ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2016 | 11:34

Θέλω να μαι άντρας

Έχω φαντασίωση να ντυνομαι άντρας κ εκείνος γυναίκα; υπάρχει ελπίδα να βρω έναν τέτοιο ; κ επίσης να μην τ αρέσουν οι άντρες κ να νσι μόνο δικός μου.
12
 
 
 
 
σχόλια
Πριν θριαμβολογήσεις, λάβε υπόψη σου το εξής:Πράγματι, εγώ υπάρχω, αλλά ίσως δεν υπάρχει η εξομολογούμενη (δηλ είναι τρολ ή άτολμη).Ας μη βιαζόμαστε.
I'm impressed 2η φορά γιατι είσαι προσγειωμένος. Ελπίζω να μην είναι τρολ γιατί θα είναι πολύ κρίμα. Yπάρχει και σχετικό τραγούδι:http://www.azlyrics.com/lyrics/james/laid.html
And i m impressed that you 're impressed.Πιο πάνω δεν είπες ότι κάπου θα υπάρχει;Λοιπόν; Προς τι η έκπληξη;Προσθέτω ότι μια χαρά, εμφανίσιμος και φιτ είμαι, επομένως είχες απόλυτο δίκιο ότι όλα παίζουν και ότι το σενάριο να βρεθεί κάποιος δεν είναι επιστημονική φαντασία.Φαίνεται όμως ότι εν τω μεταξύ άλλαξες άποψη-))Ελπίζω τουλάχιστον να μην το μετάνιωσε και η εξομολογούμενη.
Ε κάπου θα υπάρχει, γιατί όχι. το Θέμα είναι να νιώσετε αρκετή άνεση μεταξύ σας ώστε να του πεις την φαντασίωσή σου και να γουστάρει κ εκείνος για να την πραγματοποιήσετε !