ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2016 | 01:23

Συμπτώματα εγκυμοσύνης

Εχω 1 εβδομάδα καθυστέρηση και εχω φρικάρει τελείως. Ειμαι 17 και παίρνω αντισυλληπτικά επειδη εχω πολυκυστικες ωοθήκες και σταθεροποιούν τον κύκλο. Επίσης εχω συχνούς εμετούς και ιδιαίτερα το πρωι η ναυτία με ταλαιπωρεί πολυ. Το αγόρι μου παντα βάζει προφυλακτικό και ποτε δεν προσέξαμε μεχρι τωρα να εχουμε κάποιο ατύχημα. Παίζει να ειμαι έγκυος; Εχω γυναικολόγο αλλα φοβαμαι πολυ να του το πω ποσο μάλλον στη μανα μου.
5
 
 
 
 
σχόλια
Με τα αντισυλληπτικά δεν παράγεις ωάρια οπότε σίγουρα δεν είσαι εκτός αν έχεις παραλείψει χάπι οπότε πάρε κάνα τεστ να είσαι σίγουρη και αν τα συμπτώματα επιμένουν να μιλήσεις με το γυναικολόγο σου.
Αυτά τα συμπτώματα είναι από τα αντισυλληπτικα έπαιρνα και εγώ για τον ίδιο λόγο. Δύσκολο να είσαι απλά πάρε και ένα τεστ. ..γιατί συνήθως με τα αντισυλληπτικα δεν μένεις. ..
Αν και με προφυλάξεις και χάπια ταυτόχρονα, πιο πολύ για ψυχοσωματικό μου κάνει, μήπως φοβάσαι ότι θα μείνεις έγκυος και σωματοποιείς συμπτώματα από τος αγχος; Όπως και να έχει, εγώ δεν είμαι ειδικός, όσο μου κόβει τόσα λέω. Καλύτερα να απευθυνθείς σε γυναικολόγο. Επίσης, οι μαμάδες δεν δαγκώνουν.