Ένα μουσείο αποφάσισε να δημοσιεύσει το βίντεο με τον χειρότερο επισκέπτη που είχε ποτέ

Ένα μουσείο αποφάσισε να δημοσιεύσει το βίντεο με τον χειρότερο επισκέπτη που είχε ποτέ Facebook Twitter
2

Το Εθνικό Μουσείο Ρολογιών στην Πενσιλβάνια αποφάσισε ότι θα έπρεπε να δώσει στη δημοσιότητα το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας σε έναν από τους χώρους του προκειμένου να δώσει ένα ευκρινές παράδειγμα για το λόγο που όλοι οι επισκέπτες πρέπει να σέβονται έναν βασικό και απαράβατο κανόνα όλων των μουσείων: "Παρακαλώ μην αγγίζετε".

Ο επισκέπτης που πρωταγωνιστεί στο βίντεο δεν τήρησε τον κανόνα και εξαιτίας του καταστράφηκε ένα σπάνιο ρολόι από τη συλλογή των εκθεμάτων.

Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα και μια γυναίκα που επισκέφθηκαν το μουσείο στην κομητεία Lancaster County την περασμένη Τρίτη. Το ζευγάρι δείχνει να εντυπωσιάζεται από ένα ξύλινο, γλυπτό ρολόι, δημιούργημα του καλλιτέχνη James Borden. Τότε ο άντρας αποφασίζει να επεξεργαστεί λίγο καλύτερα τον μηχανισμό του και δοκιμάζει να δει αν και πώς λειτουργεί. Μετά από πολλαπλές δοκιμές και επιμονή, το ρολόι βρίσκεται στο δάπεδο σε κομμάτια.

Στο βίντεο φαίνεται το ρολόι να πέφτει από τον τοίχο, και ο επισκέπτης να προσπαθεί κάπως να σώσει την κατάσταση, δοκιμάζοντας μάταια να το ξανακρεμάσει. Αν και στη συνέχεια φαίνεται πως εγκαταλείπει άρον άρον το σημείο, ο διευθυντής παραδέχεται πως απλά έσπευσε να βρει έναν υπάλληλο για να τον ενημερώσει για όσα είχε κάνει. Ωστόσο, πρόσθεσε πως αν και εργάζεται δέκα χρόνια στο μουσείο, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπει έναν επισκέπτη να καταστρέφει κάτι, αν και οι άνθρωποι συνεχώς παραβαίνουν τον κανόνα και αγγίζουν πράγματα. Από το μουσείο αναφέρεται επίσης πω το ρολόι μάλλον δεν έχει πάθει ζημιά που δεν επιδιορθώνεται και πως αναμένεται να σταλεί για επισκευή.

Από το ΝΒC το οποίο μετέδωσε την είδηση δεν διευκρινίζεται αν ο επισκέπτης κλήθηκε να πληρώσει κάποιο πρόστιμο ή την επιδιόρθωση του ρολογιού.

 

 

 

 

 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

2 σχόλια
"Χμμμ, ας το πειράξω και λίγο από εδώ... για να πατήσω λίγο και εκεί... αν πιέσω αυτό τι θα γίνει; Να πατήσω λίγο και εδώ; Ωραία, τώρα ας δω τι κάνει αυτό...."ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ !!!