μου εμφάνιση σαν να είναι η τελευταία».

Πολιτισμός
2

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμπάνια στην Αυστρία για να σωθεί η βίλα του Στέφαν Τσβάιχ

Πολιτισμός / Καμπάνια στην Αυστρία για να σωθεί η βίλα του Στέφαν Τσβάιχ

Καλλιτέχνες και πανεπιστημιακοί στην Αυστρία ζητούν να αγοραστεί η Villa Europa, το σπίτι όπου έζησε ο Στέφαν Τσβάιχ στο Σάλτσμπουργκ, μετά την απόφαση του Βόλφγκανγκ Πόρσε να το βγάλει προς πώληση.
THE LIFO TEAM
Κανένα φιλί δεν είναι αθώο: Ένα νέο βιβλίο γράφει την ιστορία της επιθυμίας και της εξουσίας

Πολιτισμός / Κανένα φιλί δεν είναι αθώο: Ένα νέο βιβλίο γράφει την ιστορία της επιθυμίας και της εξουσίας

Από τα μεσαιωνικά φιλιά υποταγής μέχρι τα queer kiss-ins και τις σημερινές συζητήσεις για συναίνεση, ένα νέο βιβλίο δείχνει ότι το φιλί δεν ήταν ποτέ μόνο ιδιωτική τρυφερότητα.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Τι μας λες ρε Μακολει... Ειναι σαν να βγει η Τζούλια και να πει τι λετε ρε παιδια εγω δεν εβγαλα ποτε τσοντα!! Τελικά όντως τα ναρκωτικά μπορεί να καίνε το μυαλο... :P