Τρίκαλα: Ποινή φυλάκισης 111 ετών στον 53χρονο δάσκαλο για αποπλάνηση 8 μαθητών

Τρίκαλα: Ποινή φυλάκισης 111 ετών στον 53χρονο δάσκαλο για αποπλάνηση 8 μαθητών Facebook Twitter
3

Ποινή 111 ετών σε πρώτο βαθμό επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας στον 53χρονο δάσκαλο Παναγιώτη Παπακώστα, ο οποίος ασέλγησε σε βάρος 8 μαθητριών Δημοτικού Σχολείου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρικκαίων όπου δίδασκε τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα trikalanews.gr, στον 53χρονο επιβλήθηκε η ποινή των 111 χρόνων (εκτιτέα 25 έτη) για τα αδικήματα της αποπλάνησης και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια σε βάρος οκτώ παιδιών, μαθητών του σχολείου, με το κατηγορητήριο κακουργηματικών πράξεων «της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή και της κατάχρησης ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή».

Όπως αναφέρει το.trikaladay.gr, o 52χρονος δάσκαλος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και τόνισε πως οι μαθήτριες παρεξήγησαν τη διαχυτικότητά του.


Τελικώς, το δικαστήριο τον έκρινε ομόφωνα ένοχο (7-0 ) μη αναγνωρίζοντάς του κανένα ελαφρυντικό και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 111 χρόνια με δικαίωμα έφεσης.



3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Με τέτοια ποινή είναι σπάνιο πολύ το ενδεχόμενο να δοθεί ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση. Πάντως για να ενημερωθεί ο κόσμος, αφού συμπληρώσει 8 και κάτι χρόνια στη φυλακή θα μπορεί να βγει.