Κύπριος πρώην βουλευτής: Το βράδυ του πραξικοπήματος έπρεπε να είχαμε απελευθερώσει τα κατεχόμενα

Κύπριος πρώην βουλευτής: Το βράδυ του πραξικοπήματος έπρεπε να είχαμε απελευθερώσει τα κατεχόμενα Facebook Twitter
2

Αίσθηση και συζητήσεις προκαλούν στην Κύπρο οι δηλώσεις του πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ και υποψήφιου στις τελευταίες εκλογές στην Κύπρο Χρήστου Ρότσα, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ανέφερε ότι  το βράδυ του πραξικοπήματος στη Τουρκία, αν οι Κύπριοι ήταν  προετοιμασμένοι θα μπορούσαν να απελευθερώσουν τα κατεχόμενα συλλαμβάνοντας αιχμαλώτους τους 43.000 Τούρκους στρατιώτες. 

Όπως υποστήριξε στο ραδιόφωνο «Πολίτης 107,6» ο κ. Ρότσας, βάζοντας «φωτιά» στα social media, οι Τούρκοι δεν θα μπορούσαν να αντιδράσουν γιατί θα είχαν ηττηθεί. Αλλά και να αντιδρούσαν, η πρόταση του πρώην βουλευτή είναι να μεταφέρονταν οι Τούρκοι αιχμάλωτοι στο αεροδρόμιο Πάφου και στο ηλεκτροπαραγωγό σταθμό στο Βασιλικό, ώστε να χρησιμοποιηθούν ως «ασπίδες» στις επιθέσεις της Τουρκικής αεροπορίας.

Όπως είπε ο πολιτικός, το πραξικόπημα ήταν μια ευκαιρία για την απελευθέρωση του κατεχομένων που είναι άγνωστο αν θα εμφανιστεί και πάλι.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστεία στο Λούβρο: Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες, λέει η εισαγγελέας

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: «Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες» λέει η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας του Παρισιού εκτιμά πως η συγκεκριμένη ληστεία δεν συνδέεται με τα ανώτερα κλιμάκια του οργανωμένου εγκλήματος και δηλώνει αισιόδοξη ότι τα κοσμήματα μπορούν να ανακτηθούν άθικτα
LIFO NEWSROOM
JK ROWLING GLAMOUR

Διεθνή / JK Rowling: Το εξώφυλλο με τις τρανς γυναίκες που την εξόργισε και η απάντηση του περιοδικού

Στο εξώφυλλο ποζάρει μια ομάδα τρανς γυναικών φορώντας μπλουζάκια «Protect the Dolls» που δημιουργήθηκαν από τον σχεδιαστή Connor Ives για να συγκεντρώσουν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Trans Lifeline
LIFO NEWSROOM
«Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

LiFO politics / «Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

Ποιες πολιτικές, ποιοι σχεδιασμοί και ποια πρόσωπα βρίσκονται πίσω από την έκρηξη των αμυντικών δαπανών στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιοι είναι οι μεγάλοι λομπίστες της ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας και πώς επηρεάζουν την ευρωπαϊκή πολιτική; Η Βασιλική Σιούτη συζητά για τα θέματα αυτά με τον Φέρρυ Μπατζόγλου, δημοσιογράφο-ανταποκριτή γερμανικών ΜΜΕ στην Αθήνα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

2 σχόλια
Αν γνωρίζει κάποιος, ας παραλληλίσει τον κ. Ρότσα με κάποιον δικό μας πολιτικό, για να καταλάβουμε ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Είναι πχ σαν τον Μιχαλογιαννάκη, σαν τον ξάδερφο του Καμμένου;