ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2016 | 18:07

Έχω ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!!

Έχω γενέθλια και όλοι οι φίλοι μου άφαντοι.. Η μάνα μου μου είπε ένα χρόνια πολλά και πάει καθάρισε λέει... Όσο για τον πατριό μου ούτε που το θυμήθηκε... Εγώ για τα γενέθλιά του του είχα φτιάξει ολόκληρη τούρτα, τόσες ώρες, τόσος κόπος... Υ. Γ. Ξέρω ότι κάνεις δεν πρόκειται να απαντήσει απλώς ήθελα να τα πω κάπου και ας είναι η οθόνη του κινητού μου...
16
 
 
 
 
σχόλια
Χρονια πολλα ,με υγεια και ολα τα καλα να εχεις!!! ομως τα καλα δεν εξαρτωνται απο αυτη τη μερα!!! Κανε σου εσυ ενα δωρο(κανε περιποιηση στον εαυτο σου/πηγαινε μια βολταρα/ακου τις μουσικαρες σου/παρε σου μια τουρταρα και σκιστην)Σκεψου οτι καποιοι θελουμε να την ξεχναμε ,εσυ τουλαχιστον σε θυμηθηκες και σου αφιερωθηκες!!! love+hugs!!! ;)
Χρόνια μας πολλά ρεε!! Έχω κι εγώ γενέθλια σήμερα και είμαι σχεδόν στην ίδια φάση καθώς ορισμένες κοπέλες που θεωρούσα πολύ καλές μου φίλες με έγραψαν κα-νο-νι-κό-τα-τα. Δες όμως πόσος κόσμος κινητοποιήθηκε για να σου ευχηθεί!! Επειδή έτυχε να μπλέξεις με ανθρώπους που δεν σε εκτιμούν δεν σημαίνει ούτε ότι δεν αξίζεις αγάπη και προσοχή, ούτε ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να στα χαρίσουν απλόχερα!! Και πάλι πολύχρονος/η και ότι επιθυμείς να το αποκτήσεις.
Τα γενέθλια είναι υπερεκτιμημένα κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσαμε να γιορτάζουμε τόσα άλλα σημαντικά πχ τη μέρα που έφαγες το καλύτερο σουβλάκι, τη μέρα που είδες κάποιον και σου'ρθε ντουβρουτζά (ασχέτως που έκανε οτι δε σε πρόσεξε), τη μέρα που σου πέτυχε το σουφλέ, τη μέρα που κατάφερες να βγάλεις δύο ίδιες κάλτσες απ'το πλυντήριο, τη μέρα που έφαγες ρεβύθια γάστρας χωρίς να γίνεις αεριοπροωθούμενο και τόσες άλλες μέρες που θα περιέγραφα αν ήξερα οτι είσαι +18.'Αντε βρε χρόνια πολλά :)
πες τα βρε λεμον!!!! αμαν πια, με αυτα τα γενεθλια///και δωστου¨"τα ποσα κλεινεις??"/"ποτε κερνας??"/"αααλλος ενας χρονος στην πλατουλα σου..."/"τωρα μεγαλωσες ,δεν θελεις δωρα.ετσι δεν ειναι"/..κατι ψευτικα χρονια πολλα απο τον ξαδερφο/φιλο στα ανω γαμιδια που το θυμηθηκε(λογω fb)νταξξξξ σημαντικη μερα για την ανθρωποτητα η γεννηση μου αλλα cooollll..
Χρόνια καλά, πολλά, υγεία, μαγεία και πολλή αγάπη, που καθώς βλέπετε, εδώ στη lifoland τη σκορπάμε απλόχερα! Σιγά μη σας αφήσουμε μόνο/η τέτοια μέρα. Ο κόσμος της lifoπαρέας στα πόδια σας. ;)
Χρόνια πολλά και καλά!! Μη στεναχωριέσαι, θα έρθει εκείνη η στιγμή που θα έχεις τους ανθρώπους που θα θες δίπλα σου και δεν θα το θυμάσαι καν.. Υγεία να έχεις και όλα τα άλλα έρχονται!!