Eλεύθερος ο 66χρονος που σκότωσε με φτυάρι το σκυλί της γειτόνισσάς του

Eλεύθερος ο 66χρονος που σκότωσε με φτυάρι το σκυλί της γειτόνισσάς του Facebook Twitter
5

Ελεύθερος αφέθηκε ο 66χρονος που κατηγορείται ότι τραυμάτισε θανάσιμα με φτυάρι το σκυλί της γειτόνισσάς του, σε χωριό των Σερρών. Ο κατηγορούμενος ως δράστης οδηγήθηκε το μεσημέρι με την αυτόφωρη διαδικασία στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ η δίκη του ορίστηκε για τις 21 Ιουλίου. 

 Όπως έγινε γνωστό, το άτυχο τετράποδο ήταν ένα ημίαιμο λυκόσκυλο. Ο 66χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία της 34χρονης ιδιοκτήτριας, φέρεται ότι χτύπησε κατ' επανάληψη το ζώο με φτυάρι, όταν αυτό μπήκε στην μη περιφραγμένη αυλή του σπιτιού του. Ο ίδιος, προανακριτικά, φαίνεται να υποστήριξε ότι το σκυλί κινήθηκε επιθετικά προς τα οικόσιτα πτηνά και αιγοπρόβατα που κατέχει και βρίσκονταν στο σημείο.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Αλλο να επιτεθεί στα παιδια σου και αλλο στην κοτα σου.Υπαρχει και αλλος τροπος για να το απομακρυνεις το ζωο το οποιο στις περισσοτερες περοπτωσεις υπαρχει λογος που ειναι επιθετικο.
Όλοι εσείς που πατήσατε το οχι, όταν σας επιτεθεί σκυλι σε σας ή στα παιδιά σας καθίστε να σας φάει, αλλα να μαι κ γω εκει να βγάζω βίντεο για ντοκιμαντέρ με τίτλο "πως πέθανε ο τελευταίος υπερφιλόζωος"