ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

H Eνωση Φωτορεπόρτερ επιβεβαιώνει το "βρωμιάρη Έλληνα" του Γερμανού πρώην υπουργού

H Eνωση Φωτορεπόρτερ επιβεβαιώνει το "βρωμιάρη Έλληνα" του Γερμανού πρώην υπουργού Facebook Twitter
3

Με ανακοίνωση της η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας επιβεβαιώνει το περιστατικό της ρατσιστικής φραστικής επίθεσης Γερμανού πρώην υπουργού σε Έλληνα φωτορεπόρτερ, μέσα στο Μαξίμου, κατά την συνάντηση του αντικαγκελαρίου Γκάμπριελ με τον Πρωθυπουργό.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αρχή άνδρα δείκνυσι: Kαταδικάζει η Ένωση Φωτορεπόρτερ την απαξιωτική αντίδραση του πρώην υπουργού Μεταφορών της Γερμανίας. Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε.) καταδικάζει την απαξιωτική αντίδραση του πρώην υπουργού Μεταφορών της Γερμανίας, Πέτερ Ραμσάουερ που, στις 30 Ιουνίου, αποκάλεσε εντός του Μαξίμου «βρωμιάρη Έλληνα» τον φωτορεπόρτερ που τον έσπρωξε κατά λάθος ενόσω εργαζόταν.

 

Η Ε.Φ.Ε., αναγνωρίζει ότι η μεγαλύτερη πρόκληση που θέτει η εξουσία σε όσους την κατέχουν συγκυριακά είναι η σεμνή διαχείρισή της. Συνεπώς, θεωρεί αυτονόητο ότι η εκδήλωση αλαζονείας υποτιμά αποκλειστικά τον αλαζόνα».

 

Ο Γερμανός Χριστιανοκοινωνιστής, πρώην υπουργός, αρνήθηκε στη συνέχεια ότι προέβη στη φραστική επίθεση.  

3

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Και η άχρηστη πληροφορία της ημέρας σχετικά με αυτό το ρατσιστικό υποκείμενο: είναι θείος της Sandra Bullock...(http://www.sueddeutsche.de/panorama/promiblog-zu-prominenten-verwandten-zu-tisch-mit-peter-und-sandra-1.1700495)
Συγκέντρωση όλοι μπροστά στη γερμανική πρεσβεία να αυτομαστιγωθούμε,να σκίσουμε τα ρούχα μας και να ρίξουμε στάχτη στα μαλλιά μας ως ελάχιστες συμβολικές ενέργειες συγγνώμης που ένας βρωμιάρης Έλληνας άγγιξε βόρειο άρειο Γερμανό!Οργανωτές:Τζήμερος,Ισκάρ και Χειμωνάς!Ελέησέ μας εξοχωτάτη!