ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.1.2013 | 00:56

εχω καταθλιψη?

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που χώρισα από μακρόχρονη σχέση εξαιτίας τρίτου προσώπου. Ξέρω ότι ο πρώην είναι μαζί της σε σχέση πλέον και έτυχε και τους είδα πρόσφατα. Από τότε που χώρισα, έκοψα κάθε επαφή, εξαφανίστηκα, προσπάθησα και το έβγαλα απο μέσα μου (σαν πρώτο ξέσπασμα), δλδ έκλαψα, απομονώθηκα, μίλησα, έγραψα τα απομνημονευματά μου,και μετά επανήλθα στην κανονική μου ζωή με φίλους, οικογένεια , διακοπέςωκτλ. Και ενώ ένιωθα δυνατή, είναι αρκετές μέρες τώρα που ξανακύλησα,ξυπνάω με ένα βάρος στο στήθος και στεναχωρια,και το βράδυ κλαίω χωρίς να μπορώ να το συγκρατήσω και νιώθω ένα πλάκωμα πάλι στο στήθος.Επίσης, έχω χάσει τον ενθουσιασμό μου, είμαι σε φάση 'δεν περιμένω τίποτα,δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερη'..είμαι 27 και καταθλιπτική?
3
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα ήταν 1)χτυπιέμαι, κλαίω, πίνω= ένα τρίμηνο 2) έρχομαι στα ίσια μου αλλά σκέφτομαι ασταμάτητα= ένα τρίμηνο, 3)αρχίζω και ξαναζώ αλλά έχω εξοργιστεί= ένα τρίμηνο 4)κάνω ζωάρα αλλά σκέφτομαι και πόσο μίζερα ζει ο πρώην= ένα τρίμηνο 5) κάνω ζωάρα και δεν σκέφτομαι ποτέ τον τύπο. Περνάει. Το μόνο σίγουρο!
Να σκέφτεσαι κάθε μέρα ότι δεν πρεπει να εξαρτας την ευτυχία σου απο πραξεις τριτων, αλλα απο πραξεις δικες σου. Ειναι μια απογοητευση, θα την ξεπερασεις, εχεις τον εαυτο σου και αυτο ειναι το πιο σημαντικο. Μην ξεχνας οτι ο φτωχος ανθρωπος ειναι αυτός του οποιου η απολαυσγη εξαρταται απο την αδεια ενος αλλου. Να προσεχεις, φαε ενα γλυκακι, και βγες εξω με τους φιλους σου αφηνοντας τα ολα πισω!