Παπαρήγα: «Σκίστε χαρτιά με χαράτσια, φόρους, επιστρατεύσεις»

Παπαρήγα: «Σκίστε χαρτιά με χαράτσια, φόρους, επιστρατεύσεις» Facebook Twitter
13

Να ξεπεράσουν τους φόβους τους, κάλεσε τους εργαζόμενους η Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα. Όπως είπε, αυτός ο φόβος του εργαζόμενου δεν θα μπορέσει να του αποδείξει ότι μπορεί να νικήσει. «Π.χ. ο λαός φοβάται ότι αν δεν πληρώσει τους φόρους, τότε θα του κάνουν κατάσχεση στα σπίτια. Βεβαίως αυτή η διάθεση και αυτή η πρόθεση υπάρχει. Κι εμείς λέμε αν τρία εκατομμύρια οικογένειες δεν πληρώσουν αυτή τη βαριά, ασήκωτη φορολογία, όχι γιατί δεν θέλουν αλλά γιατί δεν μπορούν, τι θα κάνει τότε η κυβέρνηση; Θα κατασχέσει 3 εκατομμύρια σπίτια; Θα αφήσει τρία εκατομμύρια οικογένειες στο δρόμο;», είπε μεταξύ άλλων η γ.γ. του ΚΚΕ.  

Η Αλέκα Παπαρήγα κάλεσε τους εργαζόμενους να αντεπιτεθούν και να σαρώσουν τους πρωτεργάτες του «νόμου και τάξη», αλλά και αυτούς που υπόσχονται μια «άνοιξη» με τη βούλα του Ομπάμα του ΔΝΤ και του Τόμσεν.

Προέβλεψε ότι η καταιγίδα των μέτρων, θα συνεχιστεί και θα μονιμοποιηθούν, για να αποδώσουν στην περίοδο της ανάκαμψης, υπέρ της κερδοφορίας του κεφαλαίου.

Πριν σκίσουμε τα μνημόνια, να σκίσουμε τα χαρτιά της επιστράτευσης, τα χαρτιά της εφορίας, τα χαρτιά των χαρατσιών, τόνισε χαρακτηριστικά.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

8 σχόλια
Εκείνη δηλαδή τα έσκισε;Δεν πλήρωσε την ΔΕΗ?Δεν πλήρωσε φόρο ακίνητης;'Η μένει σε Αντίσκηνο και το φωτίζει με λυχνάρι …Ας πει ότι εγώ δεν τα πλήρωσα και σας προτρέπω να κάνετε το ίδιο και μετά θα το σκεφτώ. Βέβαια αν όντως δεν είχα να το πληρώσω δεν περίμενα την Παπαρήγα να με πει μην το πληρώνεις. Δεν θα είχα άλλη επιλογή έτσι κι αλλιώς.
«...τι θα κάνει τότε η κυβέρνηση; Θα κατασχέσει 3 εκατομμύρια σπίτια; Θα αφήσει τρία εκατομμύρια οικογένειες στο δρόμο;»Με πολύ λίγα λόγια; ΝΑΙ! Πανεύκολα!
Άλλη μια εμπνευσμένη δήλωση από τη Νο.1 αρχιμούμια της πολιτικής εμμ.. αριστεράς με συγχωρείτε. Σκίστε τα και οταν ερθει η εφορία και σας παρει τα σπιτια και μεινετε στο δρόμο, εμεις θα κανουμε μια φοβερη επερωτηση στη βουλή ενω το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει πορεία συμπαρασταστης από την Ομόνοια μεχρι το Συνταγμα.
Κουλτούρα να φύγουμε,Είναι λυπηρό κι ολοφάνερο ότι σχολίασες μόνο και μόνο για να πεις κάτι αρνητικό ΑΣΧΕΤΩΣ αν η πρόταση της κα.Παπαρήγα είναι λογική ή όχι. Λυπάμαι για την κατάσταση της Ελλάδας αλλά χαίρομαι που κομματόσκυλα σαν κι εσένα θα το πληρώσουν ακριβά.Εμένα πάντως η πρόταση μου αρέσει κι αν συντονίζονταν όλοι (ή πολλοί) να το κάνουν προφανώς και θα είχε θετικά αποτελέσματα.Όμως επιλέγετε να σκύψετε το κεφάλι, κι αυτό δεν είναι ΚΑΝ δικαίωμά σας
Κ εμενα μου αρεσε πολυ η προταση της. Μονο που εκτος απ'το να μην πληρωσουμε φορους θα ηθελα να μας χαρισουν κ απο ενα τσουβαλι 500ευρα! Πειραζει?
"κι αν συντονίζονταν όλοι (ή πολλοί) να το κάνουν προφανώς και θα είχε θετικά αποτελέσματα"...μιλάς με εφικτές προτάσεις συντρόφισσα. Και ύστερα δεν θα ξαναγίνουν πόλεμοι, ούτε ληστείες, ούτε διαζύγια θα βγαίνουν