Απίστευτο, αλλά το αμάξι του παρκαρίσματος της χρονιάς επέστρεψε στον τόπο του "εγκλήματος"!

Απίστευτο, αλλά το αμάξι του παρκαρίσματος της χρονιάς επέστρεψε στον τόπο του "εγκλήματος"! Facebook Twitter
16

Χτες γράψαμε για τον ασυνείδητο οδηγό που πάρκαρε το αυτοκίνητό του πάνω στην πλατεία Συντάγματος, δίπλα από την είσοδο του μετρό.  

Μάλιστα ο ίδιος ο Δήμαρχος Αθηναίων ο Γιώργος Καμίνης ήταν αυτός που τουίταρε χτες τη φωτογραφία με το εξωφρενικό παρκάρισμα. 


Το αμάξι του οδηγού ακινητοποιήθηκε με δαγκάνες, κι ο οδηγός έφαγε πρόστιμο. 

Μία μέρα πέρασε από τότε.

Και σήμερα το απόγευμα, ο φίλος των Μικροπραγμάτων ο Φίλιππος, βρέθηκε στο Σύνταγμα, πηγαίνοντας στη συγκέντρωση μνήμης για τα θύματα του Ορλάντο. Μαντέψτε τι είδε:

 

Πρόκειται για σημερινή φωτογραφία που μου έστειλε πριν από λίγο.

Χωρίς κανένα σχόλιο...

[+] 

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν θέσεις στάθμευσης, θα κάνει κάτι ο Καμίνης; Είναι κατάσταση αυτή το μεγαλύτερο μέρος του κέντρου να είναι αποκλεισμένο;Αν δεν μπορούν να φτιάξουν το κέντρο (που αποδεδειγμένα δεν μπορούν) ας *αποκεντρώσουν* επιτέλους τις υπηρεσίες. Να μην χρειάζεται να πας εκεί.Εγώ καταλαβαίνω αυτόν που πάρκαρε πάνω στην πλατεία.
Το να πάει δηλαδή κάποιος με τα ΜΜΜ στο κέντρο είναι αδιανόητο ε; Αλλά βέβαια μη ξεβολευτεί ο Έλληνας από το αυτοκινητάκι του και πάρει κανένα μετρό και κολλήσει και τίποτα..
Είναι εντυπωσιακό πάντως ότι δεν υπήρξε ούτε μια απάντηση στο αρχικό σου σχόλιο που να λέει ...που να το βάλει :Ρ(Ίσως να υπήρξε αλλά να κόπηκε από τον moderator βέβαια)Σχετικό-άσχετο που έχω ακούσει για πάρκινγκ (το έχει πει θεσσαλονικιός) : - Α ρε, αυτό το μαρτύριο με το παρκινγκ δεν αντέχεται.... δεν θα κερδίσω όμως το λοττο;-Τι θα κάνεις αν κερδίσεις το λόττο;-Θα αγοράσω έναν τόνο βαζελίνη και θα το βάζω στον κ... μου.
Είμαστε σίγουροι ότι δεν ανήκει σε κάποιον βουλευτή; Μου κάνει εντύπωση πώς,αμέσως μετά την δαγκάνα, είχε το θράσος να ξαναπαρκάρει εκεί με την άνεση της ατιμωρισίας. Μήπως ξέρει ο κ. Καμίνης; Επίσης, ξέρουμε αν ξανα..δαγκώθηκε ή έμεινε ανέπαφος αυτήν την φορά;