ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Γιος κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης συνελήφθη για τα επεισόδια στο Μαρούσι

Γιος κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης συνελήφθη για τα επεισόδια στο Μαρούσι Facebook Twitter
19

Όπως μεταδίδει το ΣΚΑΙ και άλλα δημοσιογραφικά sites, ο 21χρονος Βασίλης Σκουρλέτης, γιος του υπουργού Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη, βρίσκεται μεταξύ των τεσσάρων συλληφθέντων για τα επεισόδια στο Μαρούσι κατά τη διάρκεια διαδήλωσης έξω από τα γραφεία της Χ.Α.

Ο 21χρονος φοιτητής σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχε στην ομάδα των 40-50 μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου, που βρέθηκαν στην οδό Γράμμου, αντιδρώντας σε μοίρασμα φυλλαδίων από μέλη του ναζιστικού μορφώματος σε δρόμους του Αμαρουσίου στις 18 Ιουνίου 2016.

Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια.

Το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, με την παρουσία αλληλέγγυων, όπου αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 15 Ιουλίου 2016.

19

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

11 σχόλια
Οκ.. είναι συχνότατο φαινόμενο οι γόνοι τέτοιων οικογενειών να είναι (ή να παριστάνουν) τους αντιρρησίες κ να εμπλέκονται σε τετοια σκηνικά.. ανεξάρτητα από την παραταξη από την οποια βρίσκεται ο μπαμπάς/η μαμά κλπ.Ή πιστεύουν ότι αποκολλούνται από το όνομα που κουβαλάνε, ή ούτως ή άλλως δεν θα υποστούν κ καμιά συνέπεια..
Eπικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια. Εντάξει δεν έκανε τίποτα το παλικάρι τα ίδια έχουν κανει όλοι οι Συριζαίοι υπουργοί και βουλευτές όταν ήταν στα νιάτα τους. Το πιθανότερο είναι ο Πάνος Σκουρλέτης να νιώθει υπερήφανος για τις πράξεις του γιού τουΣτο γιο του Σκουρλέτη στέλνω τους χαιρετισμούς μου και ένα μήνυμα συμπαράστασης: Το πάθος για την ψεκασιά είναι δυνατότερο απ'όλα τα κελιά
Το να προκαλείς φθορές σε ξένες ιδιοκτησίες είναι αντίδραση στο μοίρασμα φυλλάδίων απο τη ΧΑ; Αν θέλουν να λύσουν τις διαφορές τους οι ακροδεξιοι και ακροαριστεροί ούγκανοι ας το κάνουν χωρις όμως να ενοχλούν τους κανονικούς ανθρώπους
Τι να σου πω, έχω την εντύπωση πως δεν μπορεί να ξέρεις με τέτοια σιγουριά πως έχουν τα πράγματα, και στο τέλος καταλήγεις να αντιστρέφεις τους ρόλους.Δηλαδή, εσύ (και συ), πως είστε τόσο σίγουροι για το τι συνέβη (και τι συμβαίνει εδώ και καιρό) εκεί πάνω;Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι 50 επιτέθηκαν σε μερικούς χρυσαυγίτες μόλις τους είδαν, μπήκαν τα ΜΑΤ στην μέση, και από όλο αυτό χτύπησε ένας από τους 50 και κανείς άλλος, και τους κατηγορούν για απείθεια, διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας (τα σπρέι), και για Επικίνδυνες σωματικές βλάβες.Σύμφωνα με την ανακοίνωση των 50, είχαν μπλοκάρει την είσοδο των γραφείων, μέχρι που μετά από 1 ώρα τους επιτέθηκαν τα ΜΑΤ, χωρίς καν να αναφέρονται χρυσαυγίτες*.Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αντ1** εκείνη την ημέρα/ώρα (πριν την ανακοίνωση της αστυνομίας), εμφανίστηκαν όντως την ώρα του αποκλεισμού 3 χρυσαυγίτες, και αμέσως "η αστυνομία χρησιμοποίησε χειροβομβίδες κρότου-λάμψης για να αποφευχθούν πιθανά επεισόδια."Σύμφωνα με άλλο ρεπορτάζ (έκλεισα το ταμπ, πάει χάθηκε) εκείνη την ώρα, η αστυνομία έκανε την επέμβαση ενώ οι 50 είχαν μπλοκάρει την είσοδο, χωρίς πάλι να αναφέρονται χρυσαυγίτες.Εσύ είσαι σίγουρος πως επιτέθηκαν;Είσαι σίγουρος πως δεν τους επιτέθηκαν χρυσαυγίτες; ή ΜΑΤ;Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως κατηγορούν 4 άτομα για "επικίνδυνες σωματικές βλάβες", όταν ο μόνος που χτύπησε (και συμφωνούν όλοι σε αυτό), είναι.. ο ένας από τους 4.Εκτός αν σε ενοχλεί γενικώς η οποιαδήποτε πορεία εναντίον της Χ.Α., οπότε πάσο.Επίσης, ξεχνάς πως οι συγκεκριμένοι 50, έχουν δεχθεί επιθέσεις από χρυσαυγίτες των Β.Π., με πιο μεγάλη εκείνη του 2014***.Αγνοείς δηλαδή ένα ολόκληρο ιστορικό, από την ημέρα που έκλεισαν τα γραφεία της χ.α. στο Ηράκλειο και άνοιξαν στο Μαρούσι, ένα ιστορικό με επιθέσεις από την μία, πορείες και διάφορες άλλες ενέργειες από την άλλη, για να καταλήξεις στο συμπέρασμα πως οι χρυσαυγίτες είναι θύματα του τραμπούκου Σκουρλέτη τζούνιορ και της παρέας του.Από την δική μου οπτική γωνία, είμαι πολύ χαρούμενος που υπάρχει ένα κάποιο κίνημα στην περιοχή, με συγκεκριμένο στόχο: Να μην κρατήσουν ανοιχτά/ενεργά τα γραφεία τους στο Μαρούσι/στα Β.Π.Τον οποίο είχε μερικώς πετύχει...* http://www.kar.org.gr/2016/07/08/enimerosi-gia-tous-4-syllifthentes-antifasistes-meta-ton-apoklismo-ton-grafion-tis-chrysis-avgis-sto-marousi/** http://www.antenna.gr/news/Society/article/448101/entasi-exo-apo-ta-grafeia-tis-xa-sto-maroysi***http://www.stokokkino.gr/article/10676/Epithesi-apo-meli-tis-Xrusis-Augis-stin-katalipsi-Koubelou-sto-Marousi
κακώς σκας και κάθεσαι να εξηγήσεις, δεν καταλαβαίνεις πως οι άνθρωποι υποστηρίζουν το ναζισμό; (προς τους υπόλοιπους σχολιαστές) συνεχίστε παιδιά, έτσι να βλέπουμε γιατί έχουμε νεοναζιστικό κόμμα στη βουλή και ποιός πραγματικά τους στηρίζει!