ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2016 | 19:59

Ολίγον διπρόσωπη?

Για την κοπέλα μου πρόκειται. Πολλές φορές δίνει συμβουλές σε φίλες της που μπορεί να νιώθουν ανασφάλεια για το σώμα τους. Γεμάτη αυτοπεποίθηση τους προτρέπει να μη δίνουν σημασία στα σχόλια των άλλων, και ότι είτε περιττά κιλά είτε κυτταρίτιδα, να αγνοούν τα αρνητικά σχόλια από απαίσιους ανθρώπους, και να αγαπάνε το σώμα τους όπως και να είναι. Αυτό κάνει βέβαια όταν συζητάει για σώμα γυναικών. Όταν σχολιάζει σώματα αντρών, τις λίγες φορές που ήμουν δίπλα όταν το έκανε, είναι συνέχεια: ''δε μπορώ να καταλάβω ποια θα έκανε σχέση με κάποιον τόσο κοντό, ίου.'' ''Χαχα όσο βάρος και να έπαιρνε ο τάδε, πάλι 1.70 κοντός θα'ναι, καλή τύχη στην επόμενη ζωή.'' Κάποια στιγμή δε κρατήθηκα και της είπα Για ποιο λόγο τους κρίνεις εμφανισιακά εσύ που έλεγες πόσο απαίσιο πράγμα είναι αυτό; Δηλαδή αν ήμουν 1.70 δε θα με ήθελες και θα με σχολίαζες αρνητικά;Με κοίταζε στα μάτια κι άργησε 3 δευτερόλεπτα να απαντήσει, ξέρετε από εκείνα τα δευτερόλεπτα που φαίνεται λες και κρατούν παραπάνω. Φυσικά και θα σε ήθελα, άλλο εσύ μωρό μου, είπε. Δεν έπεισες κανένα. Τι φάση?
2
 
 
 
 
σχόλια
Διπρόσωπη, δεν νομίζω. Υποκρίτρια ναι (sorry κιολας!) Ξερεις, όταν είμαστε χαλαροί και με ανθρώπους που αγαπάμε είμαστε και ειλικρινείς. Τωρα αυτά τα λέει στις φίλες της για να τις παρηγορήσει. Προφανώς, και δεν θα μπορούσε να τις προσβάλει κατάφωρα, όπως κάνει στους άλλους που είναι ξένοι και δεν ειναι παρόντες. Μάλλον έχει θέμα με την εξωτερική εμφανιση, αλλά ενταξει χαλάρωσε. Δυστυχώς το 80% των ανθρώπων( και λίγο λέω) κρίνουν σκληρά με βάση την εμφανιση. Κακό; Σαφέστατα! Σπάνιο; Καθόλου!
Δεν θα το πώ διπροσωπία, μια προοπτική είναι οτι η κοπέλα σου νιώθει ασφάλεια μαζί σου και λογικά για αυτό εκφράζει σκέψεις που ίσως κανονικά να μην έλεγε. Επίσης μπορεί να πιστεύει πως σχολιάζοντας αρνητικά άλλους άντρες κάνει εσένα να νιώθεις πιο ελκυστικός, πως δεν κινδυνεύεις απο αυτούς. Σκέψου το.Αφού σε ενοχλεί η συμπεριφορά της εξήγησέ της το με ήρεμο τρόπο χωρίς να την κατηγορείς, και φυσικά μην κάνεις το λάθος να σχολιάσεις την εμφάνιση άλλων γυναικών αν δεν θέλεις ούτε εκείνη να σχολιάζει άλλους άντρες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ