H συγκλονιστική ανταλλαγή sms κατά τη διάρκεια του μακελειού στο Ορλάντο: «Μανούλα σ' αγαπώ... Έρχεται. Θα πεθάνω!»

H συγκλονιστική ανταλλαγή sms κατά τη διάρκεια του μακελειού στο Ορλάντο: «Μανούλα σ' αγαπώ... Έρχεται. Θα πεθάνω!» Facebook Twitter
4

 

H συγκλονιστική ανταλλαγή sms κατά τη διάρκεια του μακελειού στο Ορλάντο: «Μανούλα σ' αγαπώ... Έρχεται. Θα πεθάνω!» Facebook Twitter

Η Mina Justice κοιμόταν βαθιά όταν έλαβε το πρώτο sms απ' τον γιο της Eddie Justice που βρισκόταν στο γκέι κλαμπ Pulse του Ορλάντο. 

  

«Μανούλα σ' αγαπάω», έλεγε το πρώτο μήνυμα. Ήταν 2:06 το πρωί. «Στο κλαμπ, πυροβολούν». Η Mina Justice προσπάθησε να του τηλεφωνήσει αλλά δεν πήρε απάντηση. Μισοκοιμισμένη του έστειλε SMS που ρωτούσε αν είναι καλά. 

 

Στις 2:07 ο Έντι έγραψε: «Παγιδευμένος στην τουαλέτα.»

Η μητέρα του τον ρώτησε σε ποιο κλαμπ, κι αυτός απάντησε «Στο Pulse, στο κέντρο. Πάρε την αστυνομία.»

Κι ένα λεπτό αργότερα έγραψε: «Θα πεθάνω». 

Ξύπνια πια για τα καλά, η Mina Justice πήρε την αστυνομία και έστειλε στο γιο της μερικά μηνύματα ακόμη: «Του παίρνω τώρα... Είσαι ακόμα εκεί; Απάντησε στο τηλέφωνο! Πάρε τους. Πάρε με»

 

Η αστυνομία της ζήτησε να παραμείνει στη γραμμή, κι αυτή δε μπορούσε να φανταστεί ποιος θα μπορούσε να θέλει να σκοτώσει το γιο της. Γνώριζε πως ήταν γκέι, και πως διασκέδαζε στο κλαμπ. Ήταν πρόσχαρο παιδί, καλό με όλους, του άρεσε το φαγητό και η γυμναστική. Είχε χιούμορ κι έκανε τους γύρω του να γελούν. Δούλευε ως λογιστής και ζούσε σε ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο του Ορλάντο. Άρχισε να ανησυχεί πραγματικά. 

 

Στις 2:39, μισή ώρα μετά το πρώτο του sms, ο Έντι της έγραψε: «Κάλεσέ τους μανούλα, τώρα.»

Της έγραψε πως ήταν στην τουαλέτα. 

«Έρχεται», είπε. «Θα πεθάνω». 

Η Mina Justice ρώτησε το γιο της αν υπήρχαν τραυματίες. «Πολλοί. Ναι» της απάντησε στις 2:42. 

 

Όταν δεν της απαντούσε τα επόμενα λεπτά του έστειλε αρκετά μηνύματα. Ήταν με την αστυνομία; 

 

«Όχι» της απάντησε τελικά μετά από τέσσερα λεπτά. «Ακόμα στην τουαλέτα. Μας έκλεισε αυτός. Πρέπει να έρθουν τώρα να μας πάρουν!». 

 

Στις 2:49 η μητέρα του του έγραψε ότι η αστυνομία είχε φτάσει στο κλαμπ και του είπε να την ενημερώσει όταν τους δει. 

«Βιαστείτε!» έγραψε αυτός: «Είναι στην τουαλέτα μαζί μας.»

«Είναι ο άντρας αυτός στην τουαλέτα μαζί σας;» ρώτησε έντρομη αυτή. 

Στις 2:50 ο Έντι απάντησε: «Είναι τρομοκράτης», και λίγο μετά έστειλε το τελευταίο του sms: «Ναι». 

Η μητέρα του δεν έλαβε άλλο μήνυμα. Πέρασε τη νύχτα κοντά στο κλαμπ ελπίζοντας να μάθει νέα απ' την αστυνομία. Δεν γνώριζε αν ο γιος της είχε τραυματιστεί, αν ήταν ζωντανός ή όχι. 

Μόλις το πρωί οι αρχές της ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα.

Ο Έντι ήταν, τελικά, ανάμεσα στους τουλάχιστον 50 νεκρούς...

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
«Μανούλα σ' αγαπώ... Έρχεται. Θα πεθάνω!» Πηγή: www.lifo.grπονάει η καρδιά σου και μόνο που το διαβαζεις, πόσο μάλλον να το βιώσεις.προσπαθω να καταλαβω τι πρόβλημα έχει αυτος/η που εχει βάλει "οχι" στο σχόλιο σου!Ακόμη και εαν δεν είσαι γονιός πόσο δύσκολο ειναι καποιος να κατανοήσει - ελάχιστα έστω - τον πόνο, την αγωνία που βίωσαν μανα και παιδι! δεν ξερω δεν έχω λόγια...
Σωστά, μη στοχοποιήσουμε τους καλοκάγαθους και ευπροσάρμοστους Μουσουλμάνους, θα γίνουμε σαν τους κακούς ρατσιστές!Άι σιχτίρ πια με την υποκρισία των αλληλέγγυων και των κομπλεξικών, μερικά πράγματα είναι ολοφάνερα και δε γίνεται να κάνουμε πως δε συμβαίνουν.