ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2016 | 17:46

Μικρο θεμα 2

ΕΙχα γραψει και χτες..πως να τον κανω να γυρισει? ΔΕΝ μου απαντα σωστα , με πληγωνει μου λεει να φυγω ΓΤ? για ενα λαθος,με βριζει και ποναει η καρδια μου....τον αγαπω αλλα δεν θελει ...γτ θα τον κερδισω πισω θελω πμως να μου πειτε πως?????Εκλαψα αλλα δεν λυγισε δεν ειναι αυτος που αγαπησα sos γτ τον θελω ξανα ,μην μου φυγει..Ειμαι γυναικα 23 και αυτος αγορι 26 αλλα τον θελω..Παρακαλουνται γυναικειες γνωμες2 βδομαδες και η ζωη μου ειναι ποια λιγη
5
 
 
 
 
σχόλια
Τόσο κράξιμο εφαγες βρε κορίτσι μου χθες και όμως εκεί επιμενεις και ξαναγραφεις.Οντως,έκανες ένα λαθος,αλλά ένα λάθος βαρύ που πληγώνει πολύ τον άλλον.Αστον λίγο ησυχο,τον εθιξες ασχημα και κάθε φορά που σ ακούει πιθανά να θυμάται την χοντραδα που πεταξες.Αν θες τόσο διακαως να σε συγχωρέσει,άσε να περάσουν κάνα 2 βδομάδες και πήγαινε κ βρες τον και ζητά συγγνώμη σοβαρά χωρίς κλάματα και χειριστικες κατινιες.
"2 βδομαδες και η ζωη μου ειναι ποια λιγη"H ορθογραφία σου να δεις πόσο λίγη είναι.Λοιπόν, άκου.Έκανες πολύ χοντρή μαλακία.Ολόσωστα έγραψες χθες ότι θα προτιμούσες να σε χτυπούσε.Θα ήταν πολύ λίγο μπροστά σ' αυτό που του έκανες, γιατί από ένα χτύπημα στο σώμα συνέρχεται κανείς, αλλά αυτό που του έδωσες εσύ δε θα το ξεπεράσει ποτέ στη ζωή του.Θα τον καθορίσει και θα επηρεάσει την ψυχική και σεξουαλική του ζωή για πάντα.Ακόμα κι όταν, μετά από χρόνια, εσένα θα σου έχει περάσει ο καημός να τον ξαναδείς, αυτός θα παλεύει με το τραύμα του.Επομένως:Αποδέξου το λάθος σου και ανάλαβε τις ευθύνες σου.Που θα πει: πάψε να μυξοκλαίς και ασ' τον ήσυχο.Μάθε να ζεις με τις συνέπειες των σφαλμάτων σου.Αν είσαι στοιχειωδώς σοβαρή, παρ' το απόφαση ότι φταις και ότι έχει δίκιο που σε γράφει.Επιτέλους, ζωή χωρίς πόνο δεν υπάρχει.Κόψε, λοιπόν, τα μελοδράματα στη λάιφο και θέρισε ό,τι έσπειρες.Μόνον έτσι, πονώντας από την απώλεια και αναλογιζόμενη τις ευθύνες σου για τη διάλυση της σχέσης, μπορεί κάποια στιγμή να βελτιωθείς ως άνθρωπος και να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.Τώρα, αν θες παυσίπονα λόγια παρηγοριάς σε στυλ "τράβα μπρος και μη σε μέλει", η λάιφο έχει ανεξάντλητο κοινό για τέτοιες ανέξοδες ατάκες.Επιλογή σου είναι.
ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΗ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ; ΚΛΑΝΙΑ;Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ...ΜΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΗΞΕΙΣ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗ. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ!
Δεν αξίζει να κλαις και να παρακαλάς για κανέναν. Πρέπει να μην καταπατάς την αξιοπρέπειά σου και να μην πέφτεις τόσο χαμηλά. Όσο τον κυνηγάς τόσο θα σε κλωτσάει και θα σε θεωρεί δεδομένη. Αναρωτήθηκες ποτέ ότι μπορεί να του αρέσει να τρέχεις σαν σκυλάκι πίσω του? Η αδιαφορία είναι το καλύτερο όπλο.

Final 4 Euroleague LIVE