ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2016 | 23:53

Μικρο θεμα 4

Απαιτω σεβασμο στα σχολια σας ειμαι 23 χρονων.Απαιτω σεβασμο και κατανοηση αυτα...σας ευχαριστω
8
 
 
 
 
σχόλια
Εκτός από σεβασμό απαιτείς και κατανόηση. Εσύ γιατί δε κατανοείς ούτε σέβεσαι τις απόψεις μας; Εσύ δέχεσαι μόνο αυτό που θες να ακούσεις. Ε λυπάμαι, αυτό δεν γίνεται. Ναι μπορεί ορισμένοι να σου μίλησαν άσχημα αλλά και εσύ εξακολουθείς να προκαλείς.
Μπορεί κάποια σχόλια να ήταν παραπάνω αυστηρά και απότομα, αλλά έχε κατά νου δύο πράγματα. Πρώτο, όταν παρεκτρέπεται κάποιος σε μεγάλο βαθμό δύσκολα να τον φέρεις στα συγκαλά του με ένα "πούπουλο". 'Ενα "χαστούκι" πιθανό να τον συνεφέρει πιο αποτελεσματικά και πιο γρήγορα.Δεύτερο, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες αντοχές σε μ*κίες, ούτε τα ίδια κριτήρια για να σου βάλουν Χ.'Οταν λοιπόν βλέπεις οτι η πλειοψηφία εξαγριώνεται, μπορείς εύκολα να συμπεράνεις οτι αφού δε σε αποδέχεται το κοινωνικό σύνολο, μάλλον την ίδια αντίδραση θα έχεις και από το άτομο στο οποίο αναφέρθηκες.Το "βράσε στο ζουμί σου" σημαίνει δέξου το λάθος, ανάλαβε ευθύνη και βίωσε τον πόνο της απώλειας. Τύψεις, ενοχές και το να μετανοιώσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, προκειμένου να προχωρήσεις κάνοντας την αυτοκριτική σου κι αποφεύγοντας τα ίδια λάθη.Το να τον θέλεις πίσω τόσο σύντομα και να τον ζητάς επιτακτικά δείχνει να μην έχεις καταλάβει και πολλά, ακόμα κι οτι αποφεύγεις να πονέσεις εσύ, ενώ έχεις πονέσει τον άλλον τόσο πολύ.
Τον σεβασμό τον κερδιζουμε χρυσο μου.Λαθος τα εμαθες τα πραγματα. Μαθε τωρα πως καθε πραξη εχει και την επιπτωση της. Σωσε οση αξιοπρέπεια σου εμεινε και φυγε μακρια του.
Έγραψες το πρόβλημα σου, σου απάντησαν κάποια άτομα και επειδή δε σου άρεσαν οι απαντήσεις γράφεις ξανά και ξανά το ίδιο. Τώρα που άρχισαν να σε τρολάρουν μετά τις τόσες επαναλήψεις παραπονιέσαι για έλλειψη σεβασμού και bullying.