Οργή και "ανθρωποκυνηγητό" μετά από σοκαριστικό βίντεο με άντρα που πετά ένα κουτάβι από οροφή κτιρίου στην Ινδία

Οργή και "ανθρωποκυνηγητό" μετά από σοκαριστικό βίντεο με άντρα που πετά ένα κουτάβι από οροφή κτιρίου στην Ινδία Facebook Twitter
4

 

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, ένα ενοχλητικά αποτρόπαιο βίντεο που δείχνει έναν Ινδό να πετά ένα σκυλί από την οροφή ενός κτιρίου στη νότια πόλη του Chennai έχει προκαλέσει αίσθηση και κάνει το γύρο του κόσμου. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας, αλλά το συγκεκριμένο βίντεο είναι ένα από τα πιο σοκαριστικά που έχουν κυκλοφορήσει. Επιλέγουμε να μη το δείξουμε και να αρκεστούμε μόνο στο σχόλιο πως η στιγμή που ο σκύλος χτυπά με ορμή στο έδαφος και ακούγεται να σφαδάζει είναι ίσως αυτό που πυροδότησε και τη θύελλα αντιδράσεων.

Το βίντεο έγινε share σε χιλιάδες ποστς σε social media, τοπικά αλλά και διεθνή μέσα και οι ντόπιοι ακτιβιστές ξεκίνησαν μια καμπάνια για να βρεθούν οι δράστες, αυτός που ρίχνει το ζώο από την οροφή και αυτός που καταγράφει το βίντεο.

Μετά από μεγάλη κινητοποίηση και ενώ το βίντεο κατέκλυσε το διαδίκτυο, ο δράστης αναγνωρίσθηκε και είναι φοιτητής της ιατρικής σχολής Μadha Medical College που ονομάζεται Gautam S. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι συμφοιτητές του τον είχαν αναγνωρίσει αμέσως, αλλά εκείνος απειλούσε να τους κάνει κακό αν αποκάλυπταν κάτι. Τελικά διέρρευσαν την ταυτότητά του, αλλά ο δράστης παραμένει εξαφανισμένος και ασύλληπτος αν και μάλλον σύντομα θα πέσει στα χέρια της αστυνομίας. Σε εξέλιξη είναι ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του και στην επιχείρηση εντοπισμού του συνδράμουν πολλές οργανώσεις οι οποίες έχουν πεισμώσει και θέλουν οπωσδήποτε να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Η Humane Society International προσφέρει ανταμοιβή 1.500 $ σε όποιον δώσει πληροφορίες και δεκάδες ακόμη οργανώσεις καλούν τα μέλη τους να μοιραστούν τις φωτογραφίες του για να βρεθεί. Τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί δεκάδες περιστατικά κακοποίησης ζώων και κυρίως σκύλων στη Ινδία.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια