ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Γιατί αυτά τα φιλιά και οι αγκαλιές, είναι ίσως το μεγαλύτερο λάθος του Hiddleston - ή και όχι

Γιατί αυτά τα φιλιά και οι αγκαλιές, είναι ίσως το μεγαλύτερο λάθος του Hiddleston - ή και όχι Facebook Twitter
4

Eδώ και περίπου ένα μήνα η Taylor Swift και ο Tom Hiddleston είναι μονίμως πρωτοσέλιδο στα ταμπλόιντ και έχουν γίνει το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ - αλλά όχι απαραίτητα για τους σωστούς λόγους. Το ρομαντικό ειδύλλιο έχει προκαλέσει πολλά σχόλια, με αποκορύφωμα τις πρόσφατες φωτογραφίες του ζευγαριού σε μια εκδρομή στη θάλασσα.

Τα πιο πρόσφατα παπαρατσικά ντοκουμέντα του έρωτά τους: Ο Hiddleston φοράει μέσα στη θάλασσα (!) t-shirt που λέει "I (LOVE) T.S.". Είναι φυσικά αμάνικο, ώστε να φαίνεται και το, πιθανότατα προσωρινό, τατουάζ στο μπράτσο του με το αρχικό, πάλι, της τραγουδίστριας. Στην παρέα ήταν διάσημα top models -φίλες της Swift- αλλά και ο ηθοποιός Ryan Reynolds με την έγκυο σύντροφό του Blake Lively. Οι φωτογραφίες από παραλία του Rhode Island των ΗΠΑ, δείχνουν την παρέα να διασκεδάζει, χωρίς φαινομενικά να έχει αντιληφθεί την παρουσία των φωτογράφων.

Αν και όλα αυτά δεν σχετίζονται με την υποκριτική ικανότητα του ηθοποιού, ίσως τελικά επιδράσουν στο πώς θα εξελιχθεί η καριέρα του από δω και έπειτα. Οι βρετανικές εφημερίδες παίρνουν θέση στο ζήτημα και αναφέρουν πως πλέον έχασε την ευκαιρία να κερδίσει έναν ρόλο που σίγουρα θα άλλαζε ριζικά την καριέρα του. Ο Hiddleston ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον ρόλο του επόμενου James Bond και μέχρι τώρα ήταν σίγουρα το πιο αγαπητό όνομα που είχε ακουστεί και φαινομενικά το πιο ταιριαστό. Όμως όλη αυτή η υπερέκθεση, αλλάζει τελείως τα δεδομένα και τον βγάζει εκτός συζητήσεων όπως αναφέρει πηγή από το χώρο στην Evening Standard, στο Λονδίνο. "Ο Bond χρειάζεται έναν αέρα μυστηρίου, το δημόσιο ειδύλλιο με την Taylor τον έκανε εντελώς ακατάλληλο." σημειώνει χαρακτηριστικά ενώ και άλλα δημοσιεύματα καταθέτουν αντίστοιχες εκτιμήσεις.

Θέση για το θέμα παίρνει όμως και ο βρετανός, δημοφιλής και πάντα αιρετικός, Piers Morgan o oποίος συμφωνεί και επαυξάνει. Ο Morgan "μαλώνει" τον Hiddleston για την προβολή της σχέσης του και σε ένα πύρινο άρθρο στην Daily Mail αναφέρει πως απλά κλότσησε την ευκαιρία να γίνει ένα από τα θρυλικά ονόματα που θα έχουν υποδυθεί τον εμβληματικό ρόλο.

Οι Βρετανοί είναι μάλλον απογοητευμένοι με τη σχέση αυτή και στα μάτια τους, ο ηθοποιός μοιάζει να έχει γίνει το boytoy της ποπ σταρ. Μέχρι και πριν λίγο καιρό, ο Hiddleston ήταν ένας ηθοποιός που κρατούσε τη ζωή του μακριά από τους παπαράτσι και τα κοσμικά, αλλά πλέον το πρόσωπό του είναι παντού. Αν και αυτό δεν θα έπρεπε κανονικά να προβληματίζει την ομάδα που διαχειρίζεται το branding του 007, γιατί απλά σημαίνει περισσότερη δημοσιότητα, εδώ κρίνεται ως "ακατάλληλη" δημοσιότητα. Από την άλλη όμως, κάποιοι ισχυρίζονται πως μπορεί ο Hiddleston να μην βάλει το κοστούμι του διάσημου πράκτορα, αλλά πως μια εντελώς καινούργια κινηματογραφική καριέρα είναι μπροστά του γιατί είναι δεδομένο πως αυτή τη στιγμή, πολλά μεγάλα στούντιο βλέπουν τον επόμενο πρωταγωνιστή που θα τους γεμίσει τα ταμεία με μια ρομαντική κομεντί ή ένα μελό, ερωτικό δράμα.

Πολιτισμός
4

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Έχω χάσει πάσα ιδέα και πολύ αμφιβάλλω αν πλέον τον θεωρούν κατάλληλο για τον ρόλο του Bond.. Και αυτή η υπερπροσπάθεια, σώνει και ντε να δείξουν ότι είναι μαζί, είναι πολύ ύποπτη και λογικά είναι στημένο, δεν εξηγείται αλλιώς.. Ίδωμεν..
Εύχομαι οι Άγγλοι να αλλάξουν γνώμη...ο Hiddlestone είναι απίστευτος ηθοποιός και απότι φαινόταν πριν τα μπλέξει με την Swift ήταν και γαμάτος άνθρωπος. Τώρα που μας δείχνει ένα μέρος της ερωτικής του ζωής απλά είναι πιο ανθρώπινος.. δηλαδή αν δεν είναι σνομπ στην πραγματική ζωή κάποιος δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο του Bond; το θέμα είναι να παίζει σωστά!!κ ο Hiddlestone πιστεύω μπορεί!!
Δλδ όσοι κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από το φως της δημοσιότητας είναι σνομπ;Απλώς αυτός με την βλαχοαμερικάνα το παρακάνανε.Μόνο μέσα στην κρεβατοκάμαρα τους δεν καλέσανε τους παπαράτσι(ακόμη).Αυτή η συμπεριφορά σαφώς και δεν ταιριάζει σε κάποιον που φιλοδοξεί να παίξει τον Μποντ.